Газ за полет

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
e36
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 24, 2005 12:49 pm
Контакти:

Мнение от e36 »

Не е толкова бъг, отколкото предложение, но все пак реших да го постна тук.

Та... става въпрос за следното: забелязах, че "бонусът", намаляващ количеството газ, което корабите изразходват за полет, идващ от нивото на Енергийните системи, не въздейства на написаното при изпращане на полет. С други думи .. като си правя сейвън, от наличната газ вадя газта, която ще ми трябва за полета, но след това виждам, че на планетата ми е останала толкова газ, колкото Енергийните системи биха ми върнали. Апък ако си направя сметка колко трябва да ми върне като "бонус" и си натоваря и него на корабите, тогава ми казва, че има несъответствие в ресурсите - нямам достатъчно газ ...

Не ми е проблем, тъй като не ми трябва много газ за полет - съответно и не оставям много газ на планетата ... но и все пак не е приятно, особено за по-"големите риби" :-)

Това е, което исках да кажа. И ако случайно проблемът е само в моята Вселена - тя е 3та.

Успех на всички и спокойни полети :crazy_pilot:
function girl() {
var nodes = Bulgaria.findFemalesByTownName('Plovdiv');
var availability = nodes.findFemalesByName('Maria');
var chosen = availability.findFemaleByBirthDate(**, **, ****);
return chosen;
}
function inLove(object) {
object.addProperty('care', 'love', 'solidarity', 'tenderness', 'sensitivity', 'affectionate', 'respect', 'trust', 'honesty', 'loyalty', 'responsibility', 'understanding', 'security', 'faith');
}
var me = e36;
me.onload = inLove(girl());
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”