Само аз л исе сабудих от некфи трусове и взривове ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

E_DEVIL написа:Цитат(E_DEVIL @ Jul 3 2008, 07:47) Естествено аз съм медиум а и по тоя повод довечера се евакуирам на морето :P Почвам да оправям багажа.
О велики медиуме кажи на нас казанлъчени да се изнасяме ли към морето или за нас няма опасност :c022:
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

и без да съм медиум ще ти кажа ако имаш възможност скочи на евакуация на южното черноморие за 10 дена докато всичко отмине :a013:
ALDAN

Мнение от ALDAN »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jul 3 2008, 08:04) и без да съм медиум ще ти кажа ако имаш възможност скочи на евакуация на южното черноморие за 10 дена докато всичко отмине :a013:

При първа възможност ще потегля натам :crazy_pilot:

п.п. Хора очаквасе голямо бууууууууууууууум :a055:
Последна промяна от ALDAN на чет юли 03, 2008 6:18 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

ама никак не е забавно нали знаете че ако този склад гръмне ще останете без прозорци тайче стойте далеч от прозорците по възможност!
Победата Ще Бъде Наша
ALDAN

Мнение от ALDAN »

duinox написа:Цитат(duinox @ Jul 3 2008, 08:21) ама никак не е забавно нали знаете че ако този склад гръмне ще останете без прозорци тайче стойте далеч от прозорците по възможност!

майтапа на страна дано нестане нещо по-сериозно!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от duinox »

а да то ако има радиация и да сте си вкъщи няма да ви спаси! ;)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

ами кво да кажа за тва спрозорците просто няма как да стане щото специално при мене прозорците са големи във всички стаи няма как да се скрия при евентуално чупене но да се надяваме че няма да стига до там
ALDAN

Мнение от ALDAN »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jul 3 2008, 08:37) ами кво да кажа за тва спрозорците просто няма как да стане щото специално при мене прозорците са големи във всички стаи няма как да се скрия при евентуално чупене но да се надяваме че няма да стига до там

Радо братле споко аз съм с тебе и з всички софианци ще ви стикаме палци тука от казанлък :a013:
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от duinox »

бегаш в кенефа!
Победата Ще Бъде Наша
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

пайте се, НЛО ни напада :lol: Трусове от неадекватни военни който вместо да си пазят складовете и да гледат да не им е свършил срока на барута....така ще е .Докато има безхаберие в държавата, ще трябва да се научим да ни "разклащат" краката... :p140:
Отговори

Върни се в “Off Topic”