WoW или CS ?
-
ekaterinska
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 10, 2005 8:38 am
- Контакти:
-
ekaterinska
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 10, 2005 8:38 am
- Контакти:
Чисто статистически най-играна е WoW, след нея е L2 след нея CS.
Преди много вреем зарибих за месец WoW-да тогава ми беше много краста да я играя,но неуспя да ме грабне в своята пълна красота.
Преди WoW играх CS- става за разпускане,но немога да зацикля на нея та кво ще да става.
Като цяло- предпочитам неангажиращата CS,но не гласувам в анкетата- просто и 2-те не ми харесват достатъчно :>
Преди много вреем зарибих за месец WoW-да тогава ми беше много краста да я играя,но неуспя да ме грабне в своята пълна красота.
Преди WoW играх CS- става за разпускане,но немога да зацикля на нея та кво ще да става.
Като цяло- предпочитам неангажиращата CS,но не гласувам в анкетата- просто и 2-те не ми харесват достатъчно :>
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- globe
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
- Контакти:
Най си беше готин форума с черния скин ... поне според менеduinox написа:QUOTE(duinox @ Jul 2 2008, 18:05) естествено то майче форума остана най-непроменен от доброто старо време тайче само си форумясвам![]()
ти да не би да играеш отново ?
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
И 2те игри ги играq за удоволствие. WOW естествено в близард, а в булфа пускам по една-две атаки и на другия ден гледам какво е станало (повечето влизам за спам-а с приqтелите). От работа и алкохол, не остава много време за игри вечеekaterinska написа:Цитат(ekaterinska @ Jul 2 2008, 09:09) Аз говорех за децата посещаващи този форум, а не общо за България. Булфлийт иска много време за да го играеш както и УоУ. Ако играеш и двете нищо няма да направиш нито в едната ,нито в другата игра.
п.с. Ще останеш изненадана, колко деца от българия играqт в WOW в платения сървър.
Последна промяна от puhi_puhcho на ср юли 02, 2008 8:26 pm, променено общо 1 път.
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota