Предложения за промени в 1ва
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Ван ти мислиш кое е добро за перфектната стратегия която евентуално един ден да приложиш. Да съгласен съм напълно с теб, хубава е, все пак преди време май пръв се обадих във форума за нея, но аз гледам в друга насока, не кое е добро за мен или за определена група можещи хора, а кое е добро за играта и играчите(прота, начинаещи, средняци и т.н.) Мисля глобално, един вид дай сега, за да получиш утре. В момента варират по 800/1000 играещи акаунта на 3ти месец от рунда и по малко ако не броим "съществуващите с мъка" акаунти, в началото са двойно/тройно/четворно повече в зависимост от вселените, причина за намаляването им е зануляване и липса на интерес, липсата на интерес се лекува с конкурентност и интрига. С тея 2 часа невидим рециклаж не се постига почти нищо, аз пак мога да си направя "моя извергски акаунт" и да давам време на Петър, Иван, Манол и т.н. например или да направя както правят наглеците
"ревящите" против Маняка - един намира жертва пуска атака, но няма достатъчно реци, казва си на колегите и те пускат атака и рециклаторите си, първия удря, обира колкото може, другите удрят празна планета и прибират рециклажа, нагло, па реват и у форума, ма к'во да се прави, демокрация ни е налегнала. Всичко около което се въртя е увеличаване броя играчи, спиране на наливанията и създаване на конкурентност, не стратегий. Относно писането, да предполагам не е малко да се измени толкова геймплея, но ако съм прав и някой проумее, че конкурентността увеличава интригата и респективно броя играчи, няма да мисли за новости обвързани с нанокредити а ще седне да пише 
Последна промяна от JackDaniels на вт юли 01, 2008 8:33 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Джак, не да е невидим. Нека се вижда от всеки, в радиус от 50 с-ми, но да не може да литне никой през първите 2 часа. Така има и нещо друго. Ако някой налее някой, ще се види от тези, които дебнат рециклажа и ще се докладва. Но ... има едно "Но" .... Някой трябва да попише малко .... Има и друго "но" ... макар и малко, ще се промени геймплея ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Абе на мен не ми пука дали ще си обера рециклажа да ти кажа(аз с "боклуци се не занимавам"), на мен ми пука друго, жертвите да имат шанс да се възтановят ако нападателя е бил нагъл(като мен) да не направи рециклатори, а топа да се отучи от тая "порочна" практика да се изхранва цял рунд с бране на чужди рециклажи и "легални наливания", така ще има по-голяма вероятност да се сбъдне мечтата ми, един топ 50 в рамките 100к разлика накрая на рунда, това ще е интересен и запомнящ се рунд. За липсата на смс известяване съм съгласен, според мен смс не е нещо за което се изискват умения, картинката шпионаж мога и аз да я кликам, и аз мога да не спя повече от 2 часа, ако бях малоумен де
За невидимите атаки, не мога да се съглася, това ще даде по голямо предимство на по-добрите играчи, ламетата ще са обречени, не е това пътя на булфлийт, пътя е да се направи така, че ламетата да имат по голям шанс да не се откажат още в първия си рунд.
Последна промяна от JackDaniels на вт юли 01, 2008 9:00 pm, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Джаки, точно там е уловката. Колко по-трудно, толкова по-интересно. Ама не всички "про"-та да се правят на големи и да се обединяват в съюзи само познати /в това число и нашия съюз, защото сега сме само познати и не приемаме други/, а да вземат тия ламета и да ги обучават на основните тънкости на играта. А и както казах ... това е единствения начин /видим засега за мен/, който може да премахне известяването ....
[color=red]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Прекалено относително мислиш в момента
И повярвай ми не е "колкото по-трудно толкова по-интересно", точно обратното е
Обаче много взехме да си пишем двамата, и останалите едва ли ще имат време да изчетат всички "глупости" които изписахме, ма карай, то и без това идейте ни няма да се вземат под внимание в момента, както казах, един ден казах когато му дойде времето, просто ще са част от играта, в момента не сме израсли дотам, че да ги осмислим трезво 
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Мисля, че вече няма значение. Можем да продължим дискусията някъде другаде. Все пак ... твърдо си стоя зад предложенията за шпионажа и 2та часа ... Дано поне в някоя друга вселена се вкара нещо подобно на това ... поне.
[color=red]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
monty, идеята (за коефицента на класация) на бойните точки е, за да има повече балансирани акаунти (флот + рециклатори/тр.флот), които да амбицират играча да се развива, както военно така и икономически. А не както до преди - акаунт само на боен флот и "батковците" да му метът боклука ("легалното" наливане)...monty написа:Цитат(monty @ Jul 1 2008, 17:49) Ами идеята за атака на човек на 500к ресурсни срещу човек ан 30к ресурсни и 400к бойни е как да кажа...МАЛОУМНА - - - идеята на бойните точки е много удобна за хора, който нямат време з аигра и я играят само за УДОВОЛСТВИЕ от битките - не копат, не пишат И-та, не гонят рецове, а летят - щом има кого да удариш - значи летиш - ако на Каос и Сие Про-та не им изнася - ми всеки има право на избор на игра - седете и вие на малко точки и да се гониме, а, ?!
Никой не отрича , че са класа, ма недейтте се опитва да напаснете правилата по ВАШИЯ стил на игра, в момента има доста добър синхрон мисля в класацията - за други промени - НУЛИРАНЕ н аИ-тата и никакви бойни точки от тях - 100% ЗА !!!
Не копачите и хиените да са с по 400к бойни - всички само от И-та - дет викаше НИКИ - убийци на трупове - те нямат атака по актъивен акаунт през целия рунд - НИКАКЪВ транспорт !!!
Рециклажа да се вижда до намален брой системи, да ен се вижда кой кога е бил ОНЛАЙН - тая идея също много ми допада - спайваш и летиш - всяка атака ше е тръпка дали няма да влезне - помислете и решете![]()
Ето ти един прост пример, дефакто доколенков е бил недосегаем (мишкуване). Дори и при едно зануляване, той пак ще продължи да си прави бойните точки, а при нововъдението ще трябва да изебере - или да го заличат или да продължи да се развива (еволюира ), за да отвръща на удара.crom написа:Цитат(crom @ Jul 1 2008, 17:58) доколенков беше над 800к бойни точки предния рунд на първа, а ресурсните му точки бяха 20к. Как би се спасил той например, ако 3-4 човека над 200к ресурсни точки му атакуват и 5-те планети по едно и също време със звезди? Особено ако не вижда атаките, щото атакуващите го ще са с поне по 4 нива на шпионажа над него![]()
Последна промяна от misterya на ср юли 02, 2008 1:34 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
"емЦанев" няма шанса да отговори на нападателя по простата причина, че е 40 левела спай по-малко, а както знаем тоя който го атакува на това разчита. Без смс известяване, ще се съглася, че промените внасят баланс, но в момента са една голяма грешка и още един фактор обезсмислящ играта на хората които не стоят пред компютъра 20/7. Вместо да се изпишат вежди с тея промени се избождат очите, но има време да боли, хубавото е(за администрацията), че тея които ще ги боли не са от онова тесто "топерско" и няма да се сетят да си кажат че ги боли. Никой не мисли глобално в днешния булфлийтърски свят, всичко се прави(несъзнателно надявам се) да се улекоти играта на старите кучета и не се проумява, че не е това начина да се върнат хората ...
misterya: Ще видим Джаки, ще видим
И аз съм любопитна. А нали знаеш, че фактите говорят повече от теориите.
Джаки: Кое да видим, аз това което ще го видим мога с калкулатора да си го видя, 20 звезди млатят човек на 20к, който няма шанса да се противопостави по никакъв начин, мерси, предпочитам да гледам калкулатора отколкото това
misterya: Ще видим Джаки, ще видим
Джаки: Кое да видим, аз това което ще го видим мога с калкулатора да си го видя, 20 звезди млатят човек на 20к, който няма шанса да се противопостави по никакъв начин, мерси, предпочитам да гледам калкулатора отколкото това
Последна промяна от JackDaniels на ср юли 02, 2008 11:53 am, променено общо 1 път.
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Джаки, смяташ ли, честно, че е реално да си на 30-40-50к точки /ресурсни/ и да нямаш 1 рецка, 1 транс или мега? Мислиш ли, че е реално такъв акаунт да е сред първите 10-20? Помня времето, когато атаките бяха позволени срещу ВСЕКИ над 150к и то от ВСЕКИ!? Нали се сещаш какво е усещането да не можеш да дремнеш, защото мъници на по 100 точки те флудят с атаки по поръчка от хора които само ти точат ножа - тогава хубаво ли беше? Същото е и сега - искаш да си Битката на Махалата - трябва да си подготвен, че Махалата може да събере стотинки и да викне Селския пъдар!
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Мистерия, лошото е че Джак е прав.Хипотетична ситуация - Звездоброец съм,ставам сабалън след махмурлук и намирам поредния доклад от комшията дето е на 20-30к.Би ли дала отговор на следната анкета -
а.Подминавам го отново
б.Напсувам го на ЛС
в.Засилвам всички звезди и цял ден си играе на "Ала баланица счупена планета"
Търси се най логично верния отговор.
а.Подминавам го отново
б.Напсувам го на ЛС
в.Засилвам всички звезди и цял ден си играе на "Ала баланица счупена планета"
Търси се най логично верния отговор.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!