[ VENDETA ] Radkos vs [ Archangels ] anche

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Crow4o
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 31, 2006 4:04 pm
Контакти:

Мнение от Crow4o »

за мен тва си е горе доло равностойна битка. 100% съм сигурен че са малко тия дето ше я посрешнат тая флота.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=394131][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Обикновено когато посрещаш флота, не си оставяш рециклаторите на планетата. Затова е нормално да липсват в доклада (че к'во изобщо да дирят там :>). За Bulfleet говорим, май не са всички нaясно? ;)
Последна промяна от LoaD на съб юли 05, 2008 11:30 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

LuSs написа:QUOTE(LuSs @ Jul 4 2008, 15:22) Налей ми циганко ресурс. Интересно защо анчето няма рецки при удара на планетата. При такава флота на планетата не може да няма някой друга рецка. Следователно е бива онлайн и си ги е дигнала. После ми кажете че това не е наливане. Но здраве да е!!!!

Престанете с това наливане и оливане или каквото там ви хрумне писах много ясно че радкос се отказва Анче писа че е видяла полета какви рецки очакваш в доклада тебе ако те нападат ще си оставиш ли цялата флота когато посрещаш или ще оставиш само боина флота и ще се опиташ да се рецнеш много глупаво расъждавате бре за вас всеки които напада някои които е онлаин това е наливане хаиде престанете вече с това наливане и прочие това го превърнахте в някоя селска кръчма в която само се налива и ралзива играите си играта гледаите си в чинията и не гледаите в чуждите това си е между тях те са се разбрали анче знаеше че ще я напада и точка покажете битка от сорта на радкос и анче и тогава отваряите устите а до тогава гледаите плакнете окото защото битката радва окото наистина и вместо да похвалите анче и радкос за това което спретнаха вие ги оплювате и обвинявате в наливане засрамете се малко
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

както каза и КРАСИ - оттук нататък всяко едно СВЕТВАНЕ на акаунта на нападателя в тази битка означава само едно - НАКАЗАНИЕ И НА ДВАМАТА участници в битката - поводът е, че битката е ФИНАЛНА - да е такава наистина - КРАСИ< моял те - следи и ако има нарушение - нека си понесат наказанията - все пак ПРАВИЛАТА ТРЯБВА ДА СА ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ, НАЛИ ТАКА !
Потребителски аватар
nedkomix
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 06, 2008 7:37 pm
Контакти:

Мнение от nedkomix »

[quote name='anche' date='Jul 3 2008, 00:15' post='495462']
:) .Погнах недкомикс,кацнах му на главната и той пусна протекция отчаяна вече незнаех кой от техния съюз да летя,всичко протекции,модове или пък не ми е в обхвата.

скъпа ми анче вече незнайно защо мога да пиша
бях те помолил да изтриеш това но ти се правиш на пичка и не го махна
обясних ти защо пуснах протекция (нямах ток 2-часа и нет доста време )
а и пак ти казвам че не можеше да ме занулиш сас 150 кръста аз имах около 200 пръснати из галактиките
не се прави на голяма работа :girl_witch: :girl_witch: :girl_witch: :girl_witch:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

недко написа:Цитат(недко @ Jul 6 2008, 21:53) аз имах около 200 пръснати из галактиките
Еми то там е работата, да не си пръскаш флотата наляво-надясно, освен ако не я вардиш зорко :c022:

Не е важно колко флота имаш, важно е дали я ползваш кадърно! ;)
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 6 2008, 22:03) Не е важно колко флота имаш, важно е дали я ползваш кадърно! ;)
А така ... Слушай батко си LoaD ;) може доста да научиш :a013:
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
nedkomix
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 06, 2008 7:37 pm
Контакти:

Мнение от nedkomix »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 6 2008, 22:03) Еми то там е работата, да не си пръскаш флотата наляво-надясно, освен ако не я вардиш зорко :c022:

Не е важно колко флота имаш, важно е дали я ползваш кадърно! ;)
до сега не са ми свалили корабче
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

недко написа:Цитат(недко @ Jul 6 2008, 23:13) до сега не са ми свалили корабче
В трета нормално,не помня кога започна рундът,сейвън още не съм правил(и сонда не са ми строшили) :c022:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Ето го и Монти в типичен за него злобен и леко ревлив стил,пак нещо му е криво покрай Анчето :lol:
помоли се още малко на админа може и да ти обърне внимание,ама май ще трябва и разни номера да направиш-върти се на глава или ходи на ръце знам ли но само с реване няма да стане айде върни се в кофата от която си изпълзял и остави хората да си играят на спокойствие :)
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”