Диалог
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
По темата, дори и не трябва да го игнорираш, забавно е да ги четя такива, представям си го каква шматка е, и как това да обижда хората го води почти до еякулация, като в същото време единственото място където мога да го срещна е в парка дето храни гълъбите натискайки някоя негова съученичка. Единствените хора които игнорирам приятелски са жените, много са хитри, държат се добре, дай си скайпчето и т.н. и после ме е срам да ги атакувам, големи лисици 
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
С това съм съгласен.От лични наблиудения на повечето жени в булфа съм забелезал че като им заговориш за секс и почват веднага да задават въпроси,и да се правят на леко ударени,аи ся да си додеме на думата,възрастни хора сме и един мъж да говори на една,друго освен секс и такива ти помисли според мене не е логично,губи се смисъла.Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Jul 8 2008, 12:18) Момчета(или момичета, както ви харесва да ви наричат), да знаете - тук е ТРИБУНА.Тоест трябва да има битки.Честно казано ме боли фара, че сте се вкарали толкова яко във филма.Защото автора е не по-малко зле от въпросния "перверзник"Ъндъртейкъра....ноу комент баце
Ти не си у филма, ти направо си режисьора май...
Както мъжете обичаме,ттцт абе къ и да е,казват мъжете мислели през 7 секунди за секс,да така е ама жените са подли и никога не биха признали че всеки един момент,или по точно всека една секунда мислят как да си ръгнат чушката или по точно вибратора,обедил съм се че в днешно време 90 процента от жените,момичетата или както щете ги наричаите са пробвали и с лезбийството,нема ко да си прикааме,даите направо да се стиснем по пъпките или по точно по циреите.
Когато един мъж говори за секс и е изкрен и ти се обеснява значи го праи от Либоффф
99 процента от жените са секс манячки и не ми прави впечатление на тъпите им въпроси,тва е просто един вид начин да си поискат секса без да питат от дадения мъж,ах жени жени
Един единствен път съм се влиубвал и то в точното момиче, 1-ния процент които бех открил за разлика от тези 99 процента други жени живеещи за секс и о всекакъв начин опитващи се да наръгат мъжа с камата у сърце,за туи да ви кажа обстоятелствата беха такива,че треаше да се разделим в така разгарящата се лиубов,която наистина си беше истинска.От тогас нататък немам срце,като зъл тиранин съм,не съм се задържал повече от 1 месец с момиче,и ми е през мандаринките за лиубовта вече.
Не е срамно да се каже, СЕКС,СЕКС,СЕКС,СЕКС И пак секс такъв е живота драги ми господа и госпожи,колкото и да си прикааме,размишляваме и умуваме.
За тва като некои идиот ви говори по ЛС за секс и вие видно си го разбирате още щом прочетете първото изречение,не ми се правете на приятно разсеяни,че дразни,дори големата дилема дали жените пърдат,е как ше пардат бе,те като казват значи не го правят,хахахахаха да бе да
Лично аз съм виждал момичешки пръдни така гръмогласни и дори отвратителни които минават направо през срание,като стигнахме и до това,до като бях в една квартира с 4 момичета в плевен съм виждал как момичета на по 16 и 17 години изкарват матриял по половин килограм два пъти по дебели от на мъжете и 2 пъти по дълги,дека са го събирали не знам,ама тоз матриял в повече.
Надявам се да ме разберете,оважаваите мъжете и бъдете кът тех честни и признателни
Едно е да обиждаш и да си простак един път,аз всеки път съм простак за първи път
Даже другото което ше кажа че и на мене една дама ми писа,че си нямам и напредстава до какви състояния би я докарал езика на Въркито на аватара ми,за туи аз съм с такова мнение,мъжа говори на жената за секс защото знае че тя го иска и го разбира,но тя вече се прави на мара парламата понякога и го ръга с камата у сърцето,ттцтцт
Последна промяна от varkulak на вт юли 08, 2008 6:22 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
добре,че стигнахме до общ извод...дайте да уважаваме жените в булфа....малко саJackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jul 8 2008, 20:09) По темата, дори и не трябва да го игнорираш, забавно е да ги четя такива, представям си го каква шматка е, и как това да обижда хората го води почти до еякулация, като в същото време единственото място където мога да го срещна е в парка дето храни гълъбите натискайки някоя негова съученичка. Единствените хора които игнорирам приятелски са жените, много са хитри, държат се добре, дай си скайпчето и т.н. и после ме е срам да ги атакувам, големи лисици![]()
- ranger
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
- Контакти:
никой не ти говори за опашки на за хляб или каквото и да е а за аморки и дума да нестава те са просто под всякаква критикаJackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jul 8 2008, 20:03) Какво значи свясно момиче? Или ако същата дето от дискотеката я срещнеш на опашката за хляб мигом става невинна и чиста като сълза. В грешка си мъжки(поне предполагам, че си момче, не се познаваме). Жените са почти едни и същи, "свясни" по твоето разбиране, в днешно време няма, има неживяли и невиждали, всички са палавници, а предполагам тея които се държат като бабки дори и не ходиш да ги сваляшА пък на тея дето са на по 19/20 години, лелей, огън, направо са златни, направо сте късметлии, лошото е(за вас), че все батковци си търсят, срам ме е да си призная, ама вече нямам сили
![]()
Това ше ти е наи големата грешка,те нямат нужда от изписване на уважение във форума,имат нужда сами да разберат,че ги уважаваш!scottish написа:QUOTE(scottish @ Jul 8 2008, 20:17) добре,че стигнахме до общ извод...дайте да уважаваме жените в булфа....малко са
Ако седнеш да се мазниш на една жена,тя те отхвърля още повече,тактиката е да я отхвърляш,за да си мисли,че я уважаваш-естественно не във всеки един случаи да оточня де
Но научно доказано е,че жената не знае какво иска,плямпа дращи,дразни се,мрънка,мята се дърпа се ,сусоли,сополи,ревни псувни,но само мъжа я вкарва в пътя,с букет цветя
Трудно е да се определи перфектната жена за вас,но от опит знам че по мои вкус си е видимо лудичка когато е с мен и компания,забавна и така,а когато е с мен да ме разбира и да не плямпа много,за да не ми омръзне,тва ми е спомена от единственопто момиче дето ме е завладявало по сърце 100 процента,друготе щаиги жени дето са претенциозни искат букети,не разбират от шеги пред лична компания задръстени или още по зле плщмпащи врели некипели не са ми по вкусъ,абе чесно казано,трудно се намира перфекната,но ги има все още сигурен съм,търсим я ама не я намираме,може би поради причината,че наистина са на изчезване,жените с всеки един ден стават по надменни,научно доказано,80 процента от истините им които твърдят че са такива не са и така!
като захапем -не пускаме
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Обсъждайте си, аз скромно ще подкарам дискотеките тая вечер. Като се върна искам много да сте изписали, та да има какво да науча.
ПС: И по полека с миничките, за другите дето са шантави и не разбират като мен, мястото е Авеню, изключете си слуховия, жените са на втория етаж по масите, па там само чалга да го ...
ПС: И по полека с миничките, за другите дето са шантави и не разбират като мен, мястото е Авеню, изключете си слуховия, жените са на втория етаж по масите, па там само чалга да го ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- ranger
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
- Контакти:
аз пък в четвъртък в EXIT там по масите няма много но поне има и добри парченцаJackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jul 8 2008, 20:40) Обсъждайте си, аз скромно ще подкарам дискотеките тая вечер. Като се върна искам много да сте изписали, та да има какво да науча.