Извинявам се, ама това вече е непростимо!
Директно към проблема- излязох днес от играта за малко и после решавам пак да влезя. Да, АМА... (три удивителни) Не мога да се лог-на. Ами ок, и преди се е случвало, мозилата е виновна, след десет минути всичко ще е наред (непоправим оптимист съм все пак)... НАДЕЖДИ ГОВЕЖДИ!!! След10, 15 и 20 минути беше същото. И почнах да се паникьосвам (ама мъничко само). И мина вече час, мотах се из дома, реших да видя какво е останало от флотата ми въобще, но за пореден път се сблъсках с любимото "Неуспешен вход. Грешна парола или потребителско име". И вече почнах да си мисля, че акаунтът ми е изтрит- ДА,БЕ,ДА!!!, това е невъзможно. Писах на един приятел по скайп да влезе и да провери какво има на 4:431:3, той ми вика "нищо". Е не го вярвам. Спорихме, накрая ми каза сам да проверя. Проверих (новият ми "акаунт" се казва test). Сам се убедих, че ме няма никъде в играта вече...
Добре, за това ли играх цял месец?! И не само аз. В събота влизам в инфото на съюза да видя кой как е по точки. Рефреш- и тоя на първо място в съюза го няма. Не може да е избягал в друг съюз, не беше активен като го гледах преди минута-две. Отивам в меню "Търси". Няма резултати. Отивам в статистиката- няма го и там. "Някой знае ли какво стана с cristal?" Никой. "Изтрил си е акаунта" беше единственото предположение. Ама без да ни предупреди- едва ли... И чак днес разбрах какво е станало.
И пак се врщам на въпроса (поставен от seo, който също е потърпевш... за чия грешка обаче?)- какво става с оправянето на бъговете в играта? Нали всички тия пари от генерали, протекции, модове, "специалности", премии отиват за осъвършенстване? А кой се интересува за изчистването на грешките?
Завършвам с извинение за неучтивия тон, но не искам след още два дни поредният играч да стане "бивш". А я си представете в края на рунда нещо подобно!
Моля ви, оправете където каквото е нужно, за да не разваляте удоволствието от играта на останалите играчи. Успех в работата към екипа на играта и пожелавам на колегите да нямат такива проблеми (дано се видим на втори септември)
edit: това се случи в трета вселена (надявам се днес беше последният път... то се надявах и да си влезя в акаунта до 15:30 днес, ама...)
GameOver
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Това звучи малко като "Бунтът на (i)-тата"Anarchist написа:Цитат(Anarchist @ Jul 7 2008, 15:46) ... Не може да е избягал в друг съюз, не беше активен като го гледах преди минута-две. Отивам в меню "Търси". Няма резултати. Отивам в статистиката- няма го и там. "Някой знае ли какво стана с cristal?" Никой. "Изтрил си е акаунта" беше единственото предположение. Ама без да ни предупреди- едва ли... И чак днес разбрах какво е станало...
Иначе си имаше проблем с логването в играта.Не е само при теб и не е само за 3 Вселена
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
- Контакти:
Администратора на вселената е запознат със случая. Моля за толкова сериозни проблеми да пишете и на обратна връзка за да може да се реагира максимално бързо.
Също така моля да описвате проблемите си възможно най кратко и ясно за да не се налага да се четат по няколко пъти и да се губи излишно време.
Моля без повече излишен спам.
10. Раздел Докладвай за БЪГ
В заглавието на темата задължително се описва точно за какво става дума (ПРИМЕР: Изчезнали кораби в полет, Не получих доклад, Не успявал да си вляза в акаунта) и В ОПИСАНИЕТО НА ТЕМАТА се описва ВСЕЛЕНАТА за която се отнася проблема. Теми не отговарящи на тези условия ще бъдат заключвани и няма да им бъде отговаряно.
Също така моля да описвате проблемите си възможно най кратко и ясно за да не се налага да се четат по няколко пъти и да се губи излишно време.
Моля без повече излишен спам.
10. Раздел Докладвай за БЪГ
В заглавието на темата задължително се описва точно за какво става дума (ПРИМЕР: Изчезнали кораби в полет, Не получих доклад, Не успявал да си вляза в акаунта) и В ОПИСАНИЕТО НА ТЕМАТА се описва ВСЕЛЕНАТА за която се отнася проблема. Теми не отговарящи на тези условия ще бъдат заключвани и няма да им бъде отговаряно.
Последна промяна от krasivia на пон юли 07, 2008 2:28 pm, променено общо 1 път.