pooh написа:Цитат(pooh @ Jul 3 2008, 19:51) 1. Няма Да се сбие - пак някаой ще дърпа повече, по простата причина, че си може повече.
2. Не виждам как - който знае как и сега си ги обира, а останалите псуват, че не могат да направят или да съберат "такова" поле.
3. Наливането по начало си е наука - всеки иска да го налеят, но не всеки знае как ... днес един умник ми пуска ЛС със линк за вербуване и ми се моли да цъкна - белким събере човека за нова миничка, е как да му обясня на човека, че от сега е каса?
4. Играчите като цяло май са константа - който е можел да се зариби, вече е на кукичката, идеята по-скоро е да се задържат старите муцуни, а те кълват на нещо "новичко, ама не съвсем, че не се знае - знае ли се"
Надявам се, че поне личната ми позиция по въпроса е станала ясна - нормално е да не срещне разбиране у всички, но поне малко се замислете.
Оффф Пух много глупости изписа

въобще не си мислил като си ги писал, това са приказки наизуст, а това което съм написал и за секунда не си го обмислял. Това е комунистически маниер, когато някой има различно мнение, дори и да е по-добро твоето, просто не се мисли върху него за да сме убедени в правотата на своето, и цитираме заложените ни в съзнанието лозунги. По нито една точка не си помислил. Можете да бъдете спокойни, аз казах, че още не сме порасли за такива промени.
Само погледни по първа точка как си отговорил, ами леко е смешно да го твърдиш, но всеки си има право на мнение и правото да не разбира мнението на другия и дори правото осъзнал, че не е прав да продължава да твърди, че е прав
И нека да го обясня дебилно защото зная, че си разбрал, че съм прав но няма да си го признаеш, та поне да ти е неудобно да продължаваш да го твърдиш:
Ако първия въпрос отговора е - Да, то стъпаловидно следва, че и останалите въпроси са с отговор - Да. Та за първи въпрос, ако всички си обират рециклажа, следователно всички ще качват точките от рециклажите. Ако топа не обира рециклажи, които най-отгоре съставляват над 50% от дохода, то следователно същите ще завършат с 50% по малко точки накрая на рунда. Ако не се съглася със себе си, очевидно ще да съм дебил, хубавото е, че засега се разбираме със себе си.
Пс: А и да съм още по нагъл ще дам и пример:
Акаунт Conductor: 400 милиона заминат рециклаж, с тея 400 милиона акаунт Кондуктор да е бил на 450к ресурсни точки ако е рециклирал, а тея 400 милиона не са потънали в небитието а са помогнали на някого да се откъсне в класацията. Ако акаунт Кондутор не знаеше, че атакувайки през галактика има 98.5% шанса да не си хване рециклажа от битката, а ако си чака реците за да пусне атаката, жертвата за която си е скъсал гъза от спайване да влезе, то той може би щеше да направи рециклатори. Колко ли такива има които мислят като акаунт Кондуктор. Сега може би ще кажеш, че 400 милиона са потънали някъде във вселената и не са спомогнали за откъсването на някого в класацията, или пък, че акаунт Кондуктор е уникат, да ама не, доколкото съм запознат аз играх с тоя акаунт и мноооого добре зная, че нещата стоят така както ги казвам, а също, че и бая народ правят същото. Я да погледнем класирането на първа, какво виждаме, има ли там акаунти които са правили същото като (пак да повторя) акаунт Кондуктор, май има, БАЯ