A Зекс прото не го ли знаете бе
[ Universe ]dimas4 vs [ ANSR ]liolio
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Или да моднете като мене
"За 3 дни, само да ми мине изпита и да се върна от София"... иии такам до ся ;D
Има филм за него даже.
Последна промяна от LoaD на пон юни 30, 2008 6:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Ех ех, скоро ходих до зоологическата градина, там беше по-тихо от тая тема.
Какво можех да направя срещу Slackware освен да спася флотата и да модна, като се надявам
да не му вържат %-тите на 3-те ЗНС-та. Отгоре на това близо 5к кръстове кой може да посрещне?
Аз си признавам, не мога. Все пак ако бяхме на еднакви точки, аз да имам флота за още 150к точки,
да видим дали ще напада. А ти древни ми приятелю, ако си мислиш че мини 25/22 ме правят миньорче,
жестоко се лъжеш. Ама с теб съм си казал, че няма да се занимавам.
Честито на Слака за успешната атака, сега имам да си връщам. Може да стане, може и да не стане.
Имаме още 2 месеца. Ай със здраве и стига сте се джавкали един друг, а трошете ламарини, както е
казал един в една друга тема. PEACE!
Какво можех да направя срещу Slackware освен да спася флотата и да модна, като се надявам
да не му вържат %-тите на 3-те ЗНС-та. Отгоре на това близо 5к кръстове кой може да посрещне?
Аз си признавам, не мога. Все пак ако бяхме на еднакви точки, аз да имам флота за още 150к точки,
да видим дали ще напада. А ти древни ми приятелю, ако си мислиш че мини 25/22 ме правят миньорче,
жестоко се лъжеш. Ама с теб съм си казал, че няма да се занимавам.
Честито на Слака за успешната атака, сега имам да си връщам. Може да стане, може и да не стане.
Имаме още 2 месеца. Ай със здраве и стига сте се джавкали един друг, а трошете ламарини, както е
казал един в една друга тема. PEACE!
- chaha
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
- Контакти:
Май много глупости написахте ,оспамихте битката на човека .
zEx vs MightyOne
и си решавате проблема в играта ако има нещо друго .НЯМА ПОМОЩ !!! 
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Тцък тцък тцък тцък ... Имало едно време ... един Владдд, който завивал шоколад в станиол ... Или беше мармот ... Ей, домъчня ми за тая каса ... Заец, де избега бре ... ай регвай се, да си понадуем шушоните, че то тука само некви селяни, зексове, каси ... Даа .. каси ... Абе, всички сте каси
Я да видим сега, кой избяга повече от темата .. аз или вие ...
Зексолин, не че нещо, ама знаеш ли колко е голям ? Как кое ... Коля бре, коля ... Пирдоп е много хубав град, с много свестни хора. Поне тези, с които се запознах като бях там 1я път ... И за да не скучаеш, нека ти разясня нещо - да стоиш по час офф, при положение, че не ти пращам смс, а съм на 1 галактика разтояние ... Това е голяма грешка. Ама ти простихме, че имаше един хубавеляк малко по-близо и се занимавах с него. Тъй че .. не се мисли за голям играч, защото не си.
Принцесчо, стига се звери ... знам те аз каква СССР-ска каса си
Имаш уменията, покажи ги в играта. Там е сладкото.
thug-и, не че нещо ... ама ако ще да са 20 човека ... най-много да налеят Рояла. То да не е ВЕС, с 10к кръстаци на +- 400к ... Там ситуацията беше много различна. А колкото до сега ... Казах го и на Рояла - изтърваха го ...
cuf-и, ти си каса, ама поне можеш да се триеш ... Какво 'убаво ми беше да ми рециклираш значи ... Ама на ...
Роял - каса. Какво повече да кажа за него. Вярно, че е умно хлапе, ама щом играе булфлийт, няма да преуспее.
Голдън, не се предавай. Винаги има шанс. Ако не шанс, то поне надежда.
Древний, следващия път като карам към Пирдоп, взема ти драсна 1-2-3 ЛС-та, да те видя що за нощна птица си ...
Киси, ти глупак, идиот, простак, пе*ал, лишперин, магаре ... и т.н. Ти, от къде се пръкна и щ'о не се обаждаш ? Ай вземи ме намери ... нейде, ама вечерта, че след малко забивам на работа ...
Аз .. бе какво да кажа за мен ... Напълно умопобъркан и откачен ламер, който има нужда от специални хапчета ... Жалко обаче, че нямам време да поспра мода и да (се) изрециклирам (в) някой ... Ай със здраве, че чашите пак ме чакат ...
Зексолин, не че нещо, ама знаеш ли колко е голям ? Как кое ... Коля бре, коля ... Пирдоп е много хубав град, с много свестни хора. Поне тези, с които се запознах като бях там 1я път ... И за да не скучаеш, нека ти разясня нещо - да стоиш по час офф, при положение, че не ти пращам смс, а съм на 1 галактика разтояние ... Това е голяма грешка. Ама ти простихме, че имаше един хубавеляк малко по-близо и се занимавах с него. Тъй че .. не се мисли за голям играч, защото не си.
Принцесчо, стига се звери ... знам те аз каква СССР-ска каса си
thug-и, не че нещо ... ама ако ще да са 20 човека ... най-много да налеят Рояла. То да не е ВЕС, с 10к кръстаци на +- 400к ... Там ситуацията беше много различна. А колкото до сега ... Казах го и на Рояла - изтърваха го ...
cuf-и, ти си каса, ама поне можеш да се триеш ... Какво 'убаво ми беше да ми рециклираш значи ... Ама на ...
Роял - каса. Какво повече да кажа за него. Вярно, че е умно хлапе, ама щом играе булфлийт, няма да преуспее.
Древний, следващия път като карам към Пирдоп, взема ти драсна 1-2-3 ЛС-та, да те видя що за нощна птица си ...
Киси, ти глупак, идиот, простак, пе*ал, лишперин, магаре ... и т.н. Ти, от къде се пръкна и щ'о не се обаждаш ? Ай вземи ме намери ... нейде, ама вечерта, че след малко забивам на работа ...
Аз .. бе какво да кажа за мен ... Напълно умопобъркан и откачен ламер, който има нужда от специални хапчета ... Жалко обаче, че нямам време да поспра мода и да (се) изрециклирам (в) някой ... Ай със здраве, че чашите пак ме чакат ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Е тука вече ме изпуснаVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 1 2008, 07:22) thug-и, не че нещо ... ама ако ще да са 20 човека ... най-много да налеят Рояла.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Което ме навежда на мисълта да кажа че реших акаунта да си остане в МЕН поради така стеклите се обстоятелста след 2 дни заминавам но ще се върна скоро...няма да ви липсвам дълго не се притеснявайтеVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 1 2008, 07:22) Принцесчо, стига се звери ... знам те аз каква СССР-ска каса сиИмаш уменията, покажи ги в играта. Там е сладкото.
- zEx
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
- Контакти:
Освен едно БРАВО какво да кажа.......верно стига празни приказкиVaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jul 1 2008, 07:22) Тцък тцък тцък тцък ... Имало едно време ... един Владдд, който завивал шоколад в станиол ... Или беше мармот ... Ей, домъчня ми за тая каса ... Заец, де избега бре ... ай регвай се, да си понадуем шушоните, че то тука само некви селяни, зексове, каси ... Даа .. каси ... Абе, всички сте каси![]()
Принцесчо, стига се звери ... знам те аз каква СССР-ска каса сиИмаш уменията, покажи ги в играта. Там е сладкото.