Само аз л исе сабудих от некфи трусове и взривове ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

ем кво да ви кажа и аз така събудих се от някви трусове гърмежи ама след няма и 1 мин си заспах отново :c022: след тва ставам в 7 за да ходя да се записвам за изпит в благоевградския ама като казаха че има и няква радиация реших да се прибера
попрецакаха ми малко плановете ама предпочитам у нас от колкото на слънце + радиация :p140:
от друга страна аз съм на 12 етаж и се чудя дали от самия взрив но витоша просто я няма в смисъл завита е от дим
ALDAN

Мнение от ALDAN »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jul 3 2008, 07:04) ем кво да ви кажа и аз така събудих се от някви трусове гърмежи ама след няма и 1 мин си заспах отново :c022: след тва ставам в 7 за да ходя да се записвам за изпит в благоевградския ама като казаха че има и няква радиация реших да се прибера
попрецакаха ми малко плановете ама предпочитам у нас от колкото на слънце + радиация :p140:
от друга страна аз съм на 12 етаж и се чудя дали от самия взрив но витоша просто я няма в смисъл завита е от дим

Мале Радо браааааааааат пази се да не те хване радияцията !!!!! те ония в селото почнали да повръщат вече :dizzy:
Последна промяна от ALDAN на чет юли 03, 2008 5:14 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от ranger »

ALDAN написа:QUOTE(ALDAN @ Jul 3 2008, 07:13) Мале Радо браааааааааат пази се да не те хване радияцията !!!!! те ония в селото почнали да повръщат вече :dizzy:
мерси емо за предопреждението ама пък току виж мутирам стана малко по умен и после тия от булфа кво ще правят :lol:
а та верно ли е за повръщането
Последна промяна от ranger на чет юли 03, 2008 5:16 am, променено общо 1 път.
charovna

Мнение от charovna »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jul 3 2008, 09:15) а та верно ли е за повръщането
Как няма да е вярно!? Снощи кат са препили....
ALDAN

Мнение от ALDAN »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jul 3 2008, 07:15) а та верно ли е за повръщането

Да бе човек пусни си нова телевизия повръщане имали хората и сърбежи :S мале та е ужас бе човек ;(

Някой знае ли дали са казали от какво е причинена експлозията ?

'Charovnata' написа:Как няма да е вярно!? Снощи кат са препили....
:c022: как се *баваш с хората :a055:
Последна промяна от ALDAN на чет юли 03, 2008 5:20 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от ranger »

аз гледам БТВ и нищо неказват за хората там само че нямало радиация говорят а иначе дори и да знаят каква е причината тва са военни и няма да кажат нищо
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от ranger »

charovna написа:QUOTE(charovna @ Jul 3 2008, 07:17) Как няма да е вярно!? Снощи кат са препили....
хихи и това е вариянт :a055:
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

http://dnes.dir.bg/2008/07/03/news3159674.html

Аз си спах нормално ... к`ви сте паники всичките :)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Stankata написа:Цитат(Stankata @ Jul 3 2008, 07:22) http://dnes.dir.bg/2008/07/03/news3159674.html

Аз си спах нормално ... к`ви сте паники всичките :)

Браво на е_девил брее той реагира първи и съобщи на наз за новината 40 мин преди всички медии в страната дори повече от 40 :bravo:
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Естествено аз съм медиум а и по тоя повод довечера се евакуирам на морето :P Почвам да оправям багажа.
Отговори

Върни се в “Off Topic”