Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Хахахахаха ... за 3-4к метал ли е драмата ??? И това е провалило играта на ВЕЛИКИТЕ??? Вие сериозно ли плачете за такива неща бе? Гошко си е направил сметката как да бъде 1-ви първия ден, защото едва ли ще му се случи друг път. Аман от такива "герои-еднодневки"!
Карбанкал ви го каза - рядко е почвал толкова гладко някой рунд. Ако наличието на шепа стотинки в джобчетата на другарчето ви, е решаващият фактор за да не вземете рунда - аз лично ще дам по 10к железо на всеки ощетен герой и ще го запиша със златни букви в Залата на Славата!
Нема ли един читав модератор да затрие сите глупости дето ги изписааме???
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
pooh написа:Цитат(pooh @ Jul 2 2008, 08:54) Хахахахаха ... за 3-4к метал ли е драмата ??? И това е провалило играта на ВЕЛИКИТЕ??? Вие сериозно ли плачете за такива неща бе? Гошко си е направил сметката как да бъде 1-ви първия ден, защото едва ли ще му се случи друг път. Аман от такива "герои-еднодневки"!
Карбанкал ви го каза - рядко е почвал толкова гладко някой рунд. Ако наличието на шепа стотинки в джобчетата на другарчето ви, е решаващият фактор за да не вземете рунда - аз лично ще дам по 10к железо на всеки ощетен герой и ще го запиша със златни букви в Залата на Славата!
Нема ли един читав модератор да затрие сите глупости дето ги изписааме???
айде сега и модератор да ти търся.....
ама като си рекъл.... ей сега ще ти извикам някоя
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Разбира се.. проблем с рестарта на вселена 1 няма.. и никога не е имало
Сега остава да поднеса извиненията си на администрацията на играта, че се опитвам напразно да ги изкарам виновни за нещо, което всъщност не е проблем, не е тяхно задължение..
Юзерите да духат супата.. това е толкова типично..
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
В голям филм сте се вкарали някои хора,май
лошо няма,ама да ви имам проблемите,за 3-4-5-емнайсе к метал
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
korahmor написа:Цитат(korahmor @ Jul 2 2008, 10:16) Разбира се.. проблем с рестарта на вселена 1 няма.. и никога не е имало
Сега остава да поднеса извиненията си на администрацията на играта, че се опитвам напразно да ги изкарам виновни за нещо, което всъщност не е проблем, не е тяхно задължение..
Юзерите да духат супата.. това е толкова типично..
Като видиш бъг не бързаш да се възползваш ... а докладваш. След като си решил да се изхитриш сега си назад. И да, няма да бъдеш от първите във вселената с рецка, което не означава, че в края на рунда няма да можеш да си в челото на класацията ... мисля, че си достатъчно опитен играч, за да не зависи целия рунд от цъкнатите на секундата в пръвите дни мини