[ VENDETA ] Radkos vs [ Archangels ] anche

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Battle Experience

Attacker loses points: 4459.1

Defender loses points: 2423

The Defender wins: 2036.1 war points.
Recicle Field

* Метал: 1276394.452
* Кристали: 1276394.452
* Газ: 638197.226

Адското наливане е било... Абе някои хора маи пишат преди да помислят, а след като помислят - резултат никакъв :) :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

Не наливане - ОЛИВАНЕ по-скоро :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

monty написа:QUOTE(monty @ Jul 4 2008, 16:22) Не наливане - ОЛИВАНЕ по-скоро :lol: :lol: :lol:
като искаш да подчераеш някоя дума поне я напиши правилно :lol:
non1988
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 28, 2007 4:36 pm
Контакти:

Мнение от non1988 »

LuSs написа:QUOTE(LuSs @ Jul 4 2008, 15:22) Налей ми циганко ресурс. Интересно защо анчето няма рецки при удара на планетата. При такава флота на планетата не може да няма някой друга рецка. Следователно е бива онлайн и си ги е дигнала. После ми кажете че това не е наливане. Но здраве да е!!!!
абе може ли да поправите или греша :dizzy:
като ги смятах точките на двамата и особенно на защитника и тези унита и що ми дойде на ум, че нещо не е наред.
на тези точки и една камара унита и други, и няма рецките и с една дума ОРАНЖЕВО ЗА ТАЗИ РАБОТА
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

момичето е на 20к кръстовете и унитата са общо за 6к , и никаде не пише че няма рецки може да са били в полет каде видяхте нередности незнам :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Crow4o
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 31, 2006 4:04 pm
Контакти:

Мнение от Crow4o »

вие сте болни .. наливане друг път ,
нямало било рециклатори .. ами нормално пич , представи си че си отишал някаде за 20 30 минути , връщаш се и виждаш флота която идва към теб. взимаш решение дали ще посрещнеш (браво на анчето за това :) ) след което разбирасе следва пускането на рециклаторите които трябва да саберат рециклажа. бтв тя сама каза че рециклажа е стоял много време и аз го видях даже.

аиде сега да посмятаме малко.
анчето започва битката с
130 кръстосвача 20 унищожитела 33 транса и някакви си сонди.
остава след битката.
82 кръстосвача и 11 унищожитела.
демек... загуба има 48 кръста ( 960k метал 336k кристал) и 9 унищожитела ( 540к метал , 450к кристал 135к газ)
960+540=1500 (демек 1,000.000 метал) 450+336=786,000 кристал 135к газ
и какво се случва при положение че е сабрала целия рециклаж. което ми се струва невъзможно.
Дори и да го е сабрала сама това означава че е било на 2 или 3 пъти което говори лошо за чакалите които дебнат да земат на някои чарколите.
печели.

276к метал
490к кристал
503к газ

и какво излиза в краина сметка ? 1/3 от кръстовете и 1/2 от унищожителите заради някакви си 1000 точки и незнам си там колко боини точки.
самнявам се човек на неините точки да има рециклатори да сабера целия рециклаж сама. ако и е помогнал някои евала огранизирана работа. обаче да казвате че било наливане и така нататък е супер глупаво. освен да пусна атака към някои от вас . да ме разбие и да кажа че съм го нялал така ли ? ами аи осъзнаите се малко тва са пълни глупости ако беше наливане както каза и радкос щеше да е на няколко атаки да може да има по малко загуби. кво само ругаете гледаите си ващта игра. решили са да си мерят флотите -> премерили са ги , радкос се отказал да играе . е не е наливане......

а ся си задаите вапроса някои от вас ще посрешне ли тая флота ? как ще я рециклира ? как ще се възтанови ?
и дали няма да си каже... ееиии там на няколко си системи има един дето ще спечеля повече ако го одаря и да офеика....
Последна промяна от Crow4o на съб юли 05, 2008 7:20 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=394131][/url]
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Абе, какво си губиш времето да обясняваш на хората ... Или ги е яд или нещо друго ... Всеки нормален флийтър знае, че това не е наливане ! :74:
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

????????
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 12, 2005 2:31 pm
Контакти:

Мнение от ???????? »

Още си има болни мозици които си разцъкват играта.. :) ) :bravo:
Отмъщението е ястие,което се сервира най-добре студено!
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Като чета на някой постовете искрено се забавлявам и да ви кажа ще ме уморите от смях :lol:

За не разбралите къде са ми рецките - прочетете до тук 28-ях поста, ако не разберете пак ги прочетете, и така докато разберете къде са ми рецките :k058: (там из тия постове се намира отговора)

Относно наливането - добреееееее наливанеееее ееее, доволни ли сте :a055: :a055:
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

Crow4o написа:QUOTE(Crow4o @ Jul 5 2008, 21:16) вие сте болни .. наливане друг път ,
нямало било рециклатори .. ами нормално пич , представи си че си отишал някаде за 20 30 минути , връщаш се и виждаш флота която идва към теб. взимаш решение дали ще посрещнеш (браво на анчето за това :) )
да попитам кое му е бравото че се е престрашил да посрешне 2 пъти по слаба флота от неговата май ти говорш глупости
аз не съм за или против това че е наливане неутрален съм но специално за тва дето го написа изкара че анчето е едва ли не героиня че е посрешнала два пъти по слаб от нея на планетата (нищо лично)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”