[ANSR] RoYaL vs. [SEYMOUR] slackware

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

chaha написа:Цитат(chaha @ Jul 8 2008, 14:05) на slackware сън сигурен че това не е флота и човека ще се възтанови бързо има си ресурс той много точен пич винаги помага дано не се откаже. сега ще има каси повече има и време БОЛ браво за флотата slackware няма да се отказваш . Сигурно понеже е бил на бачкане нещо му се е наложило Авария вероятно и е зарязал флота "майната му' .
АХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХХАХ
АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХА
ХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХХА
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

Не, не... тоя chaha е някъв уникат... буахахаххахахахахха. Абе, вземи прочети един пост поне от по-горните бе. Пак изписа 10 реда пълни глупости. Може ли да си толкоз неадекватен :) . То твойто си е за сълзи, не за смях.
Последна промяна от LoaD на вт юли 08, 2008 12:12 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
Контакти:

Мнение от zEx »

chaha написа:QUOTE(chaha @ Jul 8 2008, 14:10) Да влезна да ти продам нещо :lol: :a055: Вярно рунда е гола вода но така е лятото винаги :Zz013: не играят много :lol: :smeeh:
Значи тука си много прав батка,незнам на кой лятото ще му се занимава изцяло с Булфлийт?Именно и това е причината да съм толкова често в мод,съжалявам за което,но нема си заебавам жената и студената бира на плажа,заради играта :)
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

:dizzy: :dizzy: Тази сутрин след обичайния форумен и скайп спам проверявам главната сна слака - сейв, проверявам обичайните му колонии - и те сейв. Накряа погледнах през сложното къде му е екстра колонията - до liolio - спай и опааа, флот :dizzy: :dizzy: Това го е писал Рояла ако можеш да четеш приятелю и се дръж прилично в форума не обиждай или нещо ти има :dizzy: щома на картинки се връзваш :dizzy: това е игра бре ! Къде са му танкерите ,трансовете мегите и някой друг кръст още. Не искам да оспамвам битката на Хората .
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Какво да го гледам, че е писал Рояла, като същото ми го писа и през нощта в скайпа. Естествено, че не си е вдигнал флотата, ти знаеш ли колко газ иска сейвъна на тая флота, дето не си и сънувал подобна? Да не говорим, че и преди това не я е и вдигал. Тук не става въпрос за авария, става въпрос за сън (спане, ъндърстенд? хората имат нужда от това чат-пат). А пък да не става дума и че човека, на който обясняваш да се съвземе и че си бил сигурен, че ще го направи, е с изтрит акаунт. По-добре чети и след 2рия ред от поста нататък, макар че да се излагаш във всяка тема не ми пречи. Бих добавил и че ми е забавно даже като го правиш :) .

Къде съм обиждал пък? :lol: Не, не, и тука стана филма... :)
Последна промяна от LoaD на вт юли 08, 2008 12:39 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 8 2008, 14:34) Какво да го гледам, че е писал Рояла, като същото ми го писа и през нощта в скайпа. Естествено, че не си е вдигнал флотата, ти знаеш ли колко газ иска сейвъна на тая флота, дето не си и сънувал подобна? Да не говорим, че и преди това не я е и вдигал. Тук не става въпрос за авария, става въпрос за сън (спане, ъндърстенд? хората имат нужда от това чат-пат). А пък да не става дума и че човека, на който обясняваш да се съвземе и че си бил сигурен, че ще го направи, е с изтрит акаунт. По-добре чети и след 2рия ред от поста нататък, макар че да се излагаш във всяка тема не ми пречи. Бих добавил и че ми е забавно даже като го правиш :) .

Къде съм обиждал пък? :lol: Не, не, и тука стана филма... :)
Вярно не съм видял че се е изтрил ОК а за картинки не съм искал да правя много LoaD защото не ми е било интересно да съм в топа и скуката .Нямам и време за това но явно съм се доказал след като съм играл с хора Като... MaxsStorm ,mr Q pile,Ralirali,Malkia,poboi, Md , Crowin, Si , Safoto,Орк , Дървото,Туинг,Миро13.Мерлин.... зада ме уважават ,за мен са важни приятелите и контактите в играта отколкото Топаджийската ти история,и големия флот по хубаво на по- малко точки повече битки и по- силна тръпка от колкото да трупам флота за края на Рунда като теб Load,изключение прави Рояла и хората дето изписах по горе, защото те знаят да правят флота и да го използват през играта не в Дедмача . И малко твое мнеие дай тук не само заучени фрази.А че Рояла те влачи като тир на всякъде не е тайна .Ако някой не вярва да прочете по другите трибуни на БФ и да ти видят изказванията >> :74:
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от zEx »

chaha написа:QUOTE(chaha @ Jul 8 2008, 15:03) Вярно не съм видял че се е изтрил ОК а за картинки не съм искал да правя много LoaD защото не ми е било интересно да съм в топа и скуката .Нямам и време за това но явно съм се доказал след като съм играл с хора Като... MaxsStorm ,mr Q pile,Ralirali,Malkia,poboi, Md , Crowin, Si , Safoto,Орк , Дървото,Туинг,Миро13.Мерлин.... зада ме уважават ,за мен са важни приятелите и контактите в играта отколкото Топаджийската ти история,и големия флот по хубаво на по- малко точки повече битки и по- силна тръпка от колкото да трупам флота за края на Рунда като теб Load,изключение прави Рояла и хората дето изписах по горе, защото те знаят да правят флота и да го използват през играта не в Дедмача . И малко твое мнеие дай тук не само заучени фрази.А че Рояла те влачи като тир на всякъде не е тайна .Ако някой не вярва да прочете по другите трибуни на БФ и да ти видят изказванията >> :74:
Ууууууу тежки думи,част от който са истина..........ама несе намесвам,не ме и намесваите,че ми стига един "филм" :p140:
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от zEx »

Обаче много яка битка.........мазало фуул :dizzy: :crazy_pilot: :dizzy: :crazy_pilot: И много ме кефи,как след първия рунд и нема ЗнС :s082: :wow: :lamer: :invalid:
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

chaha написа:Цитат(chaha @ Jul 8 2008, 15:03) А че Рояла те влачи като тир на всякъде не е тайна .Ако някой не вярва да прочете по другите трибуни на БФ и да ти видят изказванията >> :74:
Всъщност това ми е първия рунд с него и първият рунд, в който толкова много време седя в мод. Така и не разбрах какво се опита да кажеш, а мислиш ли, че ме интересува историята ти? Цялата биография си изписа, само щот ти се присмях на неадекватността. Смятай значи каква остра нужда от хапчета имаш... ;) Не ме намесвай във филмите си, още от първия ти пост разбрах, че за пръв път ми виждаш ника и идея нямаш къде какво съм играл :) .

И къде видя заучена фраза в горния ми пост? Ясно, че е пълен с много думички, на които не си внимавал и разбрал в час по български ама това "заучена фраза" ли му се вика според теб? :)
Последна промяна от LoaD на вт юли 08, 2008 1:37 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 8 2008, 15:32) Всъщност това ми е първия рунд с него и първият рунд, в който толкова много време седя в мод. Така и не разбрах какво се опита да кажеш, а мислиш ли, че ме интересува историята ти? Цялата биография си изписа, само щот ти се присмях на неадекватността. Смятай значи каква остра нужда от хапчета имаш... ;) Не ме намесвай във филмите си, още от първия ти пост разбрах, че за пръв път ми виждаш ника и идея нямаш къде какво съм играл :) .
Всъщност това е първия рунд, след първи рунд на уни1 :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 8 2008, 15:36) Всъщност това е първия рунд, след първи рунд на уни1 :)
Защо досега го пазеше в тайна :dizzy: Ето значи, още от там си ме влачил като ТИР навсякъде! Яснооо :lol: :) Само не разбрах "влача като ТИР" какво означава, ама... нейсе :) . Като чета цял ден неадекватните постове на всякакви форумни бойци започвам да се обърквам вече... тия яко филми са си навкарали и остави, че връзката с реалнноста се губи, ами се опитват и други да повлекат :S.
Последна промяна от LoaD на вт юли 08, 2008 2:03 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”