Доста крайно, по моето скромно мнение... Може би все пак не съм успял да схвана дълбоката екзистенциална дилема на този видимо объркан индивид(извинете ако говоря несвързано). Човекът търсеше помощ, а ние му се присмяхме... Как ще спя сега?!RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 30 2008, 22:37) Ритуалното самоубийство винаги е спасение![]()
наказан съм - пишете
- delta_squadron
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
- Контакти:
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
- delta_squadron
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
- Контакти:
duinox написа:QUOTE(duinox @ Jun 30 2008, 23:00) ама ако ще се убиваш кажи че да дойда да снимам поне парици да изкарам че ми трябват за лятото
Брей, че сеирджии се извъдихте...
I come from the Net.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
Според мен наказанието не е достатъчно!!!
Но все пак вече си го получи,а именно клекни како та да те б
боднем изодзаде лошите спамери 
Но все пак вече си го получи,а именно клекни како та да те б
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Като стана на въпрос за разането на вени: много внимавай при кръвозагубата да не се получи запушване на кръвоносните съдове, което би довело до запазване на живота, но необходимостта от ампутация на китката или дори цялата подлакътна част на ръката (приемам класическото разпорване на вените от вътрешната страна на ръката преди дланта). Имаше еднин метод, ама не съм сигурен за това ли беше - като си срежеш вените, потопи ръката в съд с вода, за да може ктъвта да се отмива непрекъснато и да се възпрепятства запушването на съдовете. Нещо ми се върти за сол като противосъсирващ агент във водата, ама съм забравил вече...
Както и да е, ако горното те е отказало от метода, по-лесно е да се боднеш на две-три места между ребрата, така че да не може да бъде предизвикано подобие на вакуум в гръдния кош и да се споминеш от задушаване.
А ако не ти се задушава, два бързи ряза от двете страни на врата и мозтка остава без кислород, което гарантира интересни преживявания, макар и само на психическа основа.
Както и да е, ако горното те е отказало от метода, по-лесно е да се боднеш на две-три места между ребрата, така че да не може да бъде предизвикано подобие на вакуум в гръдния кош и да се споминеш от задушаване.
А ако не ти се задушава, два бързи ряза от двете страни на врата и мозтка остава без кислород, което гарантира интересни преживявания, макар и само на психическа основа.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
-
skorpionbg
Та, така приятелю, темичката ти в стил "през левия , та у десния крачол ми е", леко е с грешен адресат. Психолози тук няма да намериш, по простата причина, че те нямат време да се занимават с цъкане на виртуални цифричка. Тук е пълно с математици (това математици незнам защо, но винаги със сухари го свързвам). И в тоя дух, ако умножиш двете страни на едно уравнение по 0, то резултата си е.....0. Мисля, че достатъчно психоаналитично се изразих
От друга страна, призмата, през която се поглеждат нещата е доста показателна за начина, по който ще се възприемат. Наказанието само по себе си винаги носи последствия(както и всяко една друго действие). Важното е да се оцени кои последствия от кое действие са продиктувани. И като епилог, ще кажа, че тук е най-грешно да забравиш, че това е само една игра.... виртуалните "осанна" или "анатема" в повечето случаи не са нещо повече от едни набързо надраскани/написани/начукани буквички по екрана/клвиатурата....
От друга страна, призмата, през която се поглеждат нещата е доста показателна за начина, по който ще се възприемат. Наказанието само по себе си винаги носи последствия(както и всяко една друго действие). Важното е да се оцени кои последствия от кое действие са продиктувани. И като епилог, ще кажа, че тук е най-грешно да забравиш, че това е само една игра.... виртуалните "осанна" или "анатема" в повечето случаи не са нещо повече от едни набързо надраскани/написани/начукани буквички по екрана/клвиатурата....
Последна промяна от skorpionbg на вт юли 01, 2008 3:07 am, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Скорп, как ще съм сухар ? Знаеш ли къ'ф съм сочен ? 95 кила живо тегло. Който има пари да плаща и се продава
П.П. По последни данни 1 кг живо тегло = 5 ле'а ... Чакаме желаещи ...
П.П. По последни данни 1 кг живо тегло = 5 ле'а ... Чакаме желаещи ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]