Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
ем кво да ви кажа и аз така събудих се от някви трусове гърмежи ама след няма и 1 мин си заспах отново след тва ставам в 7 за да ходя да се записвам за изпит в благоевградския ама като казаха че има и няква радиация реших да се прибера
попрецакаха ми малко плановете ама предпочитам у нас от колкото на слънце + радиация
от друга страна аз съм на 12 етаж и се чудя дали от самия взрив но витоша просто я няма в смисъл завита е от дим
-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jul 3 2008, 07:04) ем кво да ви кажа и аз така събудих се от някви трусове гърмежи ама след няма и 1 мин си заспах отново след тва ставам в 7 за да ходя да се записвам за изпит в благоевградския ама като казаха че има и няква радиация реших да се прибера
попрецакаха ми малко плановете ама предпочитам у нас от колкото на слънце + радиация
от друга страна аз съм на 12 етаж и се чудя дали от самия взрив но витоша просто я няма в смисъл завита е от дим
Мале Радо браааааааааат пази се да не те хване радияцията !!!!! те ония в селото почнали да повръщат вече
Последна промяна от ALDAN на чет юли 03, 2008 5:14 am, променено общо 1 път.
ALDAN написа:QUOTE(ALDAN @ Jul 3 2008, 07:13) Мале Радо браааааааааат пази се да не те хване радияцията !!!!! те ония в селото почнали да повръщат вече
мерси емо за предопреждението ама пък току виж мутирам стана малко по умен и после тия от булфа кво ще правят
а та верно ли е за повръщането
Последна промяна от ranger на чет юли 03, 2008 5:16 am, променено общо 1 път.
аз гледам БТВ и нищо неказват за хората там само че нямало радиация говорят а иначе дори и да знаят каква е причината тва са военни и няма да кажат нищо