Аз обичам да си служа с факти,а в случая те са,че чувството ти за хумор е почти толкова зле,колкото и умствения багаж
Булгериън тупан текно...или падна свидна жертва..
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Слабо ме интересува защо си син
Аз обичам да си служа с факти,а в случая те са,че чувството ти за хумор е почти толкова зле,колкото и умствения багаж
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- zEx
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
- Контакти:
Ти за моя умствен багаж не бери грижа,не аз се заяждам и викам "олигофрен"............незнам на кой е повече багажа,ама това един хубав селяндур може да го каже! Съжалявам,ама така си е...................айде лек и спокоен ден ти пожелавамSkullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Jul 8 2008, 18:26) Слабо ме интересува защо си син![]()
Аз обичам да си служа с факти,а в случая те са,че чувството ти за хумор е почти толкова зле,колкото и умствения багаж![]()
- globe
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
- Контакти:
Щом ти имаш лични причини, замисли се дали и другите нямат .. и избягвай и ти подобните коментари ... к?zEx написа:QUOTE(zEx @ Jul 8 2008, 18:15) Като се научиш,тогава ми приказвай как изглеждам от страни! Имам си лични причини да съм "син",ти си играй и расти в топа![]()
![]()
Не ми се заяжда
![]()
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
О, не... Обаче и ефекта е обратен, някой като е син все му хвърляте отзиви от типа "Ще те направим луд като излезеш от мод". Много сте ми забавни с такива коментари. Айде спрете се, олигофрен бил щото се заяждал докато е в мод. А да показваш тояга на умряло куче какво е? Геройско? Айде нема нужда...Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 8 2008, 18:26) Слабо ме интересува защо си син![]()
Аз обичам да си служа с факти,а в случая те са,че чувството ти за хумор е почти толкова зле,колкото и умствения багаж![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Че кой е казал,че не съм от село?Ама чак пък "хубав"zEx написа:Цитат(zEx @ Jul 8 2008, 18:34) Ти за моя умствен багаж не бери грижа,не аз се заяждам и викам "олигофрен"............незнам на кой е повече багажа,ама това един хубав селяндур може да го каже! Съжалявам,ама така си е...................айде лек и спокоен ден ти пожелавам![]()
RoYaL-e,че кой му показва тояга и къде е това умрялото куче?
Последна промяна от Skullcollector` на вт юли 08, 2008 4:41 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
- zEx
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
- Контакти:
Глобе нищо лично спрямо тебеglobe написа:QUOTE(globe @ Jul 8 2008, 18:36) Щом ти имаш лични причини, замисли се дали и другите нямат .. и избягвай и ти подобните коментари ... к?
А ти Скуулселяндуур леко да не занулиш някой във форума още,профи такова
LoaD на тебе пак ти се извинявам батка,не съобразих !!!!
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
От доста време се мъча да ударя някой във форума,ама не ставаzEx написа:Цитат(zEx @ Jul 8 2008, 18:50) А ти Скуулселяндуур леко да не занулиш някой във форума още,профи такова![]()
![]()
Хайде оставям те,че ако аз не млъкна и ти няма да млъкнеш.............и развалихме темата на човека! Хайде "убавецо" ходи до WC-то,че каката не декстопа те изпоти сигурно вече!
![]()
![]()
научи ме де ...
гледам те талантлив и настоятелен си
Чисто информативно нямам Wallpaper на десктоп-а
Спокойно, спокойно, няма нужда от толкова извиненияzEx написа:Цитат(zEx @ Jul 8 2008, 18:50) LoaD на тебе пак ти се извинявам батка,не съобразих !!!!![]()
![]()
![]()
Keep space clean, it's not yours.
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Съжелявам но нямам много време вече за игра,във първа приключих вече със участието си след като синях почти цял рунд,във спийда също съм син и само във втора поддържам огъня от време на време защото ми е любима вселена но и тук пускам чести модове и ако успея понабивам някой ако не успея здраве да еLoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 8 2008, 14:37) Неврото, що вместо да ги биеш с мокрия парцал във 2-ра не идеш да хванеш някой рунд из другите вселени? Така и така си на "Ти" с бойните точки?![]()
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]