Тема за малки битки
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
мафияяяяяя........ наливане с бойни точки още от самото начало.....duinox написа:Цитат(duinox @ Jul 3 2008, 19:25) чест е за мен да постна първата битка![]()
http://murmorko.info/battles/battle1.html
![]()
това е произвол......
Пухи.... опитал си да ограбиш кошера ли
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Пухи по-скоро е вложил в бъдещето си
А викат, че мечките са лакоми 
Последна промяна от JackDaniels на пет юли 04, 2008 4:57 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
skorpionbg
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
А, да! Забравих, че ние модераторите всъщност не сме хора.skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jul 4 2008, 07:37) .....верно, че тия трибуни бяха за да си спамят модераторите в тях.....![]()
Нямаме право на забавление, на контакт с играчите, пък камо ли спам, игра и какво ли още не!
Благодаря ти, че ми напомни! Ще си взема бележка.
`Айде сега по темата, ако обичате...
Последна промяна от misterya на пет юли 04, 2008 6:23 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
-
experriment
- Редник (Private)
- Регистриран: вт сеп 11, 2007 6:07 pm
- Контакти:
Ето ви Backup - http://murmorko.info/battles/Pyr6evica.html
няма се бъзикаш с пършевица ей
Последна промяна от atomic на пет юли 04, 2008 12:53 pm, променено общо 1 път.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Ти поне се размина леко ама аз как се забих
http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=240
Честито на защитника има да ме черпи
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]