Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Jul 7 2008, 13:04)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Признавам ти ти се ужасно тъп !
![]()
![]()
![]()
е даде тека е ко да се прави
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
slax написа:QUOTE(slax @ Jul 7 2008, 12:59) е да ама тои засече до секунди ... при положение че между дигането на флотата и спу-я му имаше около 10-12 мин разлика ..
seazar написа:Цитат(seazar @ Jul 7 2008, 13:54) По принцип лесно се смята ако имаш калкулатор, но точно да засече кога си литнал е малко вероятно...А формулата я скриха някаде,поне аз не я виждам..
Писал съм ти аз на лично друг път ти нещо ми мрънкяше тамslax написа:QUOTE(slax @ Jul 7 2008, 13:26) Какво стана ли ... ми чакаи да видин .. пича ме спу на едната планета.. 10мин след това знс-тата ми кацнаха и трагнах да ги стационирам кам другата.. след още 10 мин пак ме спу и после повече него чух ... саответно цял ден докато трае стационирането си гледах разни филмк и тем подобни ... до там добре .. оставаха 15 мин докато се стацнат корабите.. и слязах до долу да се видим с едни образи .. за по 1 цигара.. варнах се след 17 мин .. демек 2 мин след стационирането .. и гледам и военен доклад .. наи веселот обеше че стационирането беше точно вав 00:49:49 ... саответно и воения докалд беше със същия час 00:49:49 .. ибах го туи засичане .. и после "МАТЕМАТИКА" ми пише на лично аз сметнах всичко и изкарах 2-3 мин от дигането ти до полета ти до другата система ... епи да обясни формулата си за смятане .. че да видим .. дали ще мойем и ние така да смятаме до секунда..
Аз мога да кажа 1 ... един приятел дет сме мн близки като се отказа аз го питам "защо" Той ми отвърна тази игра няма смисъл за мене , а беше най-големия побойник всичко учих от него ... познават го във всички Светове на булфа !!! 1-2-3 и спеед ... след което ми разказа че някакъв негов познат му е казал , че в играта нямало смисъл ... саве се лови до секунда тайната не ми я каза как ? с какво , но явно човека е нападателя !petarmir4ew написа:QUOTE(petarmir4ew @ Jul 7 2008, 17:12)е men, то на тях не им трябва шпионаж ,с тез гадателски способностти и перфектна математика , кво има да се изчисли сейв стациониране, много лесно се изчислява с теория на вероятностите, я светнете ме малко за кво става дума да се пробвам да ударя джакпота 6 от 49,ей нищо не казват лоши хора
![]()
Формули а ? за това тоя рунд трябва да го спечели петар мирчев и ще го направи ще му помогна да го направи а Ламез ще гледат и точат лигите и ще бършат сопо...е да гушнат не купа а букет с цветя !RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jul 7 2008, 17:42) Листа с формулата е скъсан на две, едната половина е в мен.![]()