хаха ако мислиш че се притеснявам просто си в грешка аз съм си непокис и ако ще световна война да стане едва ли ще ми пукаALDAN написа:QUOTE(ALDAN @ Jul 3 2008, 08:42) Радо братле споко аз съм с тебе и з всички софианци ще ви стикаме палци тука от казанлък![]()
Само аз л исе сабудих от некфи трусове и взривове ?
-
ALDAN
-
ALDAN
Мба, от тея малоакълници некоя сутрин ше се събудите из Сърбия... ако успеят да изгърмят града до там... :>
Последна промяна от LoaD на чет юли 03, 2008 11:38 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Мдааа... В нашата държавица такива работи стават...
Не са им отпускали средства за обучения и на бомбите им изтекъл срока на годността!
Не са им отпускали средства за обучения и на бомбите им изтекъл срока на годността!
Последна промяна от misterya на чет юли 03, 2008 11:46 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
ALDAN
misterya написа:Цитат(misterya @ Jul 3 2008, 13:46) Мдааа... В нашата държавица такива работи стават...![]()
Не са им отпускали средства за обучения и на бомбите им изтекъл срока на годността!![]()
уж европата щеше да ни оправи ама май и тя неуспява
Последна промяна от ALDAN на чет юли 03, 2008 12:09 pm, променено общо 1 път.
-
charovna
- ranger
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
- Контакти:
тука има малка грешчица тя нас няма да може да ни оправи работата е там че ние нея ще оправим както сме правили с всички които са имали допир с нашата мила родна странаALDAN написа:QUOTE(ALDAN @ Jul 3 2008, 14:09) уж европата щеше да ни оправи ама май и тя неуспяваникаква организация деа
![]()
QUOTE(charovna)Отложило ли се!?....Току що пак гръмна нещо dizzy.gif[/quote]
аз за съжаление нечувам че баса гърми много по силно :D
Последна промяна от ranger на чет юли 03, 2008 12:18 pm, променено общо 1 път.