Pipo написа:Цитат(Pipo @ Jul 2 2008, 19:58) пич незнам кое ми е легендарното....аз знам за един велик блок и това е 15 там колко дивотии са свършени нема как да си представиш....
а спасе ако не ти се ходи в общежитиe да спиш и си за по добри условия....има хотели ..като най насметка ще ти бъде нса.....даща добри условия на сносни цени....
Най-ненормалното копеле в 15ти ми е приятел от детство, един здравеняк Дани, живееше 3/4 години там, по едно време в тая стая сме живели по 5/6 човека нелегално, Дани изкара 2 или 3 години без да плати нито един наем, Оки и той, представи си 2 горили по 120 кила, и 3ма по 90/100, мазало беше, помня веднъж идва да се настанява трети съквартирант, стой на вратата и пита Оки - "Ще има ли някакъв проблем да се настаня днес" Отговора беше - "Я проблем, немам, Ама ти ще имаш" и затваряне на вратата, повече трети съквартирант не е идвал, за последно собственик на дядовата ръкавичка, беше един пич Влади от Перник, баси забравил съм номера на стаята. А с бившата жена в асансьора ме хванаха няколко момичета, голям смях беше, чак гащите забравих да си вдигна. Ей тоя блок наистина е емблематичен, всички луди копелета от ТУ са там. Че звънна утре на Дани да видя там ли е още, имаше най яката музика в блока ..