[аЗрудите]ReeVesS @ [ Lamez ] fennabarca
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
petarmir4ew написа:QUOTE(petarmir4ew @ Jul 1 2008, 18:41) ах незнам за кръстите, но имах още 2000 бойни в запас ,ма днес бойните ти проговориха на теб сладко,сладко,-цитирам
![]()
Виж не се гордей, че сте цапнали човек които за целият ден има 5-7 шпионажа по вражески планети (3 от които са и) играя по инерция и всеки които е запознат може да го потвърди
Факт е ,че нападателя си ляга с мод от страх
айде за ся
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
тез звездички как ли си ги правил , няма значение ,знам че ти са милички , пожелавам ти бързо въстановяване до края на рунда има още много време -цитатfennabarca написа:QUOTE(fennabarca @ Jul 1 2008, 18:13) Виж не се гордей, че сте цапнали човек които за целият ден има 5-7 шпионажа по вражески планети (3 от които са и) играя по инерция и всеки които е запознат може да го потвърди![]()
Факт е ,че нападателя си ляга с мод от страх![]()
айде за ся
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Контакти:
Фена ме разочарова за втори път,миналия го теророзираха и тоя пак здаде багажа,започваш да приличаш на обикновен новобранец което мисля че не си.
Тук доказваш за 2-ти път слабост,дано за следващия в бъдещето рунд видим наистина решителност от тебе а не само приказки и несериозност.
Сметам че си в пъти по добър от рийвес но с тая си несериозност ме разочароваш.
Тук доказваш за 2-ти път слабост,дано за следващия в бъдещето рунд видим наистина решителност от тебе а не само приказки и несериозност.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Контакти:
На никoй не дължа някакво доказване .varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jul 1 2008, 20:36) Фена ме разочарова за втори път,миналия го теророзираха и тоя пак здаде багажа,започваш да приличаш на обикновен новобранец което мисля че не си.
Играя до колкото ми е интересно
Дайте ми 3 прични ,заради които аз да се доказвам и да играя 3 месеца ? Първият месец е добре , след това всичко замира ... айде със здраве , а аз отивам да полея случая
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Уважавам те за изказването и съм напълно съгласенfennabarca написа:QUOTE(fennabarca @ Jul 1 2008, 22:13) На никoй не дължа някакво доказване .
Играя до колкото ми е интересно![]()
Дайте ми 3 прични ,заради които аз да се доказвам и да играя 3 месеца ? Първият месец е добре , след това всичко замира ... айде със здраве , а аз отивам да полея случая![]()
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
охх на батко ! браво бе ние се събудихме !Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE(Fr0z3nSouL™ @ Jul 1 2008, 22:18) Уважавам те за изказването и съм напълно съгласен- играта само ще спечели ако повече играчи мислят така, но нормално - "хора разни, разни идеали"
![]()
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]