Тема за малки битки в началото на новия рунд

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Ganillian
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 am
Контакти:

Мнение от Ganillian »

[url=http://bulfleet.com/?recruit=393841][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

http://uni3.bulfleet.com/doklad.php?id=2838582
:)
Гледам, че сте направили една сюрия страници - и аз да постна нещо.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Rainbow_eyes написа:Цитат(Rainbow_eyes @ Jun 28 2008, 16:46) Ми въпрос на стратегия бе приятел!При положение,че вида на класацията оправдава повече трупането на бойни точки,що трябва да трупам ресурсни и да се чудя по цял ден какво да правя-само да чекаля някой да се сбие,че да му взема рециклажа!Това е супер безинтересна игра,без никаква тръпка!С по 3-4 битки за цял рунд!А и не само "хлапетата" седят на малко точки(главно щото не могат да направят повече),някои умишлено седят на на по 2-3-4 к точки и се веселят!Е това е положението,драги ми Смехурко! :p140: :)
Мен не ме интересуват страгиите, които на теб ти харесват, щото не можеш да измислиш повече от една, а просто е глупаво да дрънкаш глупости за тип акаунт, който никога не ти е бил поне малко познат като начин на развитие или какво въобще се прави. Съдейки по глупостите, който изцепи дори в тоя си безсмислен пост. И като цяло, не си разбрал поста ми, така че не ми говори на "смехурковци" или на к'вото си успял да прочетеш друго от някоя книжка, да не... такоа :lol:
Последна промяна от LoaD на пон юни 30, 2008 8:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

днес играча karboksihemoglobin от съюза ми направи първата си по-голяма битка от началото на рунда,да му е честита :bravo:

http://saa.hit.bg/Copy1.php.html

успех съюзнико и дано да ни зарадваш с нови още по-големи и красиви битки :girl_witch:
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

браво карбоксихемоглобин :) много добра битка :a055:
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

бе то хубав човек лошо нещо може ли да направи :crazy_pilot:
евалата и за битчицата и за неверояния никнейм който направо дет са вика "кърти мифки", "чупи плочки" итн... :lol: :bravo: :a055: :a013:
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Искам да попитам биткаджиите за една битка с/у БК. Имах си един хубав клиент на Бойни Кораби, а някой го е натупал и се е изтрил, тааа да признава тоя където ми е прибил клиентелата!!!
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
pReRoDeN
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 08, 2008 7:44 am
Контакти:

Мнение от pReRoDeN »

дам клиента беше хубав човек но едно не е хубаво след като се истри ресурсат от боините кораби и тои изчезна от тарговскя центар как стават тия работи ...
Последна промяна от pReRoDeN на вт юли 01, 2008 4:27 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jun 30 2008, 20:24) Мен не ме интересуват страгиите, които на теб ти харесват, щото не можеш да измислиш повече от една, а просто е глупаво да дрънкаш глупости за тип акаунт, който никога не ти е бил поне малко познат като начин на развитие или какво въобще се прави. Съдейки по глупостите, който изцепи дори в тоя си безсмислен пост. И като цяло, не си разбрал поста ми, така че не ми говори на "смехурковци" или на к'вото си успял да прочетеш друго от някоя книжка, да не... такоа :lol:
Ти от къде си сигурен какви акаунти са ми познати?Знаеш ли дали играя от 1 месец,от 1 година или от 5 години?И понеже отговорът ти ще е "Не"(освен ако нямаш някакви супер способности),по-добре си замълчи!И не виждам кое от предния ми пост е глупост,ти като се изкарваш по-компетентен,посочи кое не е вярно!И се успокой малко,че напрежението не влияе добре на някои хора,дано не си един от тях! :lol:
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
mig20
Редник (Private)
Регистриран: ср май 28, 2008 11:35 am
Контакти:

Мнение от mig20 »

Последна промяна от mig20 на пет юли 04, 2008 4:26 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”