ЗАЩО ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Здравейте всички,

Рестарта на Вселена 1 за мен се провали и то поради администраторска грешка.
Позволих си да напиша тема в раздела задай въпрос, в която зададох 3 въпроса към администрацията.
Темата ми беше написана по всички правила. И беше изтрита.
Не мисля, че когато има някакъв проблем, то всички трябва да си заровим главите в пясъка и да се правим, че проблем няма.

Хора разберете, че със триене на теми играта няма да стане нито по-добра, нито рейтинга й ще се повиши!

Въпросите ми към администрацията бяха (цитирам по памет)

1. ЗАЩО отново рестарта на Вселена 1 се провали?
2. ЗАЩО отново не се появи нито един човек от администрацията, който да каже какво става и да успокои играчите?
3. ЗАЩО отново едни от играчите са облагодетелствани, а други ощетени?

4. ДОКОГА някои от модераторите ще трият темите, които са поставени по всички правила, но засягат болни точки от играта ?

Надявам се, тази тема поне тук да не бъде изтрита.
Последна промяна от korahmor на вт юли 01, 2008 1:47 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
Контакти:

Мнение от pooh »

Я ме светни мен като ПРОСТ /подчертавам/ юзър, какво му се провали на рестарта и как точно си ощетен?
Първия е на 15 точки в момента, ако мислиш, че това ТЕБ лично те е ощетило - отвори ми очите как?
Или ако ТИ ЛИЧНО първи беше цъкнал на някоя миничка, щеше да ни отнесеш кат куцо пиле - домат до 1 час?

Имам и още доста питания, ама ще спра от добро възпитание. Само да подчертая, че всеки рунд някой се оплаква че са му го взели, защото не е цъкнал първи на миничките. Младежо - запиши си моля класацията в момента и я погледни пак след 1 месец - ще се учудиш колко по-различна ще бъде ;)
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Пух, ставал съм посреднощите за да цъкна на секундата миничката.....не е въпроса във вземането на рунда. Някакъв вид съревнование си е това. Дали е ощетен? Разбирасе, че не. Има достатъчно време да навакса, че и да задмине всички. Момента с рестарта обаче винаги си е бил болна тема :) На "засегнатия" ще му кажа само, че да изпревариш някого е много по-сладко, отколкото да водиш постоянно :)
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Пух, не очаквам смислен отговор на темата си и съответно ти си първия, който потвърди това.
Не смятам и да влизам в полемика с теб или с който и да е било друг дали съм лично ощетен или не.

Факт е, че на много хора ресурса беше занулен.
Факт е, че това се случи поради админско недоглеждане.
Факт е, че не се появи администратор.

Така че, какво точно се опитваш да кажеш с поста си, освен да се правиш на умен?
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от pooh »

Ясно ми е че хората /болните мозъци, както им викам аз/ са си разчели времето до секунда, за достигане до рециклатор, но това не означава, че дори и след месец да почнеш, не можеш да се вклиниш в челото ... особенно с новата класация, където Бойните точки са решаващи. Просто е досадно, когато някой ревне, че точно срещу него работи цялата държавна машина ... Що не седя да рефрешваш по обяд бе? В 13:06 - 07, вече имаше Вселена! Още не съм получил отговор КАК е провален рестарта? За мен рестарт, като рестарт - има игра, народа копае ... за мен ;)

???? ти лудна ли бе? ВСЕКИ почва с 500/500/0 или се надяваше да ти остане ресурса от Детмача ?
Последна промяна от pooh на вт юли 01, 2008 2:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Абе, идиот. Ти пак ли играеш ? :)
Ще те утепам! Жена имаш вече !
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Пух, аман от такива философи и адвокати като теб... черното бяло и бялото черно.

Рунда трябва да започне на равни начала за всички - и това е постулат при този вид игри.
Щом админа е забравил да намали добива - значи рунда не е започнал нормално.
Щом се е стигнало дотам, че админа да занули ресурса на хората, които са започнали играта преди той да забелижи грешката си, значи те са ощетени заради неговата грешка.

И вземи се спри и недей да спамиш повече темата.
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от pooh »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Jul 1 2008, 14:10) Абе, идиот. Ти пак ли играеш ? :)
Ще те утепам! Жена имаш вече !
Шшшшт мари - тя не влиза у тоя форум ;)
Ти не почна ли работа веке - гледам пак си се заразписвала ;)

@korahmor: Питам за последен път, понеже явно не съм в час - нали подчертах, че съм прост и не я разбирам тази игра - каква ти е драмата, след като ВСЕКИ започва с 500 метал, 500 кристал и 0 газ? И моите складове имаха повече преди да почне рунда, но системата ги прави ТОЧНО толкова при рестарт!
Последна промяна от pooh на вт юли 01, 2008 2:16 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Аз ще й кажа на нея ;)
Почивка съм още 2 седмици. Те станаха 3 вече с тоя крак :( Ще ходя малко на Созопол (около 2 седмици ).
Аре, пиши ми на Кю-то да не му спамим темата тука на бота.
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Е то до сега рестарт без некъв бъг или срив не е имало :) Може би там й е чара на играта ;) .

Между другото, така и не разбрах защо никога нищо не се тества предварително... Че то тва си е най-важното. Oтносно гадориите по играта. Иначе другото... нищо работа. 1-2 скъсани нерва и минаваш тънко... Питаш ли ги кво им е на админите. :>
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”