Предложения за промени в 1ва

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jul 2 2008, 22:01) То проблема е, че не е важно дали ти ще видиш Фроузен дали някой се е налял. Проблема е, че наливанията са абсолютно позволени от правилата(предполагам не искате да ви изброявам начините). Аз затова предлагам рециклажа да се рециклира само от нападател и защитник. Всичко останало е умряла работа, когато това което казвам се направи, тогава играта ще е балансирана, дотогава ще се наслаждаваме на добрата игра на 5/6 човека които не са спали първите 3 месеца за да дръпнат в класацията и който най-често са в алианс и мирно и кротко се занимават с ровене на системите за рециклажи, легални наливания от приятели и ита :)

1 Ита нулиране на флота и ресурс 14 ден.
2 Смс известяване го нЕма.
3 Предложението на скорп за изчезване на последно онлайн да отпадне и да остане само показване на това онлайн ли е в момента играча
4 Рециклаж да се обира само от нападател и защитник, като нападателя да бъде ограничен в полетите към полето .
5 Увеличаване на скороста на рециклиращите също е вариант
6 нЕма 6то
Прав си че си е бая разрешено в момента но това че няма да е виждат рециклажите пак няма да помогне щото аз пак мога да кажа на голям акаунт място и време на битката ... Цаката е да не мога да летя към дадено поле ако не е пусната атака към същия координат с боен флот или вече е станала битка с мое участие и счупен флот на противника на този координат ;) Тва е само идея де ще видим дали ще се приеме някъде може да се доразвива разбира се :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jul 2 2008, 21:01) Цаката е да не мога да летя към дадено поле ако не е пусната атака към същия координат с боен флот или вече е станала битка с мое участие и счупен флот на противника на този координат ;)

Хахахах, тая вашата далавера не ми я прибутвай на мене, много краставици има да продаваш още, за купя някой ден от тебе ;)

За непросветените да обясня, един намира жертвата, пуска атака, няма или не са достатъчно реци му, дава координата на колегите си, заедно с него и те пускат атаки, следват удари на всички, първия трупа бойни точки, втория и третия и т.н. удрят минута след него, реците на втория и третия минават веднага след битката, един от многото начини за легално наливане, който се практикува от всеки краставичар ;) Единствения начин играта да се балансира е да се обработи идеята ми рециклажа да е видим за всички, но да е недостъпен за неучастващи в битката акаунти, всичко друго са празни приказки, по моя начин няма начин да има повече някога наливане, просто идеята трябва да се дообработи и реализира, убеден съм, че ще сбие диапазона на топа и конкурентността ще допринесе за увеличаване на броя играчи по вселените.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
charovna

Мнение от charovna »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jul 3 2008, 02:21) Хахахах, тая вашата далавера не ми я прибутвай на мене, много краставици има да продаваш още, за купя някой ден от тебе ;)

За непросветените да обясня, един намира жертвата, пуска атака, няма или не са достатъчно реци му, дава координата на колегите си, заедно с него и те пускат атаки, следват удари на всички, първия трупа бойни точки, втория и третия и т.н. удрят минута след него, реците на втория и третия минават веднага след битката, един от многото начини за легално наливане, който се практикува от всеки краставичар ;) Единствения начин играта да се балансира е да се обработи идеята ми рециклажа да е видим за всички, но да е недостъпен за неучастващи в битката акаунти, всичко друго са празни приказки, по моя начин няма начин да има повече някога наливане, просто идеята трябва да се дообработи и реализира, убеден съм, че ще сбие диапазона на топа и конкурентността ще допринесе за увеличаване на броя играчи по вселените.
Не виждам обаче как ще предотвратиш точно описания от теб случай с предложението си. В него тези, които обират рециклажите също са участници в битка ;)
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

На всички ни е ясно , че "баланса" в БФто е основния проблем .
Ще коментирам точките от "план програмата" на Каос , по който имам съгласие . Искам да предупредя , че всякакви прилики с други подобни онлайн игри в долу написаното е съвсем нарочно :a010:

т.3 . Всеки е свободен да си направи съюз , но ако иска съюза му да е изтипосан в касацията по съюзи - да 5 члена моля...
Но в тази касация точките , според който ще бъдат степенувани те , ще са "бойни" . С едното есинствено услови , че те ще се придобиват само със съюзи , с които сте били във война . Тук идва осмислянето на понятието "война" .
От горе споменатото следва логичния въпрос "Алианси и Напове.., какво правим с тях ?" За да има смисъл и от тях , ще се случва следното :
-Алианс
Съюз "А" обявява война на съюз "Б" или обратното. "А" имат алианс с "А1" и "А2" , а "Б" с "Б1" и "Б2" . Така във войната на "А" и "Б" автпоматично се въвличат съюзи "А1","А2","Б1",Б2" .
-Нап
Съюзите , който имат подобна опция по между си , просто няма да могат да се атакуват .
Въвежда се понятието "времетраене" на дадена война - примерно 10 дена . Тук ще се наложи да има статистика на водените войни . За да се избегне ежедневното обявяване на такива , война ще може да се обявява на всеки 120 часа( 5 дни) . Протекцията функционира нормално .
Спечелилите съюзи дадена война ще записват буквално толкова бойни точки , колкото са изкарали само техните членове . Няма смисъл да се дават точки за класацията на пасивните съюзи , който предимно разчитайки на алианси да дърпат нагоре по нея . Загубилите записват една голяма НУЛА( в съюзен план , индивидуалните бойни точки изкарани от даден играч си остават за него разбира се :)

Часа е 3 и нещо и може да не съм доизпипал нещичко , но все си мисля , че подобно развитие по отношение на съюзите е задължително . То в момента те са безсмислени в този си вид . В БФто има още много хляб , но с "козметичните" промени въведени през последните 2 години само се върви към по голям дисбаланс . По лесно ми е да кажа , кое е е наред отколкото да изреждам това , което е наред .
Защо когато има равенство при загубената структора на нападател и защитник , бойни точки не се начисляват ? Защо разбивайки се в ракетчик не взимам и точица ? Ако искам да съм най-отгоре ви... ще ви троша мегите и рецките и ще гледам на ден да си спретвам по няколко кланета . Буквално най-веселите рундове бяха 1 и 2 на В1 и В2 . Причината е една - яко къртене падаше ("мултигруп" господстваше тогава) . Сега всеки играещ тази игра го прави само заради приятелите , а не заради самата игра .

П.С. Точки 3, 5 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 и 16 с леки корекции са добри попадения .
Последна промяна от zLa-GaD на чет юли 03, 2008 1:03 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

charovna: както казах рециклажа от битката ще може да се обира само от защитника и нападателя, ако е пусната атака по същото време от друг акаунт, но секунди или минути след първия нападател, той ще удари по празна планета, съответно няма да има рециклаж от неговия доклад, съответно ще обере празно поле. Ако защитника е играл на защита, 2рия, 3тия и т.н ударил го ще обират само рециклажа от военните си доклади. Аз не говоря за невидими рециклажи, аз говоря за видими рециклажи, които да бъдат вдигани само от участниците в битката, по какъвто и начин да го мислиш наливането ще спре да съществува.
Последна промяна от JackDaniels на чет юли 03, 2008 1:32 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Това имах в предвид и аз джак ;) А защо вместо да се ограничават полетите на нападателя просто не се сложат едни 2-3 часа примерно за които нападателя или защитника трябва да оберат рециклажа - след този срок той да ИЗЧЕЗВА :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Играта вече започна . Правилата са ясни, вие тука си лаете а керванът си върви .Не знам дали има някаква промяна в правилата, от както Започнахме да коментираме и ние усерите :c022: Важното е да си чешем пръстите на клавиатурата и спама да върви. То нали това е на ща роля на усерите в форума :a013:
Последна промяна от Mo`Money на чет юли 03, 2008 10:12 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
charovna

Мнение от charovna »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 3 2008, 12:13) Играта вече започна . Правилата са ясни, вие тука си лаете а керванът си върви .Не знам дали има някаква промяна в правилата, от както Започнахме да коментираме и ние усерите :c022: Важното е да си чешем пръстите на клавиатурата и спама да върви. То нали това е на ща роля на усерите в форума :a013:
Не, не е така Петре. Повечето промени напоследък се правят именно съобразно желанията на юзърите. И резултатите се виждат :p140:
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
Контакти:

Мнение от pooh »

Чаровна, долавям лека ирония в думите ти, а си мисля, че е ненужна - ако не беше пипана играт, най-вероятно, сега щеше да е в историята. Да напомням ли какви бъгове и драми бяха в началото? То не беше удвояване, не беше чудо. Интереса на хората се крепи точно на нововъведенията. Всеки си казва, я да видя какво ще стане с тия раси, а с тази новата, а дали мегатона наистина е станал по-добър ... и т.н.
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Голям рев, голям зор за тия рециклажи... Ден да не се вижда, половин ден да не можел никой да лети по него, ма ако може и да не ми се пипа... Добре бе сладури, айде сега ми кажете а какво аджеба ви пречи да си вдигате нормално скоростите, да си правите и вие рециклатори? Или понеже се имате за по-гяволи от другите, дай сега играта да ни пази от тия, дето не смятат за недостойно влагането на ресурс в нещо различно от кръст или боен. Ае глейте си работата.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”