Е така се напада
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- bobon4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
- Контакти:
абе маниака на вързано куче леб немое даде..... ти за 1 планета ли си.... флот нали не са ти бутнали нека се кефят като дете на бубонка

Последна промяна от bobon4e на пон юни 30, 2008 8:23 pm, променено общо 1 път.
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
12 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
10 Потребител(и):....Merlin,....
Чудя се само що не пише. Възможно ли е да е от срам?
Чудя се само що не пише. Възможно ли е да е от срам?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
без коментар........Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jun 30 2008, 21:12) 12 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
Чудя се само що не пише. Възможно ли е да е от срам?![]()
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Споко СТЕЛЕОН не си самCORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Jun 30 2008, 21:27) без коментар........
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
XAXAXA XAXAXA AXAXAXAXAXAbobon4e написа:Цитат(bobon4e @ Jun 30 2008, 21:12) абе маниака на варзано куче леб немое даде.....
Аве ти мъж ли си или на петел горната джука? ;D И мен да ми мелят тей ника у форума, даже т'ва на Мерлин малко ш'ви са стори. Освен т'ва той и не е бизнесмен никъв. Са ако прокара такса в правилника при всяко споменаване на ника му да му се приписват по 10 кредита, до края на седмицата ше купи Bulfleet
Keep space clean, it's not yours.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Тъи, тъи... Ма да вземе да се отсрами тои?Или още е малък и не са достатъчно големи нужните за това работи?Интересно как направи 200-300к боини, след като топ акаунтите отидоха в неопитни играчи.CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jun 30 2008, 21:27) без коментар........
Edit:
Тъи като мистерия продължава да се "слага":
Правила на трибуните
2. Обиди срещу други играчи или екипа, както и нецензурен език подлежат на санкции. Използването на вулгарен език е абсолютно забранено.
Наказанията в зависимост от трезвата преценка на наказващия ще бъдат едно от следните:
МистериО, думата ТЕСТИСИ отново подчертавам е МЕДИЦИНСКИ термин. Мисля няма нужда да уточнявам, че като такъв свободно се използва и в хаи-лаифа и не се смята нито за нецензурна, нито за вулгарна. Ако искаш мога да ти разясня и латинското и значение, но вярвам - това няма връзка с темата. Така че вместо да бършеш г*за (тук сам се цензурирам, за да не нараня крехката ти душица) на въпросния играч - след като тои е достатъчно голям да "не бездеиства" в играта, да вземе да си защити деиствията и тук. Защото вече е меко казано смешно да има 3-4 адвоката+почти цялата админо-модераторска гилдия, която от колегиалност и поради познанства го защитава. Интересно поведение на невинен играч - да не се защити НИТО ВЕДНЪЖ самичък.
misterya: Fallen_angel, ти сериозно нещо не си добре, та чак ме тревожиш вече! Вземи си почивка, наспи се, излез с приятели (ако имаш такива), отпусни се и си почини! Държанието ти е особено цинично, изнервено и озлобено! А да не говорим колко пъти обиди днес мен - модератор част от екипа, след като нямаш и най бегла представа за живота на хората и ежедневието им!
Edit 2 : А ето и ЛС към друг играч :
Maniac
2008-06-30 23:39:23 Докладвай
не ме е страх..., просто ми е
любопитно защо всички от форума си
мислите, че като минете 350к нямам
право да ви атакувам... (нямам
предвид само теб)
Абе, занулителю, защо чак сега се сети?И защо преди другите да си дадат акаунтите и бяха достатъчно ориентирани в ситуацията, не летеше толкова активно?Шубето е голям страх, пък и е лесничко да нямаш вълци срещу себе си, а агнета.
"ИГРАЧ"! То се е видяло, че ако ще и да си удесеториш точките администрацията ще се ухили и ще се направи на невидяла и неразбрала. Сполаи ти рунда, след време ще разбереш, че навън не е като в играта и няма кои да ти бърше постоянно.
Последна промяна от Fallen_angel на пон юни 30, 2008 9:08 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
ManiacFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jun 30 2008, 22:06) Тъи, тъи... Ма да вземе да се отсрами тои?Или още е малък и не са достатъчно големи нужните за това работи?Интересно как направи 200-300к боини, след като топ акаунтите отидоха в неопитни играчи.Явно преди това му беше голям залъка да бие флоти, ама не и да "дига точки". Интересно, интересно. Пък и коментар да не оставяте - все тая
Колкото и да не ме кефят СМЕРШ - интересно ми е защо трябва акаунт на 1 милион да покрива задника на акаунт на 2 милиона. След като противника е с 5 пъти по-малко точки. Извода е - тре'ат цензура, както казваше един друг уважаван от мене играч
Сега очаквам наказание за думата цензура, понеже когато стане дума за определени играчи - администрацията забравя, че в трибуните може да се говори една идея по-свободно. Демокрация, разби'иш ли
![]()
2008-06-30 22:54:58 Докладвай
чакай де...
просто ми омръзна да бездействам...
- поехте акаунтите им и си мисля,
че вече се ориентирате....
и сега почваме да си литкаме...
приятна игра...
Ето по този въпрос който същоо ти зададе който зададох и аз ето и отговора !
Последна промяна от Dan7e_ на пон юни 30, 2008 8:19 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Мале, ма този Мерлин и хуморист бил. Коруине - вземи научи момчето поне на малко достоинство. Гледаи как е почнал да лъже за някаква игра. Омръзнало му да бездеиства. Да вземе да си уеднакви версиите - бездеиства или лети. Щото 2 милиона и кусур точки с бездеиствие трудно се правят. Да не кажем "почти" невъзможно
5 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
4 Потребител(и): Fallen_angel, Dan7e_, Merlin, chaha
Моля ти се, ПИШИ!!
5 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
4 Потребител(и): Fallen_angel, Dan7e_, Merlin, chaha
Моля ти се, ПИШИ!!
Последна промяна от Fallen_angel на пон юни 30, 2008 8:13 pm, променено общо 1 път.
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- bobon4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
- Контакти:
Уно кое си требе си сакаLoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jun 30 2008, 22:03) XAXAXA XAXAXA AXAXAXAXAXA![]()
Аве ти мъж ли си или на петел горната джука? ;D И мен да ми мелят тей ника у форума, даже т'ва на Мерлин малко ш'ви са стори. Освен т'ва той и не е бизнесмен никъв. Са ако прокара такса в правилника при всяко споменаване на ника му да му се приписват по 10 кредита, до края на седмицата ше купи BulfleetМани го - ако му размениш обувките не мое се обуе тоя. Няма страшно, ше изкретате до края на рунда.
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
- chaha
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
- Контакти:
Бий да те уважават това е играта . Ба'т STELEONЕ ти като си бил по малки от теб сърдят ли се БРЕ ? Що играеш БФ тогава Браво Merlin Той е маг за това бута Планетки
FANATICI 
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]