GameOver

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
Admiral
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 07, 2008 1:02 pm
Контакти:

Мнение от Admiral »

Извинявам се, ама това вече е непростимо!
Директно към проблема- излязох днес от играта за малко и после решавам пак да влезя. Да, АМА... (три удивителни) Не мога да се лог-на. Ами ок, и преди се е случвало, мозилата е виновна, след десет минути всичко ще е наред (непоправим оптимист съм все пак)... НАДЕЖДИ ГОВЕЖДИ!!! След10, 15 и 20 минути беше същото. И почнах да се паникьосвам (ама мъничко само). И мина вече час, мотах се из дома, реших да видя какво е останало от флотата ми въобще, но за пореден път се сблъсках с любимото "Неуспешен вход. Грешна парола или потребителско име". И вече почнах да си мисля, че акаунтът ми е изтрит- ДА,БЕ,ДА!!!, това е невъзможно. Писах на един приятел по скайп да влезе и да провери какво има на 4:431:3, той ми вика "нищо". Е не го вярвам. Спорихме, накрая ми каза сам да проверя. Проверих (новият ми "акаунт" се казва test). Сам се убедих, че ме няма никъде в играта вече...
Добре, за това ли играх цял месец?! И не само аз. В събота влизам в инфото на съюза да видя кой как е по точки. Рефреш- и тоя на първо място в съюза го няма. Не може да е избягал в друг съюз, не беше активен като го гледах преди минута-две. Отивам в меню "Търси". Няма резултати. Отивам в статистиката- няма го и там. "Някой знае ли какво стана с cristal?" Никой. "Изтрил си е акаунта" беше единственото предположение. Ама без да ни предупреди- едва ли... И чак днес разбрах какво е станало.
И пак се врщам на въпроса (поставен от seo, който също е потърпевш... за чия грешка обаче?)- какво става с оправянето на бъговете в играта? Нали всички тия пари от генерали, протекции, модове, "специалности", премии отиват за осъвършенстване? А кой се интересува за изчистването на грешките?
Завършвам с извинение за неучтивия тон, но не искам след още два дни поредният играч да стане "бивш". А я си представете в края на рунда нещо подобно!
Моля ви, оправете където каквото е нужно, за да не разваляте удоволствието от играта на останалите играчи. Успех в работата към екипа на играта и пожелавам на колегите да нямат такива проблеми (дано се видим на втори септември)

edit: това се случи в трета вселена (надявам се днес беше последният път... то се надявах и да си влезя в акаунта до 15:30 днес, ама...)
Последна промяна от Admiral на пон юли 07, 2008 2:15 pm, променено общо 1 път.
Все ошибки ждут, чтоб кто-то допустил их...
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Anarchist написа:Цитат(Anarchist @ Jul 7 2008, 15:46) ... Не може да е избягал в друг съюз, не беше активен като го гледах преди минута-две. Отивам в меню "Търси". Няма резултати. Отивам в статистиката- няма го и там. "Някой знае ли какво стана с cristal?" Никой. "Изтрил си е акаунта" беше единственото предположение. Ама без да ни предупреди- едва ли... И чак днес разбрах какво е станало...
Това звучи малко като "Бунтът на (i)-тата" :)
Иначе си имаше проблем с логването в играта.Не е само при теб и не е само за 3 Вселена ;)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Кво станало играта почнала да трие ацц-та ли тоя бил там па след малко го няма бъгна се играта няма ги парите леле кво стана леле кво стана от написаното нищо не разбрах та кой ше обесни по подробно и за по малоумни.
Hell was full so...
i came back!
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Администратора на вселената е запознат със случая. Моля за толкова сериозни проблеми да пишете и на обратна връзка за да може да се реагира максимално бързо.

Също така моля да описвате проблемите си възможно най кратко и ясно за да не се налага да се четат по няколко пъти и да се губи излишно време.

Моля без повече излишен спам.

10. Раздел Докладвай за БЪГ

В заглавието на темата задължително се описва точно за какво става дума (ПРИМЕР: Изчезнали кораби в полет, Не получих доклад, Не успявал да си вляза в акаунта) и В ОПИСАНИЕТО НА ТЕМАТА се описва ВСЕЛЕНАТА за която се отнася проблема. Теми не отговарящи на тези условия ще бъдат заключвани и няма да им бъде отговаряно.
Последна промяна от krasivia на пон юли 07, 2008 2:28 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”