нека и аз да се изкажа относно битката - да в началото Radkos ме занули,аз тогава играх с друг ник и самата ми игра беше само да си пускам минички

,ако хвана някое и друго рециклажче и така да си карам докато не ми доскучее и не се изтрия.Тогава и Radkos успя да ми удари всичко на планетата което имах,защото аз и сейв не правех но след като ме удари реших си на ум,че рунда ще го играя докато не го зануля него,амбицирах се просто

.Преименувах се на anche както всички ме знаят и започнах своята игра (дебнене,крадене на всички,изобщо неспирни атаки по всеки бял играч) реших да направя балансиран акаунт с флот,добри скорости и мини за точките си и мисля,че успях.Radkos се пазеше добре,по цял ден на работа и играеше на протекции докато не му свършиха и се почнаха целодневни сейвове от негова страна и нямаше как да го засека много добре се пазеше човека.Реших да бия всеки от съюза му (съюз Вендета).Занулих поне 4ма от които 2ма се изтриха,един модира и гледам още си синее

.Погнах недкомикс,кацнах му на главната и той пусна протекция отчаяна вече незнаех кой от техния съюз да летя,всичко протекции,модове или пък не ми е в обхвата.Та свършиха на радкос протекциите и една нощ докато си говорех с милото на скайп реших да го спайна и гледам транси,рециклатори и спийдъри по планетата му с много ресурс,веднага пуснах атака,спайнах следващите му планети и те с флот и ресурс,явно не беше направил сейв и така литнах по 3 планети негови.По едно време радкос светна но това беше угасна,пак спай и гледам не се беше сейвнал и последваха 3 удара по 3 планети окраден и занулен беше.Получих ЛС от него,че бил заспал на компютъра мен това не ме интересуваше,аз си получих моралното удоволствие да му го върна за в началото.Той ми каза,че мисли да не играе повече,аз също му казах,че смятам да спирам тук нямам време за игра,а и изпълних целта си да го ударя и да му го върна

може да не му занулих флотата в онези 3 атаки но остана без рециклатори,ресурс транси изобщо празни планети

.Та човека ми предложи битка,иска да спре и искаше да зарадваме хората с найстина една качествена битка и мисля,че го постигнахме все пак над 100 кръста негови и над 100 спидъра,срещу моите кръстове и УНИТА си е красива битка,казах му кадето му е удобно да пуска атака,аз ще събера каквото мога и ще го посрешна.Рециклажа взех в началото много малко,той седеше поне 40минути,ако не и повече ако имаше будни люде близо до мене да си го бяха прибрали,за никаква печалба неможе да се говори,да не ви кажа колко газ изхабих зада престационирвам всичко но както и да е,получи се красива битка между един летец и едно амбицирано до крайност момиче.И да ме накажат за това,че посрешнах флота която други сигурно щяха да избягат от нея и за това,че рециклажа седя повече от 40мин и че едно момиче ви показа,че може да лети (летяла съм по всеки бял играч с изключение на Тамплиери нали са ми съюзници) мен лично не ме интересува,аз не съм като онзи undertekar или както му е там ника,та чак в оффтопика тема да пускам,че съм наказан боже колко болни хора има,е аз не съм такава
undertakerX написа:Цитат(undertakerX @ Jul 2 2008, 21:28) а рециклажа ? , това да не ти е дедмач
дадох ти обяснение за него,ако НЕ беше наказан за сийтинг,мултиакаунт можеше да го вземеш,беше близко до мен хихихи,и недей ми търси сметка ти дето си наказан и си с мръсни ръце,ами кажи едно браво за красивата битка,защото такива като теб съм ги качвала в трибуната и съм ги докарвала до там,че да пускат темички от яд,че съм ги надиграла по един или друг начин.
off: съжалявам за многото писане

но нека разкажа моята игра до сега каква беше,успех на всички и приятна игра!