Нужда от помощ за бекъп-ите
-
DoomGard
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
- Контакти:
та имам нужда от помощ.
Когато направя бекъп на дадено битка тя ми се отваря и вместо на български език ми е някакъв джикитайски.
пример:
Вместо:
Звездите на Смъртта успяха да унищожат вражеската планета!
ми се изписва:
На какво се дължи това, и как мога да го оправя???
Когато направя бекъп на дадено битка тя ми се отваря и вместо на български език ми е някакъв джикитайски.
пример:
Вместо:
ми се изписва:
На какво се дължи това, и как мога да го оправя???
- anche
- Редник (Private)
- Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
- Контакти:
При новите доклади - Отваряш си доклада даваш Save As и го запомняш на твърдия си диск. После го отваряш с Notepad. Пак Save As, но сменяш Encoding от UTF-8 на ANSI.
Имай впредвид като го отваряш на твърдия си диск ти дава на "маймуници", но качен някъде на сървър си изглежда нормално
Имай впредвид като го отваряш на твърдия си диск ти дава на "маймуници", но качен някъде на сървър си изглежда нормално
Последна промяна от anche на ср юли 02, 2008 4:42 pm, променено общо 1 път.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
-
DoomGard
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
та сега.Аз съм с Уиндолс Хп с (ибЪнЪ) тема на виста.Проблема е че нотепад-а е друг вид,Когато му дам на това опен през нотепад ми дава тези неща:
1. d\old desktop\(фигурка на квадрат),doesn1t exist.Create it?
2. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ and doesn`t exist.Creat it?
3. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ [ doesn`t exist.Creat it?
4. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ [ doesn`t exist.Creat it?
5. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ Player 1 doesn`t exist.creat it?
6. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ ] doesn`t exist.Creat it?
7. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ Player 2 doesn`t exist.creat it?
8. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ .htm.htm doesn`t exist.Creat it?
9. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ .htm.htm doesn`t exist.Creat it?
и на тея ме пита все "Yes" or "No".
ако зная някой какво да правя с тея да каже...
П.С.ако давам все "No" не ми излиза нищо, а ако тавам "Yes" нищо не става....да има някакъв друг вариант?
1. d\old desktop\(фигурка на квадрат),doesn1t exist.Create it?
2. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ and doesn`t exist.Creat it?
3. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ [ doesn`t exist.Creat it?
4. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ [ doesn`t exist.Creat it?
5. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ Player 1 doesn`t exist.creat it?
6. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ ] doesn`t exist.Creat it?
7. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ Player 2 doesn`t exist.creat it?
8. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ .htm.htm doesn`t exist.Creat it?
9. C:\Documents and Setting\My Acc\My Documents\Bulfleet Battles\ .htm.htm doesn`t exist.Creat it?
и на тея ме пита все "Yes" or "No".
ако зная някой какво да правя с тея да каже...
П.С.ако давам все "No" не ми излиза нищо, а ако тавам "Yes" нищо не става....да има някакъв друг вариант?
Ако е с мозила, отваря сорс едитора на мозилата, където текста е рийд онли. За това го селектира целия и копира на нов ноутпад документ.misterya написа:Цитат(misterya @ Jul 2 2008, 19:25) А опита ли при отваряне на доклада на интернет браузера ти, да отидеш на View от там на Source, след което мисля ще ти отвори Notepad програмата и File Save Us на хард диска на компютъра ти, променяш encoding на ANSI и Save?!...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
DoomGard
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
а да е има шанс да е свързано с това че компа ми не е настроен да чете бг?и как да го настроя?
P.S. Опитах с намирането на утф-8 и сменянето му на 1251, но пак нестана
P.S. Опитах с намирането на утф-8 и сменянето му на 1251, но пак нестана
Последна промяна от DoomGard на ср юли 02, 2008 6:17 pm, променено общо 1 път.