[ Universe ]dimas4 vs [ ANSR ]liolio

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
Контакти:

Мнение от zEx »

MightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Jun 30 2008, 16:48) Ми на тебе ше ти подхожда това идиално а що се отнася до това къде кога защо как се зафпрмят комбини и техните цели нете интересува или си мислиш да раздвижиш мините на целия ви съюз и да ни изпорециклираш.Ако ше ходи към роял ше ходим за да се забавляваме за да политваме тук там защото имаме с какво то че не е достатачно да го мане от 1вото място си е ясно той и в мод до края на рунда да седи пак ше си е там ма поне ше сме си полетяли за кеф вие кат немате с кво да летите ти го казах и в по предния пост зимай лопатата и оди копай общак.
:lol: :lol: :lol: :lol: Ти даже неможеш да пишеш бре летецооо :) А и тебе какво да те рециклирам е.....има ли какво да ти рециклирам.От кое село беше,че забравих...и не ми викай общак,не се мисля за такъв.С дечковци не ми се спори,не си ми бил на акъла явно.Хайде отивай мама да ти смени памперса и си лягай в легълцето.

Аааааа памперса бил от Пирдоп,това каде беше е?!?!?!?! Има ли го изобщо на картата? На кой адрес ти е пещерата е,че по мисленето ти,освен да си полумалоумна маймуна друго май не си.Мама смени ли окаления ти памперс,или си толкова грозен,че и тя даже не ще дате бара.............. :lol: :lol: :smeeh:
Последна промяна от zEx на пон юни 30, 2008 9:07 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Веднъж се бех напил и бех с една от Пирдоп , малееееее са пари да ми даваш нема да повтора :dizzy:
БФ АЛКОХОЛИК
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Това е булфлиит не тест по бългърски та да ми критикуваш писането,нито е тест за IQ та да коментираш колко съм тъп иначе голям занулител се извъди щом и зелените в горен коефициент почна да рециклираш ааа ти трябва да си мозъка на съюза ви.Ако знаеше как се използва карта можеше и да знаеш каде е иначе адреса ми е ул"Цар Освободител" 62 бл 50 ап 3 заповядай,направо влизай тя пещерата няма врата.
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от zEx »

Прав си не е тест,но с това малко или много показваш,що за човек си. Е верно ти пък беше сперматозойд с маратонки..........бегай да спиш :)
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Сори немога имам ацц за гледане не може да сме сички като теб в мод.
Hell was full so...
i came back!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Вземете да се спрете ли :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

zEx написа:Цитат(zEx @ Jun 30 2008, 18:05) Прав си не е тест,но с това малко или много показваш,що за човек си. Е верно ти пък беше сперматозойд с маратонки..........бегай да спиш :)
Абе zEx стига се излага бе даже не си забавен вече покажи се в играта тука те виждаме че си наи-личния.Осъзнай се малко оспами на хората темата нещо комплекси ли избиваш неразбирам?И честито на шефчето ти вече има нова главна планета :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
flipmode
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 23, 2007 11:46 pm
Контакти:

Мнение от flipmode »

бе, може да не е важно кво ти е IQ-`то ама като гледам само се излагаш като кифладжия, пък темата си е за битката на човека...

та, брао баце хубава битка и ги мани тия дето от сяка тема прават некви малоумни скандали ...
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от zEx »

flipmode написа:QUOTE(flipmode @ Jun 30 2008, 18:12) бе, може да не е важно кво ти е IQ-`то ама като гледам само се излагаш като кифладжия, пък темата си е за битката на човека...

та, брао баце хубава битка и ги мани тия дето от сяка тема прават некви малоумни скандали ...
Какво да направя бате българска му работа,все се намира някой селски тарикат да се прави на по по най.......такава сме :П
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Абе що не се делнете всички като мене ,знаете ли кво е хубаво :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”