WoW или CS ?
Е па ЦС-а ми е по-неангажираща и повече харесвам жанра й, ама то WoW си е съвсем друго тесто...
Ако спорите коя е по-добра - естествено че WarCraft-а... нема ли някой да ги светне Близзард-а да направят един филм, имат такива яки клипчета, ще стане нещо много добро...
Keep space clean, it's not yours.
- globe
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
- Контакти:
Не знам какво толко я хвалят WOW, супер тъпа игра е ... примерно Silkroad много повече ми харесва , откъм графика и отвсякъде е по-добра според мен ... иначе аз си цъкам Каунтър и Фифа отвреме-навреме ...
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Ако гледаш в една игра графиката нищо не си разбрал начи.Голяма част от игрите на близард не са перфектни откъм графични изгъзци,като това да си огледаш токата на колана на героя в езерцето с орхидеи на принцесата,ама са със стрхотно застъпен мултиплейър.Играта в мрежа срещу реални хора...Ето това прави една игра играна.Както и цс така и уоу-а.Цс-а е по скоро за разпускане след като си изкарал тежки рейдове в блек темпъл или каразан.Според мене няма изобщо място за сравнение между игрите.Просто редовия юзър на уоу няма време да цъка по анкети щото яко бори срещу стотиците елитни гадове в света на азерот и не му пука коя игра е под добра.Важното е да се забавляваglobe написа:QUOTE(globe @ Jul 1 2008, 19:38) Не знам какво толко я хвалят WOW, супер тъпа игра е ... примерно Silkroad много повече ми харесва , откъм графика и отвсякъде е по-добра според мен ... иначе аз си цъкам Каунтър и Фифа отвреме-навреме ...
Наздраве.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- globe
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
- Контакти:
Много си прав,не само за графиката става дума ... ако е за това ... WOW прескача CS с светлинни годиниEvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Jul 1 2008, 19:46) Ако гледаш в една игра графиката нищо не си разбрал начи.Голяма част от игрите на близард не са перфектни откъм графични изгъзци,като това да си огледаш токата на колана на героя в езерцето с орхидеи на принцесата,ама са със стрхотно застъпен мултиплейър.Играта в мрежа срещу реални хора...Ето това прави една игра играна.Както и цс така и уоу-а.Цс-а е по скоро за разпускане след като си изкарал тежки рейдове в блек темпъл или каразан.Според мене няма изобщо място за сравнение между игрите.Просто редовия юзър на уоу няма време да цъка по анкети щото яко бори срещу стотиците елитни гадове в света на азерот и не му пука коя игра е под добра.Важното е да се забавлява![]()
Наздраве.
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
-
ekaterinska
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 10, 2005 8:38 am
- Контакти:
Двете игри са съвсем различни. В едната можеш да влезеш да постреляш или да поскачаш за половин час, а в WoW не става за толкова малко време. Един от малките инстанси и то с добър екип е за около час. Освен това е платена. Тук играят сега предимно деца, така че са ясни нещата с плащането.
А ако сте играли в разни измислени сървъри по-добре въобще не гласувайте, нямате си и представа от играта. 
[url=http://imageshack.us][/url]