И к'во станало ? Тоя набил ония, ония набил следващия .. опс .. ония пак ял бой от следващия .. Извинявам се за грешката. Стелеон, ще ти го кажа така. Ако някой реши да ти съдере гъзеца от бой, ще стои на ръба на горния ти коефицент и пак ще те бие. Бил 2 милиона, ти си бил 350к ... че него к'о го грее ? Давам ти типичен пример - ти си на 350к, аз съм на 175к ... ако имаш балансирано ацц, все ще ми стопиш лагерите от бой. Решиш ли да летиш, няма да има отръвка, освен ако не изкарам късмет. Ама с моя късмет .. едва ли ... Каква е разликата ? Дали си на 350 и аз на 175 или си на 2 милиона, а аз на 350к ? Щял да се справи с Понсе-то ... ще се справиш кога ме няма ... Ще те бие, че и ще му е приятно. Тука вече говорим не за много точки, а за много флот. Няма значение от точките. Винаги някой поне 2х по-голям от друг, ако играе с поне малко от малко балансирано акаунтче ще стопира другия ... Или както обичам да се изразявам ... Греда .. Били - небили ... Вижте сега. Хващате тефтерчето и започвате да смятате. Ако сте 50 % /тия %ти са за Гажета

/ толкова добри, колкото се изкарвате, ще хванете 50% от стратегията му. Или пък пробвайте с налучкване ... То ако нацелите нещо, ще се разчуе.
Краси, колкото и да не искам да споря с теб, ще го направя. Ангела е достатъчно добър играч, за да се запита защо. Ама явно е и достатъчно добър играч, за да не пита никой. Това си е негов проблем. Колкото до коплексите .. да, всеки ги има. Но неговото не е избиване на комплекси. Просто е ... доста по-сприхав, отколкото трябва. Пали се от малко, а като подпали, няма гасене.
Ники, колкото и да не искам да споря и с теб. Прочети края на по-предния абзац. Това се отнася за всички, не само за тия, които се бият в гърдите. От достатъчно дълго време играеш, с достатъчно добри играчи играеш, за да имаш на представа как става това с точките. И сам можеш да си отговориш. Поне донякъде.
Сега и по отношение на това, че Маниачето биел "агнетата". Тия агнета да са мислили какво ще стане. Той биеше и вълците. Краб може да потвърди. Когато го попитах за кораби, той ми се оплака, че Маниачето постоянно му рутел планетите или сградите. И само не можах да разбера за какво е тая олелия ? Че някой бил много точки ... Бре, че то много гадно брееее .... Ама има нещо, което повечето сте прекалено високомерни, за да го направите. На това нещо му се вика "питане". Ако си достатъчно схватлив и достатъчно умен, за да отсееш най-важното, ще се справиш .. или греша ?