На админите с любов

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Знам за коя игра говори скорпиона понеже съм го засичал из форума ;) та тя май няма почти никаква администрация.
пример: за да проверят за "башинг" повече от 5 атаки за 24 часа админа ти иска паролата за да влезе в акаунта<-нямат админ панел.
Защо няма администрация ли... ми сигурно понеже повечето неща си работят и няма нужда по време на рунда /там няма такова нещо като рунд/ да се фиксват критични бъгове и дупки във сигурността.
Последна промяна от stan4o на ср юли 02, 2008 12:12 pm, променено общо 1 път.
milanoff
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср апр 04, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от milanoff »

Това да не е оная игра дето еди кой си бил бъгер ама те не можели да му изтрият акаунта. :lol:

Така и не и разбрах името, но се смях с глас. :a055:

[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

С риск да изям банана играта се казва: Gladiatus
И верно че е много глупаво, за да докладваш някой трябва дададеш на т.нар. Гейм Оператор ника и паролата си, за да провери. :) А правилата ги има на БГ, но който не влиза във форума, може да забрави да ги прочете, само там ги има. :lol:
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Всичките игри от тая "фирма" са на тоя хал :)

Без главния конкурент, там не трябва да им даваш паролата на админите... и с нея пак няма да направят нищо :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Пичове, всички в редичка и към църквата...да запалим по една свещичка за администрацията на Булфлийт. Вервайте ми......НАЙ-ДОБРИ СА! Нямате си и на идея какви дебилни и нискоинтелигентни индивиди управляват другите игри! Просто...просто....бе просто палете по 1 свещ и се молете да си остане тази администрация тук!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Jul 10 2008, 19:53) Пичове, всички в редичка и към църквата...да запалим по една свещичка за администрацията на Булфлийт. Вервайте ми......НАЙ-ДОБРИ СА! Нямате си и на идея какви дебилни и нискоинтелигентни индивиди управляват другите игри! Просто...просто....бе просто палете по 1 свещ и се молете да си остане тази администрация тук!
Аиде аиде не преовелиаваи много.Все пак не е проблем да кажем че се справят добре когато искат,но има и прекалено много проблеми на които нарочно не обръщат внимание.Обаче в булфлийта се забелязва друго явление,поне от мен самия.Всичко в играта е олеснено за новобранците за да реазберат играта,плиус това си и помагаме,естественно и подиграваме един друг.Другото което повечето знаят и биха казали че булфа е копиран,което си е така :a013: :dizzy: и си е гот играта,но не върви на добре.

Все пак шева вече се е издигнал с не 3 или 4 игри а с повече и парите ги има в повече,за туи и играта се скапва,защото самия тои показва,неоценение към нея,не видях един път да напише нещо сам и да заеме позиция на простите усъри поне да се направи да ни заблуди да ни мотивира ама не.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”