Първи полети

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jul 4 2008, 05:51) Седи си там на село и мрази, ти си надеждата държавата да се оправи, циганите да ги направят на сапун, Волен да е президент, а мен да ме пратят в концлагер, ти си нашата надежда о мой селски десен беко. Стискам ти палци. А играчи на които Марто и Юда да им стъпят на малкия пръст не е имало по скоро на врата могат да им стъпят, но какво да ти обяснявам, като половината от думите с които пиша все още не си запознат и няма да ме разбереш. Сискам ти палци, бъдещето е в земеделието и селския туризъм, все ще имаш хляб на масата, докато ние тук учим и съсипваме държавата ;)
е добре пак има надежда в тебе.. щом не си симпатизант на волен.. ма да ти кажа мойто момче, че там на където си се запътил, димек ''Ивропата'' аз скоро ще се връщам от там да ви оправя бакиите, че сте като овце без пастир.. опала, още по зле, щото поне овцете простички ама послушни и може човек да въдвори ред у стадото.. Айде стига спам..
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Ей, спамери... :P Не се карайте, бийте се! :p020:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Jul 4 2008, 06:21) Ей, спамери... :P Не се карайте, бийте се! :p020:
триумфирай триумфирай гадинке.. пак се оказа в епицентъра на събитията и пак ти дигнахме акциите.. :lol:
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Аз не бях... :p040: Ти беше... :p830: :kiss:
Последна промяна от misterya на пет юли 04, 2008 5:28 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Сифоне, много, ама хич не си наясно с нещата.Съмнявам се, че точно астероидите са причината чичо ВЕС да не играе ;) Има далеч по-сериозни такива, несвързани с БФ :) А колкото до коментара ти за взривовете - само показва на колко ниско интелектуално ниво си :)

П.П.А из вселената вече хвърчат ламарини и пърпорят трансове :) Пухи отсрами, ама никой друг не казва дали по съседски не е помогнал на съседите с облекчаване на складовете :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

А кой каза че ЧИЧО ВЕС не играе.Може и да се е маскирал на борче - и маа с кирката .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Jul 4 2008, 09:17) А кой каза че ЧИЧО ВЕС не играе.Може и да се е маскирал на борче - и маа с кирката .
После ще има "охххххххххх,от де са тез борови игли на г............а :c022: "
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Jul 4 2008, 09:17) А кой каза че ЧИЧО ВЕС не играе.Може и да се е маскирал на борче - и маа с кирката .
/me се оглежда през рамо и избърсва челото си с притеснение :dizzy:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jul 4 2008, 06:51) А играчи на които Марто и Юда да им стъпят по пръстите не е имало

:lol: :lol: :lol:

айде айде не е имало ... имаше си и то не един и двама , но им дойде акъла в главата и ги няма вече из космоса , или поне преминаха в един друг космос ...
Последна промяна от PsyComa на пет юли 04, 2008 9:32 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Така да сме на ясно аз този рунд не играя, и не искам да ме тварите на лс и във скайпа. Това го пиша за хората, те си знаят кой са. Колко сте велики ветерани и как съм щял да гризна дръвцето. Причината която да не играя и да ва успокоя че не ме е страх от вас . Идва от факта че нямам никакво време, 3 месеца ще съм на морето. После 2 месеца в Пампорово, този рунд и да го хвана ще е към края си, тъй че зимата се стигайте. А заради това че е нямало хора, но предния рунд със новата раса колко народ имаше ви ще сега . Тогава много от старите играчи се регнаха точно заради това, да пробват новата раса. И има още но-та ако имаше една парична награда какво ли щеше да е . Бях дал мнение да се съберат 1.ва и 3-та вселена на едно, ама тогава ми се присмяха в лицето затова играйте и си сърбайте сами попарата :p140:

пп.Не знам как ще стане това, да се намират и изритват до живот от играта такива лапартии и интриганти които играта им действа зле . Хем няма да се тормозят ,хем ще спестяват пари за бръснарски нощита и въжета :c022:
Последна промяна от Mo`Money на пет юли 04, 2008 12:26 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”