Lamez фикс - малки тайни

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

slunceto написа:QUOTE(slunceto @ Jul 8 2008, 00:00) Наеми си частен учител
..а ти направи една истинска битка ..а не такива манипулации, като тва. ако мислиш, че хората ти вярват, че тва е реално където си го постнал много се лъжеш. хората не са толкова прости и виждат как стоят нещатат. за съжаления от такива като вас играта ще загуби доста хора!
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

poboinik написа:QUOTE(poboinik @ Jul 8 2008, 00:01) а бе я иди се скрии явно си опуснал цели 4 години ! а като гледам и колко си грамотен и първите 10 от училище !

лека нощ и иди на частни уроци !
верно ли толкоз години съм си пропилял от младостта с тая игра ?

П.П. фанете спрете да спамите и ми отговорете поне на нещо от предишното мнение. Цитирам:
VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Jul 7 2008, 22:28) имам въпрос към slax. По времето на атаката друг да те е спайвал яко ?

@побойник, не съм сигурен, че ти попита де. Та не им трябва да му знаят какви са скоростите, след като Слакс е летял по уайнот през галактика. Трябва ти едно от времената: през галактика, съседна система или в системата, за да разбереш другите 2. Прости отношения.

@Роял. Бе мноооо шантаво, как тия атаки до секундата стават винаги с едно голямо НО и по случайност стана едикакво си.

@Слакс, пак към теб. Не е казано, че са стигнали до секундата. Ти си рефрешнал след атаката, т.е. си получил докладите в една секунда. Иначе може да си има известна разлика.
П.П. това са си изцяло лични разсъждения, също така не съм много наясно с новия метод на получаване на доклади и рефрешване, та може всичките ми съмнения да са за боклука
П.П.П. земете па направете един бекъп дейбЪ
Последна промяна от VaCaTa на пон юли 07, 2008 10:10 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Jul 8 2008, 00:09) ..а ти направи една истинска битка ..а не такива манипулации, като тва. ако мислиш, че хората ти вярват, че тва е реално където си го постнал много се лъжеш. хората не са толкова прости и виждат как стоят нещатат. за съжаления от такива като вас играта ще загуби доста хора!
Дам, манипулирал е звездите по какво да бият, направо ще се съсипя от смях ... Днес си особено забавен :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от dimas »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jul 8 2008, 00:10) Дам, манипулирал е звездите по какво да бият, направо ще се съсипя от смях ... Днес си особено забавен :)
ооо Royal-а веднага се включи ..ама откъде разбра, че за теб говоря :) ..и не ставаше дума за това по-какво бият звездите а за ..."секундните засечи" !
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Jul 8 2008, 00:15) ооо Royal-а веднага се включи ..ама откъде разбра, че за теб говоря :) ..и не ставаше дума за това по-какво бият звездите а за ..."секундните засечи" !
Аз съм в темата от няколко часа, че и редовно спамя, ако ен виждаш.

Има едно постнато ЛС към побойник, на миналата страница. Прочети там за фикс малки тайни.

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Jul 8 2008, 00:09) ..а ти направи една истинска битка ..а не такива манипулации, като тва. ако мислиш, че хората ти вярват, че тва е реално където си го постнал много се лъжеш. хората не са толкова прости и виждат как стоят нещатат. за съжаления от такива като вас играта ще загуби доста хора!

Абе, Рояле, тия не те ли кефят? Чак сега започнаха да осъзнават промените от миналия рунд на 1ва покрай битките. Брей, брей, усъвършенстват се, отне им едва 6 месеца сега. По принцип, по година-две трябваше да ги чака човек преди да стоплят :) . Само не ми е ясно, като в докладите досега са гледали, че повечето хора слагат и поне по 1 сонда за битката, за какво ли са си мислели, че служи. Сигурно, че е станало модерно вече да си праскаш и по 1 сонда с флотата, белким убие нещо, а :lol:

poboinik, какво викаш за правописа ми? Едвам ти разбирам постовете, но това го прочетох! :)

Най-много ме изкефи как се обърна към dios на предната страница с: "той се е доказал а вие кога ще го направите ??? " :) . Мисля, че си пасне в Хита... ;) Кой е тоя наглец dios, че и пише в темата даже. Я да върви да се доказва едва ли не :S... хахах...
Последна промяна от LoaD на пон юли 07, 2008 10:30 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от dimas »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 8 2008, 00:24) Абе, Рояле, тия не те ли кефят? Чак сега започнаха да осъзнават промените от миналия рунд на 1ва покрай битките. Брей, брей, усъвършенстват се, отне им едва 6 месеца сега. По принцип, по година-две трябваше да ги чака човек преди да стоплят :) . Само не ми е ясно, като в докладите досега са гледали, че повечето хора слагат и поне по 1 сонда за битката, за какво ли са си мислели, че служи. Сигурно, че е станало модерно вече да си праскаш и по 1 сонда с флотата, белким убие нещо, а :lol:
LoaD ,абе да те питам ти нямаш ли си собствено мнение ...или каквото каже РойалА и всички след него...поствате едно и също..защото в много теми гледам ..че е точно така. или твоята логика е Royala e винаги прав ..и каквото и да каже е така трядва да е ...поклон .... пред тази личност ... много сте ми смешни. :a013: цялата ви дружинка там с waynot , cufto, пухи-пухчо , лиолио .и тн и тн...половината от които мине не мине седмица и светват в оранжево и после ми говорят, че играели честно...и си вярват даже!
Последна промяна от dimas на пон юли 07, 2008 10:40 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

На теб не ти чухме СОБСТВЕНОТО мнение. Много бих искал да е различно от всички тук. Ей така, щот е собствено и не се влияеш от никой.

btw. не помня лоуд да ес ветвал в оранжево?!
Последна промяна от RoYaL на пон юли 07, 2008 10:41 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Аз до са оранцев не сам бил , знам само че аз като светвах в бело димас за 2 мин ставаше син :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 8 2008, 00:40) btw. не помня лоуд да ес ветвал в оранжево?!
Досега нито веднъж, дори за обида ;) . Ама явно dimas е гледал некви нови серии от новия сезон на филма :lol: . А той кой беше? Каоса му викаха май на него. Диос, Юдата... протаджията, кой беше :) . Кой кат него. Аз като казвам, че тия са измислили Булфа... ;) Начело с най-известния пилот - Тетевенци или к'вото беше там... :>

Между другото никъде в горният си пост не видях да изразявам мнение, камо ли да е свързано с на Рояла. Просто обясних защо всички пускат и по още 1 кораб от друг тип, заедно с цялата флота. Щото явно досега мозъците ви не са се досетили за очевидната причина, че надали е случайност. Аз като казвам, че dimas некви нови серии е гледал... :>
Последна промяна от LoaD на вт юли 08, 2008 8:34 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”