Сливане на 2-те вселени, 1-ва и 2-ра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
Контакти:

Мнение от pooh »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jul 5 2008, 10:36) Човека даде една малко по-налудничева идея и вие го разпнете сега... с нищо не ви е задължен, че такива остри (меко казано) намеци да му правите :p140: Обяснете му като хората, че няма стане и защо. Някои го правят и после не пропускат (естествено) в последното изречение да си изкажат и "доброто" мнение за идеята, а и относно човека... :p018:
Обяснявам - НЯМА НАЧИН, да се съберат 2 Вселени /които да са/, със своите РАЗЛИЧИЯ и да не настане революция от страна на обикновенните юзъри. Няма 2 ЕДНАКВИ Вселени, което означава, че всеки играе където му харесва /доста на повече от 1 място/ и всички са доволни. Не виждам как ще станат повече хорат, ако се напъдят ВСИЧКИ играчи от цяла една Вселена. Може ли някой по-умен от мен да ми го обясни?
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 5 2008, 12:37) Мистерия тръгвам само чакам детето да се оправи
Че туй дете колко е голямо, та само се оправя?! Няма ли да му помогнеш?
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Пухи, не се ядосвай :)

ПетАрчо уж има собствен бизнес ;) - трябва да му е ясно как стоят нещата .... 3х1 не е равно на 2х1 :c022:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

pooh написа:Цитат(pooh @ Jul 5 2008, 12:40) Обяснявам - НЯМА НАЧИН, да се съберат 2 Вселени /които да са/, със своите РАЗЛИЧИЯ и да не настане революция от страна на обикновенните юзъри. Няма 2 ЕДНАКВИ Вселени, което означава, че всеки играе където му харесва /доста на повече от 1 място/ и всички са доволни. Не виждам как ще станат повече хорат, ако се напъдят ВСИЧКИ играчи от цяла една Вселена. Може ли някой по-умен от мен да ми го обясни?

Ето така вече е по-добре, да беше го написал само така, не да го линчуваш с думи като "наистина си ужасно досаден човече" или при другите - бягай на мореее, вратата я знаеш... айде моля ви се.. (аз мога да спамя с глупости, но поне гледам да е забвано, а че поняко не е, ми не е, но поне не обиждам в пряк текст някой!)
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jul 5 2008, 12:44) Ето така вече е по-добре, да беше го написал само така, не да го линчуваш с думи като "наистина си ужасно досаден човече" или при другите - бягай на мореее, вратата я знаеш... айде моля ви се.. (аз мога да спамя с глупости, но поне гледам да е забвано, а че поняко не е, ми не е, но поне не обиждам в пряк текст някой!)
Оооо, я моля ти се ненагнетявай обстановката... ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

1 и 2... АХАХАХХАХА. По принцип не всички предложения винаги стават... ама това... ме застреля направо ;) .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Проблема с броя играчи няма да се оправи със сливането на вселените, ще се оправи тогава когато новостите престанат да се правят за да се угажда на нас старите играчи, а когато се сетят, че конкурентността е солта която е необходима на манджата ни. Има време дотогава, ще се помъчим още ;)

ПС: Не е хубаво да слагате анкета, все пак разбиращите играта са много по малко от тея които биха дали мнение ;)
Последна промяна от JackDaniels на съб юли 05, 2008 10:59 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jul 5 2008, 12:46) Оооо, я моля ти се ненагнетявай обстановката... ;)
какво нагнетяване, какви 5 лева :dizzy:
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

А защо вместо да мислите как да се "ореже" някоя част от играта, не насочите мислите си към да се добави нещо ново? Така да се каже: Да се обогати играта. ;)
Последна промяна от misterya на съб юли 05, 2008 11:00 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jul 5 2008, 09:59) А защо вместо да мислите как да се "ореже" някоя част от играта, не насочите мислите си към да се добави нещо ново? Така да се каже: Да се обогати играта. ;)
То е измислено, остава да се забележи и да се приложи, а и играта няма нужда от обновяване и обогатяване, тя си е обновена и обогатена, има нужда от хора които да я играят.
Последна промяна от JackDaniels на съб юли 05, 2008 11:03 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Off Topic”