misterya написа:Цитат(misterya @ Jul 5 2008, 12:59) А защо вместо да мислите как да се "ореже" някоя част от играта, не насочите мислите си към да се добави нещо ново? Така да се каже: Да се обогати играта.
Точно така,точно тез деяния доведоха играта до спада,сигурен съм че ако ти имаш неква власт да поемеш играта ше поведеш Софийския парад на Геиовете естественно,що не земем да окичим играта и с по неко розичка,понеже сме българи,може и за всяка битка да получаваме по една картинка момина сълзичка и потупване пои рамото од другарчетата.А ? Какво,натрапил ли съм се? Ех,че съм гаден спамер,напълно си е прав Петър колкото и да е,искрен и да мяза на тъпак,МОГА ДА ВИ КАЖА ЧЕ ГО ЦЕНЯ ОТ МНОГО АМА МНОГО ПОВЕЧЕ,УСЪРИ ИЗ ФОРУМА.Не че се познаваме,не че сме писали някои лс в форума,защото не сме,просто в него не бие толкова на лигня като вас.
Ко искате ся,следващия рунд мъжете в булфа вече и с прашки ли да сме,или направо Мистерио ни искаш по плъТТТ или и тва нещеш ми кво щеш ?
Съвети не давам,уроци не преподавам,секс закуски предоставям!!!
Кви промени бе кви ти 5 лева бе,бе вие не разбрахте ли,че нещо добре синхронизирано не трябва да се променя бе,имам в предвид шибаните новости,спиране на транспортни и продаване на звезди и тем подобни,аз ше попитам защо,аз мисля че човечеството еволиуира и всичко което една раса може би трябвало и друга да го може ,говоря за американци,британци,германци,руснаци
Начи ко ся едните копуват оръжие другите не могат,тцтцтттцтцтц
Аз съм за събирането на вселените,защото няма смисъл да е умряла работа в едната вселена,както винаги естественно вселената е била винаги съсипвана от така разумните решения на админите и винаги е прецаквана.
Аз искам сички раси да са еднакви да могат да си продават звезди,да могат да си имат политиките,а сега какво е примерно съединените американски щати не могат да закупят атомна бомба от собствени приятели хъъхх тцтцтцтц
Аз виждам нещата от реалноста а не от илиузиите на някои психически болен самовлиубен в себе си индивид.
Изписват ми в теми тва искам и тва искам и онава искам и те тва искам и абе я връи малко на сенкя бре да те огрее неогравателното,сами разбирате какво имам впредвид правилата които са спрени требва да са пуснати в всички вселени,колко и да мрънкат кото и да праят накрая ше им ареса,казвам го понеже повечетъо народ са прости изглупяли тарикати които просто искат да спамят,правилата в живота да са и в играта,политика,мафия,лъжи интриги,разочарования,воини до безкраи и наи важното свобода за злобната политическа търговия на разрушителни средства.
Спийда да си е с транспортите искам,и да се продават знс та също 100 ама 100 пъти повече ше блесне играта.
Мръсната политика до днес крепи светъ ни,мръсната политика требе да крепи и булфа,админите менкат ли та менкат правила,нема такива екстри според мене,единственото което смятам от нова полза за играта беха нови кораби,но и с тва ме разочароваха като пуснаха тая помия на миопите хъхъ
искат се нови кораби бе народе нови силни стелт системи,самолети и така нататака,престанете да ми се правите на политици из махалата и да менкаате правилата на транспорти и на търговии,покажете малко умствен потенциал.
Ако аз не съм прав фащам ножа и си турам края на живота,ама те на прав съм и нема как да стане,и вие го знаете много добре че съм прав.
CORWIN: Върки..... ако може превод на разбираем български.... че блокирах на третото изречение!!!