Valia i Joro Lubimeca - Ne se promeniai.mp3
Ракията:полезна или вредна ?
дам жените винаги ще се мачът да командват,ама то си е техен проблем....
да се върнеме на ракията тя е по важна от жените
....
ракията е вредна когато се пие на бързо...виж студена и да е хубава -двоен препек...с салатка и мезета... и айрян....(да се върнеме на жените)и едно кръшно девойче да ти налива

да се върнеме на ракията тя е по важна от жените
ракията е вредна когато се пие на бързо...виж студена и да е хубава -двоен препек...с салатка и мезета... и айрян....(да се върнеме на жените)и едно кръшно девойче да ти налива
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
ракията е измислена за цяр.а такива като вас я правят звяр.в този ред на мисли ако е за цяр е полезна ако е за звяр е вредна.
и една песен
жената ме прати за кило домати
а пък аз горкия купих си ракия.
сливовица гриздовица
я те пием за цер
ти ме правиш на дзвер.
сливовица гроздовица
я те пием за добро
ти ме лашкаш у зидо!
сигурно е много ама много плезно да се удряш в дуварите и стените а?
и една песен
жената ме прати за кило домати
а пък аз горкия купих си ракия.
сливовица гриздовица
я те пием за цер
ти ме правиш на дзвер.
сливовица гроздовица
я те пием за добро
ти ме лашкаш у зидо!
сигурно е много ама много плезно да се удряш в дуварите и стените а?
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
Я ми цъкнете тука ,че ми трябва малко ресурс ,а нямам време
............. и благодаря
Едит charovna- А бой?
Едит charovna- А бой?
Последна промяна от Raid на нед юли 06, 2008 5:43 am, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Тцтцтц ... А бреее ... касиии, как ще е вредна ракията бре ? Тя едно такова хубаво питие и убива микробите като се пие. Ама аз съм голям човек, с големи микроби и удрям големи количества ... И ще ви кажа едно. Щом ви боли глава, значи не сте пили свястна ракия. Ке ви дадем от моята, да видите ракия. 67 градуса, чист алкохол. Удриш 1 кило и едва се прибираш, удриш още 1 и оправям леглата вкъщи ... Ама ставаш и нищо ти нема. Не си личи, че цяла вечер си помпал кат' помпа на язовир "Искър".
И да кажа на тия, дето си мислят, че пият маркови питиета. Изпил съм повече марков алкохол от поне 1/2 от всички потребители тук /говоря като марки/ и все пак - домашната ракия е най-хубава. /изпил съм, защото работата ми позволява ... т.е. на смяна имам право на 50 грама и аз гледам да се възползвам ..../
И да кажа на тия, дето си мислят, че пият маркови питиета. Изпил съм повече марков алкохол от поне 1/2 от всички потребители тук /говоря като марки/ и все пак - домашната ракия е най-хубава. /изпил съм, защото работата ми позволява ... т.е. на смяна имам право на 50 грама и аз гледам да се възползвам ..../
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Аха...cuf написа:Цитат(cuf @ Jul 6 2008, 09:05) умирам, а как ме боли главата
![]()
Последна промяна от misterya на нед юли 06, 2008 7:20 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Абе не зная дали е полезна, ма ми помогна. Чак сега се прибрах от вчера, хванах си още една приятелка, има здраво денс снощи, а до удеве с..., който каже, че е вредна не разбира, следствията от ракията са най-хубавото нещо което ми се случва напоследък, много ползи извадих от нея, Ракия конектинг пийпъл
ПС айде аз почвам киселите краставички, че нещо ми се мре.
ПС айде аз почвам киселите краставички, че нещо ми се мре.
Последна промяна от JackDaniels на нед юли 06, 2008 10:27 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Бе ракията е ползена бре! Анче стига протестирала няма да ни убедиш в противното
Оправя кръвното,стерелизира,стерелизира ти мозъка от лоши мисли(или мисли изобщо-в зависимост от количеството), също така подпомага за всеобщото настроение, опознаването на природата(докато се търкаляш из нея...Още си нося белезите от миналия 17-ти април,ма тва беше с бира и ракия...). Таааа да- полезна е повече отколкото е вредна
Оправя кръвното,стерелизира,стерелизира ти мозъка от лоши мисли(или мисли изобщо-в зависимост от количеството), също така подпомага за всеобщото настроение, опознаването на природата(докато се търкаляш из нея...Още си нося белезите от миналия 17-ти април,ма тва беше с бира и ракия...). Таааа да- полезна е повече отколкото е вредна
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die