free_styler212 написа:Цитат(free_styler212 @ Jul 5 2008, 12:15) Тука ти гарантирам, че каквото и да направиш петАре това няма да стане ... Да се слеят двете вселени - да може би ще е по-интересно за някои, обаче тези, които сега са първи в 1-ва сигурно ще бъдат и първенци в "общата вселена", а пък трябва малко разнообразие ! А и ако стане така флийтърите в целия булф ще намалеят също ... Предполагам![]()
П.п. Ако съм на мястото на един амбициозен играч, който иска да се качи в ТОП50 примерно (обаче най-доброто качество в булфийта ми е амбицията) и ще избера 3-та вселена, където мога да се опитам ! ! ! А пък какво да ми слеят двете вселени ... Да ме мачкат отвсякъде - какви битки какви пет лева - играчите както казах може да са повече във тази вселена, но като цяло още повече ще намалеят
Може да не е съоществи, защото мислят че играта ще загуби пари, от това. Защото както каза вацата много хора играят и във другите вселени а така като са в една ще намалее смс за нанота . Ама може и да има печалба от това сливане истина е че повечето играчи се отказват още рано рано, ама така като има повече играчи и интриги ,не вярвам да се откажат лесно и пак ще пращат смс за нанота като си я доиграят до края на пунда