ей лоад големи писателски умения имаш бре требваше да станеш журналист,много се развихри у форума вместо да наблегнеш върху работата сиLoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 8 2008, 13:15) Може да не знаят откъде се Връща бе, ти пък... к'во ги хулиш хората... те са КОМПЕТЕНТНИ по всеки един детайл от играта. Подходи с разбиране.![]()
На английски няма дума "saven" по принцип, не знам кой ви е излъгал, че значело "спасен". И също така човекът обясни, че е престационирал и по време на полета е гледал филми. Следователно не е "сейвън", а вие даже на спор го обърнахте. Баси, имам чувстовото, че някои хора нарочно все за нещо спорят из форума
.
Lamez фикс - малки тайни
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
Ти за кой път ще ни кажеш за тия малки тайни :?gajet_killer написа:QUOTE(gajet_killer @ Jul 8 2008, 14:55) Никой нищо няма да ти обяснява на теб, не разбра ли бре, никой ли (АДЖЕБА) не разбра -> фикс - МАЛКИ ТАЙНИ![]()
![]()
Айдииии, пред вентАлаторитИИ с един сладолед в ръка и-и-и-и-и... (другото по желание)... Че вече мозъците ви (а и моя) са се сварили
![]()
![]()
![]()
![]()
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Аз понеже съм си ламер имам един въпрос към протата от спиида .
Как така хванахте без шпионажи флота на стациониране с разлика в кацането + - 2 сек.
Не станаха ли вече прекалено много съвпаденията.
Ако искате може и в скаип да ми обясните -Знаете моя.Да взема и аз да се понауча .
Успех и приятна игра -ако въобще изпитвате удоволствие от начина си на игра.
Как така хванахте без шпионажи флота на стациониране с разлика в кацането + - 2 сек.
Ако искате може и в скаип да ми обясните -Знаете моя.Да взема и аз да се понауча .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Всички отговори са в темата ама нема кой да четеKarbankal написа:QUOTE(Karbankal @ Jul 8 2008, 18:50) Аз понеже съм си ламер имам един въпрос към протата от спиида .
-
gajet_killer
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Ти си питай Кондолиза . Аз си питам който трябва.gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jul 8 2008, 19:39) Утре ще питаме Кондолиза Райс, като пристигне в СофияТя ги разбира тия неща, хамериканците са добри летци, засичат всичко и по всяко време
![]()
![]()
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
-
gajet_killer