Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
mairh написа:QUOTE(mairh @ Jul 8 2008, 12:27) няма нищо,просто не разбирам,така ли се играе играта,шпионаж,атаки,победи или загуби,рециклаж.....нали...и мен са ме били....да съм псувала някой,както един ми прати F.O
има и една тънка маневра така да кажа психо атаките са си запазена марка
а иначе що се отнася до как се играе играта ако питате мен бой бой и пак бой независимо по кой
и най важното трябва да приемаме загубата с чест а не да псуваме този и онзи не че преди не съм го правил
-=(RANGER)=- написа:QUOTE(-=(RANGER)=- @ Jul 8 2008, 12:41) има и една тънка маневра така да кажа психо атаките са си запазена марка
а иначе що се отнася до как се играе играта ако питате мен бой бой и пак бой независимо по кой
и най важното трябва да приемаме загубата с чест а не да псуваме този и онзи не че преди не съм го правил
съгласна съм,прав си.....не съм писала " Помооооощ атакуват ме и паднах"...е, случи се,и сама съм се забивала...просто моля за малко уважение.
Благодаря
ами само не разбрах ти какво си момче или момиче .....или и ти незнаеш....батоко верно че в 3та е тоталната тъпотия и е по голема скука и от 2 ра ама да ви гледаме псувните е прекалено .....друсаите си там на воля и кротуважте като те псува бий го...или може там да цакнеш да не получаваш съобщения от него ....
админите да проверят играта че явно има некви лачения и те не влияят добре на играчите.....
p.с това не е ли за оффтопик ...или за кофата с боклук най добре
Pipo написа:QUOTE(Pipo @ Jul 8 2008, 15:08) ами само не разбрах ти какво си момче или момиче .....или и ти незнаеш....батоко верно че в 3та е тоталната тъпотия и е по голема скука и от 2 ра ама да ви гледаме псувните е прекалено .....друсаите си там на воля и кротуважте като те псува бий го...или може там да цакнеш да не получаваш съобщения от него ....
админите да проверят играта че явно има некви лачения и те не влияят добре на играчите.....
p.с това не е ли за оффтопик ...или за кофата с боклук най добре
момиче съм,
който прецени да прави с темата каквото иска...нали това им е работата
приятна игра на всички ,Благодаря за мненията
undertakerX написа:Цитат(undertakerX @ Jul 8 2008, 12:15) ето заради такива трябва да се въведе у нас смъртното навсякъде , да се прочисти света , че нещо земята се напълни и трябва да си хабя нанките да си купувам полета , а пък и нанките са на свършване.
към админите - този екземпляр трябва да бъде убит.
към потърпевшата - моля те не търси отмъщение и не таи омраза в себе си , бъди добър човек и не обръщай лице към злите създания
към "братята" на изруда - дано хадес ви покълне и Хера ви накаже , отрочета на сатаната
Намали оная лимонада, за която ми разправяше в играта...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
undertakerX написа:QUOTE(undertakerX @ Jul 8 2008, 12:15) ето заради такива трябва да се въведе у нас смъртното навсякъде , да се прочисти света , че нещо земята се напълни и трябва да си хабя нанките да си купувам полета , а пък и нанките са на свършване.
към админите - този екземпляр трябва да бъде убит.
към потърпевшата - моля те не търси отмъщение и не таи омраза в себе си , бъди добър човек и не обръщай лице към злите създания
към "братята" на изруда - дано хадес ви покълне и Хера ви накаже , отрочета на сатаната
Ъндър, психиатъра прие ли те оня път като ти го препоръчах ? Май не е помогнал ...
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
"аз съм много перверзен" - РОФЛ
възраст-14 години max.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jul 8 2008, 19:06) В общи линии, съвсем нормален разговор между пъпчив тинейджър и девственица.... на това сега май му викат "заигравка"....
Ех, живот си живеят тия пред комповете... а другите 'одим да се потим да кръстосваме улици и дискотеки, и ко ли не за разни такива "заигравки" .