Сливане на 2-те вселени, 1-ва и 2-ра
браво много добро предложение...гласувах за сливане.!
няма смисъл след , като играят все п0-малко хора да има толкова много вселени. то цялата игра се прецаква при лиспа на хора, а тва че има някои където играят в няколко вселени то е само привидно. по принцип всеки си има приоритетна вселена а в другите е колкото така да го има. така, че предложението е добро дано се приеме.
няма смисъл след , като играят все п0-малко хора да има толкова много вселени. то цялата игра се прецаква при лиспа на хора, а тва че има някои където играят в няколко вселени то е само привидно. по принцип всеки си има приоритетна вселена а в другите е колкото така да го има. така, че предложението е добро дано се приеме.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Jul 5 2008, 13:17) браво много добро предложение...гласувах за сливане.!
Ех да имаше начин накрая да се извади статистика кои са гласували за и кои против, мисля, че ще е доста красноречиво
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jul 5 2008, 16:14) Къде па вкарвате Ваньо в цялата история, естествено, че ще е първи, той в значително по-добър и от двама ви, дори и да се умножите по 5, а иначе спокойно сред 100те ще сте и вие със сигурност, особено пък върки който досега се отказа 123 пъти. Хубаво прозирате, че намаляват играчите, казах ви как ще се повишат, с увеличаване на конкурентността, като гледам го прозирате щом се предлага глупавата идея да се обединят вселените, просто сега трябва да оставите тея които мислят, да измислят начин да се увеличат играчите, или да го съзрат и обработят ако вече е измислен![]()
Джак не споря че Ванко е по слаб играч от нас. Напротив ,той е човека който може спокойно да каже че е постигнал всичко във тази игра . Сега по темата и по идеите ти ,виж сега и твоите идеи са добри ама на някой съм против, като за рециклажа пристави си че едновременно летим към една и съща жертва, както и аз съм пуснал също рецки пристави си ти го удряш а аз взимам реца, а иде и се започва пак със спекулации и бъгове в играта. Та Джак замисъла ми е хората, който се регват във 3-та автоматично да ги слагат в 1-ва и както играчите който са си в 1-ва . Станка викаш ламерска вселена била 3-та ами нали Джак постоянно пише сигурно мазоли има по пръстите, за тези хора кито нямат време , да има някоя класация. Която и тях да облагодетелства
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
......е добре де какво ще се постигне с толкова много вселени, както са в момента. 1 -ва и 3-та някои ако ми каже каква е съществената разлика ще му кажа браво. според мен трябва да има 2-ра ретро 1-ва както си е и спиид . тва е според мен.
Последна промяна от dimas на съб юли 05, 2008 2:27 pm, променено общо 1 път.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 5 2008, 13:23) Джак не споря че Ванко е по слаб играч от нас. Напротив ,той е човека който може спокойно да каже че е постигнал всичко във тази игра . Сега по темата и по идеите ти ,виж сега и твоите идеи са добри ама на някой съм против, като за рециклажа пристави си че едновременно летим към една и съща жертва, както и аз съм пуснал също рецки пристави си ти го удряш а аз взимам реца, а иде и се започва пак със спекулации и бъгове в играта. Та Джак замисъла ми е хората, който се регват във 3-та автоматично да ги слагат в 1-ва и както играчите който са си в 1-ва . Станка викаш ламерска вселена била 3-та ами нали Джак постоянно пише сигурно мазоли има по пръстите, за тези хора кито нямат време , да има някоя класация. Която и тях да облагодетелства
Пешо нищо не си разбрал от това което съм писал. Дори като гледам не си разбрал защо идеята ти е как да кажа, необмислена или глупава, няма и да ти обяснявам защо е така, тея които знаят си знаят, останалите нека се чудят.
За темата викам да не се затвяря никога, всички хора имат право да мислят за доброто за играта, дори и да не го измислят и да дават глупави предложения, пак е похвално и говори добро за тях, че се опитват. Затова нека темата си седи отворена, па като има още необмислени предложения просто да се прехвърлят тук, да си ги обсъждат. Пешо някой ден като имам време ще ти обясня за рециклажите, какво, защо и т.н, сигурен съм ще ме разбереш, сега не си блъскай главата, има мноо тънкости в предложението ми. Отивам на фитнес, вие си спамете и се забавлявайте, по добре да освобождавате напрежението с глупости отколкото да се мъчите да мислите "умно". Успех
......................................
Цитат:
според мен трябва да има 2-ра ретро
-Не ме разсмивай преди да съм излязъл, чекай още малко
Последна промяна от JackDaniels на съб юли 05, 2008 2:33 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Дръж си самонадеяната психическа злоба настрана от мене.JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jul 5 2008, 16:14) Къде па вкарвате Ваньо в цялата история, естествено, че ще е първи, той в значително по-добър и от двама ви, дори и да се умножите по 5, а иначе спокойно сред 100те ще сте и вие със сигурност, особено пък върки който досега се отказа 123 пъти. Хубаво прозирате, че намаляват играчите, казах ви как ще се повишат, с увеличаване на конкурентността, като гледам го прозирате щом се предлага глупавата идея да се обединят вселените, просто сега трябва да оставите тея които мислят, да измислят начин да се увеличат играчите, или да го съзрат и обработят ако вече е измислен![]()
Самовлиубените ти постове показват собственото ти мнение за себе си и за околните,както винаги меденото гъзенце не може да се упрекне и никога не би признало,че е от стадото Патки които изброявах до преди час.
Последен пост ми е в темата,тъй,че не ми споменаваи пак ника,погнусих се от високото ти самочувствие,У лево сички тарикати
Аи краи на темата!!!
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Много се ядете, малко казвате. Нека хората които са ЗА сливанета да отидат да поиграят във Вселената която ще сливат -> обяснявам за дебилите /по-голямата част от четящите това
/ Ако играете в 1-ва Вселена - отидете да поиграете във 2-ра и обратното ... понеже прочетох, че "Гениите на мисълта" /не се опитвайте да го схванете - трудно е/ предложиха едва ли не, да има само една Вселена - регистрирайте се във всяка вселена, питате персонално всеки играч: "Защо не се записа в 1-ва Вселена?" и въз основа на отговорите съставяте статистика /тук Върки окапа от сложните думички, но Пешко и до тук не е стигнал
/ Ако Статистиката е във ваша полза - закриване на всичко - пишете официално писмо до Администрацията. Ако Администрацията е в настроение и не ви прати по дяволите, ще предаде умнотиите ви на Собственика на Играта. И АКО ТОЙ РЕШИ - ЩЕ ЗАТРИЕ НЯКОЯ ВСЕЛЕНА! Само за сведение - 1 Вселена = 1 Сървър = повече пари отколкото предлагащите и подкрепящите предлаганото ще видят някога през мизерния си живот / ще рече "за чии са купувани тия сървари според "Гениите на мисълта""?/
МИСЛЕТЕ БЕ ДЕЦА - МИСЛЕТЕ, НЕ Е ВРЕДНО, НЕ ВЯРВАЙТЕ НА Мtv!
Edit: Върки, ти наистина си рядко неграмотен - дори и Петърчо удряш у земята ... него го чета 4-5 пъти, теб и от 10-ият не мога разбра ... може и да си гении, но ние да не те оценяваме ... нали знаеш - "Никой не е пророк в собствената си страна!" Защо не заминеш на някъде ... без дебили като нас ... и без Интернет, та да не те знаем
МИСЛЕТЕ БЕ ДЕЦА - МИСЛЕТЕ, НЕ Е ВРЕДНО, НЕ ВЯРВАЙТЕ НА Мtv!
Edit: Върки, ти наистина си рядко неграмотен - дори и Петърчо удряш у земята ... него го чета 4-5 пъти, теб и от 10-ият не мога разбра ... може и да си гении, но ние да не те оценяваме ... нали знаеш - "Никой не е пророк в собствената си страна!" Защо не заминеш на някъде ... без дебили като нас ... и без Интернет, та да не те знаем
Последна промяна от pooh на съб юли 05, 2008 4:16 pm, променено общо 1 път.
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
@pooh,не си в час
става въпрос за премахване на 3 вселена на,а не на 2
Моето мнение няма-3,а 2 си остава ретро.
Биха намалели приходите с това "въведение"-факт.
@джак,'що си мислиш,че някой "стар играч" би се върнал заради колосалните промени с "коефициента да е само 2" или "с махането на СМС-известяването"
не казвам,че не ги удобрявам,но точно това да накара някой пак да заиграе,е меко казано смешно
Направо си представям реакцията например на хората,които ми показаха играта(играят мисля от Р1 на В1).Казвам им аз "Няма СМС-известяване" и те:
"А това какво е?"
или пък "Коефициентът е 2" и те :"УАУ!Ехееееееееее!Мноу яко е чУ'ек(както казваха едни пикли в дискотеката,ама нейсе)
става въпрос за премахване на 3 вселена на,а не на 2
Моето мнение няма-3,а 2 си остава ретро.
Биха намалели приходите с това "въведение"-факт.
@джак,'що си мислиш,че някой "стар играч" би се върнал заради колосалните промени с "коефициента да е само 2" или "с махането на СМС-известяването"
не казвам,че не ги удобрявам,но точно това да накара някой пак да заиграе,е меко казано смешно
Направо си представям реакцията например на хората,които ми показаха играта(играят мисля от Р1 на В1).Казвам им аз "Няма СМС-известяване" и те:
"А това какво е?"
или пък "Коефициентът е 2" и те :"УАУ!Ехееееееееее!Мноу яко е чУ'ек(както казваха едни пикли в дискотеката,ама нейсе)
Последна промяна от Skullcollector` на съб юли 05, 2008 4:28 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 5 2008, 15:05) Напротив Лоаде докато 99 процента от Българските граждани се изживяваме като женски създания
...
в самата Мара Парлама не се крие една огромна внушителна патка![]()
...
аз искам да съм Бащата Гъсок,естественно Геи паради,не мисля да поемам за разлика от здружението на тъпите Патки.![]()
What the f*ck? Ти в Португалия заааа бачкане или за травеститство отиде? oO
99% от българските граждани... ХАХА. А ти наясно ли си, че Bulfleet го играят по-малко от 1%? За останалото от поста нямам думи. Попитай психолога си за тях какво мисли... наистина темата е безсмислена и всъщост да, може би няколкото невменяеми (сиреч 2) личности в нея накланят везните в тая посока. :S
P.S.:
Последна промяна от LoaD на съб юли 05, 2008 4:40 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.