Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Знам за коя игра говори скорпиона понеже съм го засичал из форума та тя май няма почти никаква администрация.
пример: за да проверят за "башинг" повече от 5 атаки за 24 часа админа ти иска паролата за да влезе в акаунта<-нямат админ панел.
Защо няма администрация ли... ми сигурно понеже повечето неща си работят и няма нужда по време на рунда /там няма такова нещо като рунд/ да се фиксват критични бъгове и дупки във сигурността.
Последна промяна от stan4o на ср юли 02, 2008 12:12 pm, променено общо 1 път.
С риск да изям банана играта се казва: Gladiatus
И верно че е много глупаво, за да докладваш някой трябва дададеш на т.нар. Гейм Оператор ника и паролата си, за да провери. А правилата ги има на БГ, но който не влиза във форума, може да забрави да ги прочете, само там ги има.
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]
Пичове, всички в редичка и към църквата...да запалим по една свещичка за администрацията на Булфлийт. Вервайте ми......НАЙ-ДОБРИ СА! Нямате си и на идея какви дебилни и нискоинтелигентни индивиди управляват другите игри! Просто...просто....бе просто палете по 1 свещ и се молете да си остане тази администрация тук!
skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Jul 10 2008, 19:53) Пичове, всички в редичка и към църквата...да запалим по една свещичка за администрацията на Булфлийт. Вервайте ми......НАЙ-ДОБРИ СА! Нямате си и на идея какви дебилни и нискоинтелигентни индивиди управляват другите игри! Просто...просто....бе просто палете по 1 свещ и се молете да си остане тази администрация тук!
Аиде аиде не преовелиаваи много.Все пак не е проблем да кажем че се справят добре когато искат,но има и прекалено много проблеми на които нарочно не обръщат внимание.Обаче в булфлийта се забелязва друго явление,поне от мен самия.Всичко в играта е олеснено за новобранците за да реазберат играта,плиус това си и помагаме,естественно и подиграваме един друг.Другото което повечето знаят и биха казали че булфа е копиран,което си е така и си е гот играта,но не върви на добре.
Все пак шева вече се е издигнал с не 3 или 4 игри а с повече и парите ги има в повече,за туи и играта се скапва,защото самия тои показва,неоценение към нея,не видях един път да напише нещо сам и да заеме позиция на простите усъри поне да се направи да ни заблуди да ни мотивира ама не.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif