Само аз л исе сабудих от некфи трусове и взривове ?
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Айде стига глупости бе, вземете се в ръце - нищо й няма на стената на Искъра, направена е да издържа земетресение 8-ма степен по Рихтер, вие за няколко бомби я свалихте вече. И тия тъпотии за бетона и арматурата кой болен мозък ги измисли - днес и арматура си купувах и бетон.
За разпространяване на такива зловредни слухове трябва да се носи някаква отговорност мама му стара!!!
За разпространяване на такива зловредни слухове трябва да се носи някаква отговорност мама му стара!!!
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
-
ALDAN
Pipo да казанлък е това с розите и почти няма турци
п.п. А колкото до стената вижте го от хубавата страна няма да ходите на море , а морето ще дойде при вас
вадите един шезлонг на терасата и като ви се къпе хоп отгоре начупка във водата
п.п.п. Майтапа на страна това с искъра е лоша работа стискам палци дано не се срути стената да !! дано я оправят
явно общината поне е взела работата на сериозно щом толкова много техника е заминала натам 
п.п. А колкото до стената вижте го от хубавата страна няма да ходите на море , а морето ще дойде при вас
п.п.п. Майтапа на страна това с искъра е лоша работа стискам палци дано не се срути стената да !! дано я оправят
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Каква техника бе ?!?! Хора, нормани ли сте - НИЩО Й НЯМА НА СТЕНАТА НА ЯЗОВИРА !!! Това, че някой вчера е дошъл от село и за първи път вижда 3 камиона на куп, не означава, че "всичката налична техника" е тръгнала да ремонтира язовира. И за сведение на разПРОСТранителите - Стената на язовира е насипен тип 
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
-
ALDAN
pooh написа:Цитат(pooh @ Jul 3 2008, 16:29) Каква техника бе ?!?! Хора, нормани ли сте - НИЩО Й НЯМА НА СТЕНАТА НА ЯЗОВИРА !!! Това, че някой вчера е дошъл от село и за първи път вижда 3 камиона на куп, не означава, че "всичката налична техника" е тръгнала да ремонтира язовира. И за сведение на разПРОСТранителите - Стената на язовира е насипен тип![]()
братле може да си прав ама нали знеш винаги очаквай неочакваното
пичове спрете с тие радяции бацили в водата и стената на язовира....само да кажа на незапознатите че нагоре се строи супер много,та арматура и бетоновози ходът там по частни поръчки,мислите ли че ако има опасност за язовира ше ходът само камиони то ще почне изпускане на язовира военни ще тичат на горе,..нали ако се срути софия заминава.....е може некои и друг блок в люлин да остане ....
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
-
gajet_killer
-
ALDAN
Хахаха по какъв ли не начин подмазвачите се опитват да правят име,онзи от Отечествен фронт,така актиорски играеше по нова телевизия,че почти зарева,вика ходете се молете на господ и го каза над 40 пъти катп някоиа мижитурка се опитваше да покърни правителството.
Знаете ли какво ще ви кажа аз еи от такива боклуци които от всичко се опитват да покърнат България няма оправия,от всеко едно нещо гледат да извлекат полза,които е гледал предаването на Коритаров,според мен умен човек,но къде се па тоа тъпак го вкарват да си казва мнението от Отечествен фронт,тоз не е българин,просто бъбреше 30 минути и се опита да влее паника в българския народ и да му покаже отново грешната позиция и да реши че правителството пак уш омишленно злепоставя хората и не им пука за тяъ.Хора тез неща са нормални,навсякъде има инциденти,дори в щатите и навсякъде,аз аз аз обаче много се нерва на такива редки щастия като тоя от отечествен фронт,пълен идиот,простак и не Българин,пак ви казвам които е по умен ще ме разбере,в телевизията се перат много пари,но тоя простак ми писна от него нема ли кои да го свали от екран,както се казва тва е лицемерчето на БГ,проклинам го тоз шибекски индивид на скорошно фалиоране в телевизионния бизнес.
Другото което ше кажа веднага се отвори шанс за хиените и господин ви Костов да посикат за 6 ти път бутане на кабинета,ако ме разбирате тва са българите които искат да погубят собствената си държава а именно зарад мънгизите,нека нека,до 2020 година 5.5 милиона Българи ше останем в бг до 2050 ше сме около 4 нека нека,то зарад тез уроде ше е такова дереджето.
Знаете ли какво ще ви кажа аз еи от такива боклуци които от всичко се опитват да покърнат България няма оправия,от всеко едно нещо гледат да извлекат полза,които е гледал предаването на Коритаров,според мен умен човек,но къде се па тоа тъпак го вкарват да си казва мнението от Отечествен фронт,тоз не е българин,просто бъбреше 30 минути и се опита да влее паника в българския народ и да му покаже отново грешната позиция и да реши че правителството пак уш омишленно злепоставя хората и не им пука за тяъ.Хора тез неща са нормални,навсякъде има инциденти,дори в щатите и навсякъде,аз аз аз обаче много се нерва на такива редки щастия като тоя от отечествен фронт,пълен идиот,простак и не Българин,пак ви казвам които е по умен ще ме разбере,в телевизията се перат много пари,но тоя простак ми писна от него нема ли кои да го свали от екран,както се казва тва е лицемерчето на БГ,проклинам го тоз шибекски индивид на скорошно фалиоране в телевизионния бизнес.
Другото което ше кажа веднага се отвори шанс за хиените и господин ви Костов да посикат за 6 ти път бутане на кабинета,ако ме разбирате тва са българите които искат да погубят собствената си държава а именно зарад мънгизите,нека нека,до 2020 година 5.5 милиона Българи ше останем в бг до 2050 ше сме около 4 нека нека,то зарад тез уроде ше е такова дереджето.
Последна промяна от varkulak на чет юли 03, 2008 4:19 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif