StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jul 5 2008, 13:52) хаха мишока пак се обади , взедми се делни и от реалния живот ,че като гледами мизерията ти край няма.
Когато, някой ден мишке развиеш 1 ацц през живота си и го задържиш до края на рунда цяло ми се обади - до тогава DELL, и продължавай да мултираш и да се отваряш не пречиш, казах ти го и в играта на пряснорегнатите ацц с цел да ме обидиш - но там съм ти пожелал разни работи ти си ги знаеш!
айде успех в разнасянето на пиците.
пиши грамотно бе смотаняк, незнам за какви пици говориш, явно пак нямаш пари за ядене .
лапай бибката ако си получил порцията от мама и да нанкаш, тоя БФ съвсем те източи,, ти и без това си пред свършване.
munata2 написа:QUOTE(munata2 @ Jul 5 2008, 21:27) пиши грамотно бе смотаняк, незнам за какви пици говориш, явно пак нямаш пари за ядене .
лапай бибката ако си получил порцията от мама и да нанкаш, тоя БФ съвсем те източи,, ти и без това си пред свършване.
хаха ми ти си доста грамотен за разносвач на пици на испански остров поздравления , а аз СТЕСИПИСАКАКТОСИИСКАММАЙМУНЧОНЕРВИСЕТОКАТОСИНЕКАДАРИЕНННТОСИЕЗАЦЕЛИААААТЖИВОТЕЦКОЛИКОТОИДАТИЕБЕЗМИСЛЕНДОИ така по грамотно ли ти се струва ,че май ти само това отбираш мухахаха
Последна промяна от StarFighter на съб юли 05, 2008 8:01 pm, променено общо 1 път.
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jul 5 2008, 22:00) хаха ми ти си доста грамотен за разносвач на пици на испански остров поздравления , а аз СТЕСИПИСАКАКТОСИИСКАММАЙМУНЧОНЕРВИСЕТОКАТОСИНЕКАДАРИЕНННТОСИЕЗАЦЕЛИААААТЖИВОТЕЦКОЛИКОТОИДАТИЕБЕЗМИСЛЕНДОИ така по грамотно ли ти се струва ,че май ти само това отбираш мухахаха
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jul 5 2008, 22:00) хаха ми ти си доста грамотен за разносвач на пици на испански остров поздравления , а аз СТЕСИПИСАКАКТОСИИСКАММАЙМУНЧОНЕРВИСЕТОКАТОСИНЕКАДАРИЕНННТОСИЕЗАЦЕЛИААААТЖИВОТЕЦКОЛИКОТОИДАТИЕБЕЗМИСЛЕНДОИ така по грамотно ли ти се струва ,че май ти само това отбираш мухахаха
Darks написа:Цитат(Darks @ Jul 5 2008, 18:26) е пак ли са ударили безтрашния що така има една стара поговорка който не носи не трябва да пие
еее аз си нося на алкохол ,ма кът се съберем понякога нз кога да спра е нищо де случва се човек да го ударят тоя рунд се поизложих но есента ще се завърна
Случва се прав си само дето на мен ми се случва когат набера инерция винаги е така се се изданвам кокото и да се старая затова няма да съм в СМРЕШ защото с стар се разбрахме че ако пак се ударя ще има ариведерчи (е аз се нацепих сам в един но тва май се чете пак за нулиране )
StarFighter написа:QUOTE(StarFighter @ Jul 5 2008, 22:00) хаха ми ти си доста грамотен за разносвач на пици на испански остров поздравления , а аз СТЕСИПИСАКАКТОСИИСКАММАЙМУНЧОНЕРВИСЕТОКАТОСИНЕКАДАРИЕНННТОСИЕЗАЦЕЛИААААТЖИВОТЕЦКОЛИКОТОИДАТИЕБЕЗМИСЛЕНДОИ така по грамотно ли ти се струва ,че май ти само това отбираш мухахаха