Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jul 3 2008, 08:04) и без да съм медиум ще ти кажа ако имаш възможност скочи на евакуация на южното черноморие за 10 дена докато всичко отмине
При първа възможност ще потегля натам
п.п. Хора очаквасе голямо бууууууууууууууум
Последна промяна от ALDAN на чет юли 03, 2008 6:18 am, променено общо 1 път.
duinox написа:Цитат(duinox @ Jul 3 2008, 08:21) ама никак не е забавно нали знаете че ако този склад гръмне ще останете без прозорци тайче стойте далеч от прозорците по възможност!
ами кво да кажа за тва спрозорците просто няма как да стане щото специално при мене прозорците са големи във всички стаи няма как да се скрия при евентуално чупене но да се надяваме че няма да стига до там
-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jul 3 2008, 08:37) ами кво да кажа за тва спрозорците просто няма как да стане щото специално при мене прозорците са големи във всички стаи няма как да се скрия при евентуално чупене но да се надяваме че няма да стига до там
Радо братле споко аз съм с тебе и з всички софианци ще ви стикаме палци тука от казанлък
пайте се, НЛО ни напада Трусове от неадекватни военни който вместо да си пазят складовете и да гледат да не им е свършил срока на барута....така ще е .Докато има безхаберие в държавата, ще трябва да се научим да ни "разклащат" краката...