Така, значи, тука, общо взето, абе мани!
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Бе, да ва дроба. Спамери със спаремите ви. Как мое подобно нещо. Тука никой не мое ми обясни нещо хелементарно. Абсолютен резил. Тотален излъгейшън. Просто не знам как може такова нещо. Аз съм зле - знам си го. Ма няма ли тука в тоя форум един нормален човек? Па и момиче може. Как бе, как не го проумявам. Значи аз тука пиша, за да ми схванете мисълта, пък пак не ме разбирате. Тука като за детска градина ли да опитам? Като за първи клас ли? Отчайвате ме. Начи никой не може да обясни нещо елементарно. По елементарен начин. За елементарни хора. С елементарно разбиране на нещата. Чудя се дали отново тука да опитам да ви го обясня или да се откажа. Просто не знам. (забележете, че отново не споменавам Преслава)
"Времето променя, времето подменя."
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Абе аз искам да ми обясните една от тайните на женската красота (малииии колко хубаво излезна), а вие ме подбъзиквате. Така някак си. Неусетно донякъде. Просто ми кажете бре, а бре, дебре, и бре ква е цялата разлика. Че аз далтонист ли съм, сляп ли съм. Ама пък да ми приписвате такива заслуги - тенкс, ама но тенкс. Аз си го карам романтично. Единствено съм си харесвал от тея зведи една героиня от една игра(ся няма да я споменавам, че може ми се разсърди). Иначе реалните хора естествено са си по-красиви(ей тука може да спомена момичетата от даскало и от моя клас(а Преслава пак ще я пропусна)). А и по-пияни.
"Времето променя, времето подменя."
-
madmaniac
- Редник (Private)
- Регистриран: пон авг 13, 2007 11:08 pm
- Контакти:
Тва е най-ужасяващото нещо дето съм чел. С много мъка прочетох 3 листа пост със послание към читателя 1 ред. Съвет- стани политик с тази си дарба и си хвани оная мацка/може не в този ред/ По същество: така и така си се фанал с гуугъл,пишеш black hair, после brown hair и ще видиш очевидната разлика. Съвсем друга тема е,че жените си имат наименования за всеки цвят от цветовия спектър....портокалово,розе,светло кафяво и нз си кво си още. Така че като и кажеш ти си с кестенява коса мое да ти каже,ква кестенява бе тва е дъбово кафяво
Тцтцтцт тоз индивид ние добре
явно има некво умствено разтроиство,препишете му апчета 
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif