DoomGard написа:Цитат(DoomGard @ Jul 6 2008, 18:57) ...afk-от рода на"в момента ме няма","за малко ме няма","няма ме в момента"
Можеш още!Още можеш!
DoomGard написа:Цитат(DoomGard @ Jul 6 2008, 18:57) ...afk-от рода на"в момента ме няма","за малко ме няма","няма ме в момента"
Mr. xstasy написа:QUOTE(Mr. xstasy @ Jul 6 2008, 20:33) ..повечето си съобщения ги изпращам под формата на военен доклад, а там Ривъра се е постарал да няма съкращения)
Не ги харесвам тези съкращения - намирисва ми на чекиджийство използването им - друга причина за използването им не виждам, освен едната ръка да ти е заета...
Чист навик на old school геймъри... и не само. Веднъж щом ги научиш, си ги употребяваш. Все едно вместо " т.н. " на български да пишеш всеки път - "и така нататък"... Но за останалите... нещо като това, което казваш, ще да е...Mr. xstasy написа:Цитат(Mr. xstasy @ Jul 6 2008, 20:33) ..повечето си съобщения ги изпращам под формата на военен доклад, а там Ривъра се е постарал да няма съкращения)
Не ги харесвам тези съкращения - намирисва ми на чекиджийство използването им - друга причина за използването им не виждам, освен едната ръка да ти е заета...
Само че "т.н." е "лицензирана версия" на "така нататък",докато неверояно смислените съкращения като "великите":"нз" или "здр"(леле като ги видя и умирам) са си точно идиотски,особено по форуми и т.н. (LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 6 2008, 21:57) Чист навик на old school геймъри... и не само. Веднъж щом ги научиш, си ги употребяваш. Все едно вместо " т.н. " на български да пишеш всеки път - "и така нататък"... Но за останалите... нещо като това, което казваш, ще да е...![]()
Ех, на къде отиде света, от "away from keyboard" стана "Няма ме в момента"... има напредък.DoomGard написа:Цитат(DoomGard @ Jul 6 2008, 18:57) afk-от рода на"в момента ме няма","за малко ме няма","няма ме в момента"
Че ти откъде знаеш на английски кое е "лицензирано" и кое неSkullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 6 2008, 22:08) Само че "т.н." е "лицензирана версия" на "така нататък",докато неверояно смислените съкращения като "великите":"нз" или "здр"(леле като ги видя и умирам) са си точно идиотски,особено по форуми и т.н. ()