Предложения за промени в 1ва

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ван ти мислиш кое е добро за перфектната стратегия която евентуално един ден да приложиш. Да съгласен съм напълно с теб, хубава е, все пак преди време май пръв се обадих във форума за нея, но аз гледам в друга насока, не кое е добро за мен или за определена група можещи хора, а кое е добро за играта и играчите(прота, начинаещи, средняци и т.н.) Мисля глобално, един вид дай сега, за да получиш утре. В момента варират по 800/1000 играещи акаунта на 3ти месец от рунда и по малко ако не броим "съществуващите с мъка" акаунти, в началото са двойно/тройно/четворно повече в зависимост от вселените, причина за намаляването им е зануляване и липса на интерес, липсата на интерес се лекува с конкурентност и интрига. С тея 2 часа невидим рециклаж не се постига почти нищо, аз пак мога да си направя "моя извергски акаунт" и да давам време на Петър, Иван, Манол и т.н. например или да направя както правят наглеците :) "ревящите" против Маняка - един намира жертва пуска атака, но няма достатъчно реци, казва си на колегите и те пускат атака и рециклаторите си, първия удря, обира колкото може, другите удрят празна планета и прибират рециклажа, нагло, па реват и у форума, ма к'во да се прави, демокрация ни е налегнала. Всичко около което се въртя е увеличаване броя играчи, спиране на наливанията и създаване на конкурентност, не стратегий. Относно писането, да предполагам не е малко да се измени толкова геймплея, но ако съм прав и някой проумее, че конкурентността увеличава интригата и респективно броя играчи, няма да мисли за новости обвързани с нанокредити а ще седне да пише ;)
Последна промяна от JackDaniels на вт юли 01, 2008 8:33 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Джак, не да е невидим. Нека се вижда от всеки, в радиус от 50 с-ми, но да не може да литне никой през първите 2 часа. Така има и нещо друго. Ако някой налее някой, ще се види от тези, които дебнат рециклажа и ще се докладва. Но ... има едно "Но" .... Някой трябва да попише малко .... Има и друго "но" ... макар и малко, ще се промени геймплея ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Абе на мен не ми пука дали ще си обера рециклажа да ти кажа(аз с "боклуци се не занимавам"), на мен ми пука друго, жертвите да имат шанс да се възтановят ако нападателя е бил нагъл(като мен) да не направи рециклатори, а топа да се отучи от тая "порочна" практика да се изхранва цял рунд с бране на чужди рециклажи и "легални наливания", така ще има по-голяма вероятност да се сбъдне мечтата ми, един топ 50 в рамките 100к разлика накрая на рунда, това ще е интересен и запомнящ се рунд. За липсата на смс известяване съм съгласен, според мен смс не е нещо за което се изискват умения, картинката шпионаж мога и аз да я кликам, и аз мога да не спя повече от 2 часа, ако бях малоумен де :) За невидимите атаки, не мога да се съглася, това ще даде по голямо предимство на по-добрите играчи, ламетата ще са обречени, не е това пътя на булфлийт, пътя е да се направи така, че ламетата да имат по голям шанс да не се откажат още в първия си рунд.
Последна промяна от JackDaniels на вт юли 01, 2008 9:00 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Джаки, точно там е уловката. Колко по-трудно, толкова по-интересно. Ама не всички "про"-та да се правят на големи и да се обединяват в съюзи само познати /в това число и нашия съюз, защото сега сме само познати и не приемаме други/, а да вземат тия ламета и да ги обучават на основните тънкости на играта. А и както казах ... това е единствения начин /видим засега за мен/, който може да премахне известяването ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Прекалено относително мислиш в момента :) И повярвай ми не е "колкото по-трудно толкова по-интересно", точно обратното е ;) Обаче много взехме да си пишем двамата, и останалите едва ли ще имат време да изчетат всички "глупости" които изписахме, ма карай, то и без това идейте ни няма да се вземат под внимание в момента, както казах, един ден казах когато му дойде времето, просто ще са част от играта, в момента не сме израсли дотам, че да ги осмислим трезво ;)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мисля, че вече няма значение. Можем да продължим дискусията някъде другаде. Все пак ... твърдо си стоя зад предложенията за шпионажа и 2та часа ... Дано поне в някоя друга вселена се вкара нещо подобно на това ... поне.
[color=red]

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

monty написа:Цитат(monty @ Jul 1 2008, 17:49) Ами идеята за атака на човек на 500к ресурсни срещу човек ан 30к ресурсни и 400к бойни е как да кажа...МАЛОУМНА - - - идеята на бойните точки е много удобна за хора, който нямат време з аигра и я играят само за УДОВОЛСТВИЕ от битките - не копат, не пишат И-та, не гонят рецове, а летят - щом има кого да удариш - значи летиш - ако на Каос и Сие Про-та не им изнася - ми всеки има право на избор на игра - седете и вие на малко точки и да се гониме, а, ?!
Никой не отрича , че са класа, ма недейтте се опитва да напаснете правилата по ВАШИЯ стил на игра, в момента има доста добър синхрон мисля в класацията - за други промени - НУЛИРАНЕ н аИ-тата и никакви бойни точки от тях - 100% ЗА !!!
Не копачите и хиените да са с по 400к бойни - всички само от И-та - дет викаше НИКИ - убийци на трупове - те нямат атака по актъивен акаунт през целия рунд - НИКАКЪВ транспорт !!!
Рециклажа да се вижда до намален брой системи, да ен се вижда кой кога е бил ОНЛАЙН - тая идея също много ми допада - спайваш и летиш - всяка атака ше е тръпка дали няма да влезне - помислете и решете :a055:
monty, идеята (за коефицента на класация) на бойните точки е, за да има повече балансирани акаунти (флот + рециклатори/тр.флот), които да амбицират играча да се развива, както военно така и икономически. А не както до преди - акаунт само на боен флот и "батковците" да му метът боклука ("легалното" наливане)... ;) Близко е до твоята идея, но не чак толкова задължваваща...
crom написа:Цитат(crom @ Jul 1 2008, 17:58) доколенков беше над 800к бойни точки предния рунд на първа, а ресурсните му точки бяха 20к. Как би се спасил той например, ако 3-4 човека над 200к ресурсни точки му атакуват и 5-те планети по едно и също време със звезди? Особено ако не вижда атаките, щото атакуващите го ще са с поне по 4 нива на шпионажа над него :a013:
Ето ти един прост пример, дефакто доколенков е бил недосегаем (мишкуване). Дори и при едно зануляване, той пак ще продължи да си прави бойните точки, а при нововъдението ще трябва да изебере - или да го заличат или да продължи да се развива (еволюира ), за да отвръща на удара. ;)
Последна промяна от misterya на ср юли 02, 2008 1:34 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

"емЦанев" няма шанса да отговори на нападателя по простата причина, че е 40 левела спай по-малко, а както знаем тоя който го атакува на това разчита. Без смс известяване, ще се съглася, че промените внасят баланс, но в момента са една голяма грешка и още един фактор обезсмислящ играта на хората които не стоят пред компютъра 20/7. Вместо да се изпишат вежди с тея промени се избождат очите, но има време да боли, хубавото е(за администрацията), че тея които ще ги боли не са от онова тесто "топерско" и няма да се сетят да си кажат че ги боли. Никой не мисли глобално в днешния булфлийтърски свят, всичко се прави(несъзнателно надявам се) да се улекоти играта на старите кучета и не се проумява, че не е това начина да се върнат хората ...

misterya: Ще видим Джаки, ще видим ;) И аз съм любопитна. А нали знаеш, че фактите говорят повече от теориите. :)

Джаки: Кое да видим, аз това което ще го видим мога с калкулатора да си го видя, 20 звезди млатят човек на 20к, който няма шанса да се противопостави по никакъв начин, мерси, предпочитам да гледам калкулатора отколкото това ;)
Последна промяна от JackDaniels на ср юли 02, 2008 11:53 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
Контакти:

Мнение от pooh »

Джаки, смяташ ли, честно, че е реално да си на 30-40-50к точки /ресурсни/ и да нямаш 1 рецка, 1 транс или мега? Мислиш ли, че е реално такъв акаунт да е сред първите 10-20? Помня времето, когато атаките бяха позволени срещу ВСЕКИ над 150к и то от ВСЕКИ!? Нали се сещаш какво е усещането да не можеш да дремнеш, защото мъници на по 100 точки те флудят с атаки по поръчка от хора които само ти точат ножа - тогава хубаво ли беше? Същото е и сега - искаш да си Битката на Махалата - трябва да си подготвен, че Махалата може да събере стотинки и да викне Селския пъдар!
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Мистерия, лошото е че Джак е прав.Хипотетична ситуация - Звездоброец съм,ставам сабалън след махмурлук и намирам поредния доклад от комшията дето е на 20-30к.Би ли дала отговор на следната анкета -

а.Подминавам го отново
б.Напсувам го на ЛС
в.Засилвам всички звезди и цял ден си играе на "Ала баланица счупена планета"

Търси се най логично верния отговор.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”