OFF // Мечо, но пък твоя съюз присъства активноpooh написа:Цитат(pooh @ Jul 2 2008, 14:43) @Ники - това , че са цъкнали по някоя и друга миничка не означава нищо - имах предвид 1-ва страница на Статистиката![]()
142 iuda 0 11 4
341 kaos 0 4 1
Това на челото на класацията ли ти мяза?
Предложения за промени в 1ва
-
Ludetina
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Може би, ще е много по-добре, ако просто рециклажите не се виждат никъде - литваш, стигаш и ако има нещо рециклираш, но всичко е на сляпо.
Да няма СМС при равни нива - много добро предложение, което аз лично не знам защо не получи много широк отзвук ... може би, защото доста хора на СМС-а разчитат
@ Лудетина - това е само временно явление, ние сме ламери до един. Форумни лъвове сбрани от кол и въже
Да няма СМС при равни нива - много добро предложение, което аз лично не знам защо не получи много широк отзвук ... може би, защото доста хора на СМС-а разчитат
@ Лудетина - това е само временно явление, ние сме ламери до един. Форумни лъвове сбрани от кол и въже
Последна промяна от pooh на ср юли 02, 2008 12:59 pm, променено общо 1 път.
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jul 2 2008, 11:53) джак има пропуск в плана ти - само 1 полет с цел рециклиране от нападателя към един координат не е удобно - я си представи че дебнеш някой и незнаеш кога ще го хванеш? Винаги ли ще пускаш рецките чак след като битката е факт? Щото ако ги пуснеш по рано и той влезе кво праим - в следващите 24 часа неможеш да го рецнеш ли?
Има разлика между пуснат полет и обрано поле с получен доклад в меню летище
Пуух трябва да спре наливането, има толкова много начини за легално наливане, не виждам друг начин да се спре освен ако право на режиклажа нямат само участващите страни.
Последна промяна от JackDaniels на ср юли 02, 2008 1:01 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Пак не е достатъчно - я си представи че флота му се прибира на 2 пъти тресваш го 1 път и кво ще правиш ще му оставиш ли рециклажа? И после ако се прибере още няма да можеш да рециклираш
По скоро да имаш възможност само на 1 обиране на полето след проведена битка с унищожени кораби и/или защита 
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Цитат@Ники - това , че са цъкнали по някоя и друга миничка не означава нищо - имах предвид 1-ва страница на Статистиката
142 iuda 0 11 4
341 kaos 0 4 1
Това на челото на класацията ли ти мяза?[/quote]
Малко по нагоре има едно твое изказване за летящия старт(в което си дяволски прав).
- По отношение на спая, съгласен при равно ниво да не известява, нека има малко динамика
- За реца и балансирания акаунт - В общи линии малцина са тези който имат такъв(да могат сами да се прибират).Според мен като играч е най добре да се постигне такъв баланс че да се прибираш на 2 пъти(за целта колония до жертвата и реците на 2 курса.Проблема ще е най-голям в началото когато скоростите не са развити достатъчно.
142 iuda 0 11 4
341 kaos 0 4 1
Това на челото на класацията ли ти мяза?[/quote]
Малко по нагоре има едно твое изказване за летящия старт(в което си дяволски прав).
- По отношение на спая, съгласен при равно ниво да не известява, нека има малко динамика
- За реца и балансирания акаунт - В общи линии малцина са тези който имат такъв(да могат сами да се прибират).Според мен като играч е най добре да се постигне такъв баланс че да се прибираш на 2 пъти(за целта колония до жертвата и реците на 2 курса.Проблема ще е най-голям в началото когато скоростите не са развити достатъчно.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
skorpionbg
Някой беше казал : Разстоянието между глупоста и гениалноста е много малка (или поне в тоя дух беше)pooh написа:Цитат(pooh @ Jul 2 2008, 14:57) Може би, ще е много по-добре, ако просто рециклажите не се виждат никъде - литваш, стигаш и ако има нещо рециклираш, но всичко е на сляпо.
.....
Та Пух, това ти предложение на пръв поглед глупаво, може да се окаже гениално попадение. Ако позволиш ще го доукрася малко:
-не се виждат рециклажи на планетите
-скороста на рециклатора се вдига до нивото на спийдъра, т.е. колкото е най-бързия кораб.
и към това да се добави:
-последно онлайн не се вижда. Единствената информация да бъде дали човека/акаунта е онлайн или не....
-
charovna
Няма да се осакати, просто ще направи преход от тетрисmisterya написа:Цитат(misterya @ Jul 2 2008, 16:43) Хииии, skorpi...![]()
А съзнаваш ли на колко хора ще се осакати играта...![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.