Само аз л исе сабудих от некфи трусове и взривове ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jul 3 2008, 14:15) аз за съжаление нечувам че баса гърми много по силно :D

голяяяяяяям бас ееееееее :a013:

нека гърми да не ви пука щом само гаарми ама ако почне и да тресе тогава вече е лошо :c022:
Последна промяна от ALDAN на чет юли 03, 2008 12:25 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

хаха начи са ви събудили бомбите.....а тие дето крадат каси само ги слушахме......да хубави гърмежи беха виках си пак утепаха некоя мутричка.....

а какво беше това земетресение ...залюле ми се блока.....

алдане това казанлък беше срозите нали......там има ли много турци се чуда
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

и една много много лоша новина
[16:08:10] ///////says: щом н вярваш за стената, разходи се към панчерево да видиш колко техника се движи при в тази посока:
бетоновози, камиони с арматура, крамнове, багери, пилотни машини и т.н.
обади се на някой бетонов възел да си поръчаш бетон - нямаш шанс за два дни напред
друго трябва ли да ти казвам

говорим за Искър което е изключително опасно!!!
Победата Ще Бъде Наша
charovna

Мнение от charovna »

duinox написа:Цитат(duinox @ Jul 3 2008, 17:09) и една много много лоша новина
[16:08:10] ///////says: щом н вярваш за стената, разходи се към панчерево да видиш колко техника се движи при в тази посока:
бетоновози, камиони с арматура, крамнове, багери, пилотни машини и т.н.
обади се на някой бетонов възел да си поръчаш бетон - нямаш шанс за два дни напред
друго трябва ли да ти казвам

говорим за Искър което е изключително опасно!!!
е само това остава, да ни залее Искъра :dizzy:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Лоша работа е радиацията да знаете .Ако в бомбите е имало радиация то значи в радиус от 100-150к всичко е засегнато . Момчета не ва плаша, ама от този случай моливи правете си профилактични прегледи на всяка една година . Знам какво е радиацията и какво причинява учил съм го в казармата и в русия не вярваха на чернобилската радиация че нямала такава голяма опасност ама за 10г са умрели към 100 000 0 души от левкемия и от рак на стомаха и черния дроб
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

ем подробности квото ще става да става а за искара тва е по тревожно щото много от ниските кварталчета и околните села ще поплуват ако стане нещо
charovna

Мнение от charovna »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jul 3 2008, 17:27) ем подробности квото ще става да става а за искара тва е по тревожно щото много от ниските кварталчета и околните села ще поплуват ако стане нещо
Ако текне тая вода, сме отплували като нищо. Намираме се точно под стената :dizzy:
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

у пловдив бомби няма само мацки с големи бомби/не вярвам да са от радиацията/ се разхождат насам натам, ...ама не в 6:30 сутринта а след 10-11:00 :)
по главната!
Последна промяна от dimas на чет юли 03, 2008 1:38 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

charovna написа:QUOTE(charovna @ Jul 3 2008, 15:35) Ако текне тая вода, сме отплували като нищо. Намираме се точно под стената :dizzy:
ами информирайте се де ако не иначе отидете на място да видите за какво става дума и ако е опасно и вие като другите евакуирайте се на морето за няколко дена тъкмо ще си с чаровен тен като се върнеш :c022:
Отговори

Върни се в “Off Topic”