Евро 2008

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

или да си обръснат оня РОБИНЗОН КРУЗО дето играеше в защита. че те едно на 50% паднаха, заради брадата му! ХАХА... егати тромавия трол... от друга страна ТОРЕС беше с класа над защитниците им... даже 2-3 класи отгоре. т'ва беше един от най-яките голове, които поне аз лично съм гледал и ми допадат. общо взето испанците си опуснаха всички добри голови възможности заради оня пълен дебил (забравих му името даже...), дето излиза сам пред вратаря (на 2 метра пред вратата) и почва да финтира там, да подава, и той не знае к'во точно... дебил. поне пък на вратата имаха полубог (поне засега де) Касиас в отбора си ;) . а и тоя дядо (селекционерът им) ако някой ми обясни за кво изкара ключовите фигури в отбора като Фабрегас, Торес (които продължаваха да правят нови и нови удобни ситуации за гол и не се бяха уморили) ...... тъй де, не че разбирам от футбол повече от него, ама честно-казано и двамата треньори нещо не ми харесаха с действията си... (или със защитата си, конкретно за Германия).

Коментаторът също на моменти ме изуми просто как им бъркаше имената, дори по едно време взе да обяснява как топката била в Давид Виля и той некви пасове правел, видиш ли, докато човекът всъщност си седя мирно и кротко, контузен на скамейката :> но дори и като голмайстора на испанците не игра, Торес игра кат за 3ма ... :>

за немция определено не бях, (а и с тва... некво унизително 0:1 :>), но мноооооооого ме е яд само и единствено за BALLACK. тая машина заслужава само и единствено да побеждава. другите са ебати добичетата с тия криви глави, дето имат... и брадясали ;)
Последна промяна от LoaD на пон юни 30, 2008 4:38 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 30 2008, 18:28) за немция определено не бях, (а и с тва... некво унизително 0:1 :>), но мноооооооого ме е яд само и единствено за BALLACK. тая машина заслужава само и единствено да побеждава. другите са ебати добичетата с тия криви глави, дето имат... и брадясали ;)
:lol: :lol: :lol:

Ама си прав де :) Но ако питаш някои представители на нежния пол ще ти отговорят, че Германия не заслужаваше да падне и заради Подолски (оххх, красавеца тоооой :lol: )
Последна промяна от gajet_killer на пон юни 30, 2008 6:36 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Айде, Аушвиц у кофите!
Браво на Испания :)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Отговори

Върни се в “Off Topic”